Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ekmek Teknesi'nin babasi Savas Dincel evinde gecirdigi ic kanama sonrasi vefat etmis. Basimiz sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ekmek Teknesi çok kötü bir diziydi ama onun için arada bir seyrederdim. Çok üzüldüm. Bende Anneannemi bir Kurban bayramı kaybetmiştim iki yıl önce. Yakınları için büyük bir travma olmuştur. Bir daha bayram falan yapamıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Allah rahmet eğlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 :( çok sigara içiyomuş duydugum kadarıyla onun tetiklediği bişey sanırım yeni bi dizide daha da oynuyodu, ben pek severdim sıcak kanlı türk aile babası tipi vardı adamda, allah rahmet eylesin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ekmek teknesi deyince aklıma ilk gelen kişiydi kafamda öyle yer etti, çok büyük bi sanatçıydı. allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Huzur içinde uyusun. İyi bir oyuncuydu baya. Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Allah rahmet eğlesin, severdim adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 şok oldum ya yok artık. müjdat gezen de ve kadir has'ta hocalık yapıyordu aynı zamanda kendisi. allah rahmet eylesin, müjdat gezen yıkılmıştır şimdi. en yakın arkadaşlarından biriydi zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Allah gani gani rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Basimiz sagolsun. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 oo Savas DINCEL Cumhuriyet filminde Inonuyu oynayan oyuncuydu dimi ? Cok yazik olm$ ya allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Allah rahmet eylesin Evet ismet inönü'nü oynamıştı. Bizimkiler'de de oynamıştı. Garip ama son zamanlarda adam birden çöktü. Hastalığını bilmiyorum ama sıgara içmekten dolayı ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Tiyatromuz büyük bir oyuncuyu daha kaybetti herkesin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Başımız sağolsun çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 evet ya çok üzüldüm tüm sanat camiasının başı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 başımız sağolsun seviyodum ben adamın oyunculuğunu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 çok üzüldüm yaa..çok acı bi kayıp hakkaten off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 gerçekten çok üzüldüm.. tedavisi sürmekteydi, buna rağmen çekimlere katılmaktaydı.. büyük bir oyuncuyu, ismet inönü yü mükemmel bir şekilde canlandıran önemli birini kaybettik. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Allah rahmet eylesin, iyi bir oyuncuydu gerçekten. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yeri dolmayacak adam derler ya. Onlardan birisi.. Ekmek teknesiyle, İsmet İnönü'yü canlandırırkenki oyunculuğu gerçekten mükemmeldi. Allah rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Gerçekten aydın sanatçılardan birisini daha yitirdik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 çok severdim oyunculuğunu yazık olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar