Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ne kaybederiz ki ? ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 geleceği görmek istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bi gazla başlanır, sonra biter yine. bu server ilk açılırken böyle miydi sanki? açılsa da oynasak diye bekliyen bir kitle vardı. ama kısa bir süre içerisinde eskiyi yad etmiş olan ve artık eski zevki alamayacaklarını (belki de) öğrenen oyuncular yavaş yavaş oyunu bıraktı. yani olay runuo sphere 3x 5x değil, artık oyundan zevk alınmamaya başlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 eh madem bir zarari yok neden denemeyelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yardırın sphere oynayalım 200 kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ne 200 u ? 500 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yaz girdi araya, o arada herkes birakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 sphere açn ama 3x fln diil normal olympos gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Sailor said: bi gazla başlanır, sonra biter yine. bu server ilk açılırken böyle miydi sanki? açılsa da oynasak diye bekliyen bir kitle vardı. ama kısa bir süre içerisinde eskiyi yad etmiş olan ve artık eski zevki alamayacaklarını (belki de) öğrenen oyuncular yavaş yavaş oyunu bıraktı. yani olay runuo sphere 3x 5x değil, artık oyundan zevk alınmamaya başlanması. şahsen zevk alamayacağımı hiç düşünmedim ama bazı problemler ve hayatımdaki değişiklikler nedeniyle oyunu -bir anlamda- bıraktım. yoksa tek başıma da olsam yapcak birşeyler buldum her zaman. hatta champ da kastım tek başıma, df'ye de girdim çıktım. ulaşamadığım ve istediğim şeyler hala var.. onları yapmaya zaman bulduğumda umarım server kapanmamış olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 runuo oynadıktan sonra hiçbişi çalışmayan sphere oynanır mı zaten warrior diye bişi yok sphereda 0 keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dev'lerin elinde warriorun 0 mı 10 mu olması. Runuo tabanı değişik olduğu için kimse alısamadı 130598 sene sphere oynayanlardan. Ama runuo oynayanlar zaten daha öncesınde sphere oynamıslardı. Mantıklı olarak Sphere ortak emülatördü ama kitle runuo istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 runuo oynayanlar sphere oynamıştı da şuan ne kadar dönebilcek durumdalardı tartışılır. hiç bi toplum çağ atladıktan sonra geriye dönemez. ondan pek farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 irani unutma xaty sdfsdf uoya seriat geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 sps101'de dediler valla. hakan erdem'in yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bizi roleplay serverı keser anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sphere filan bilmemde su insurance sistemini kaldırsanııza.o zaman baya eglenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 runuo teferruattır, ayrıntıdır, ıncık cıncıktır. sphere düzdür, yalındır, ya allah ya bismillahtır, daha kısa sürede çok daha fazla eğlendirir, insanı zorlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 kimse o sebeplerden bırakmadı sailor. kimse kasmak istemedi girip eğlenmek istedi herkes server öle bi hale geldiki 3. haftadan sonra mıllet oynamadı item kastı, muhabbet kalmadı skill kasmaktan macro yapmaktan baydı ınsanlar. kalanlarda 2 altın için birbirini kırdı. adam gibi kolay artsa item mitem uğraşmasak 1819289 kişi olrudu burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Pati'nin ilk Runuo serveri gibi olmadı, olamazdı. Azmo falan hep editçiydiler çok boğuştum edit var diye susturuldum ama o kadar da batmıyordu açıkçası ben yine eğlencemi buluyordum. Yine bulurum diye başladım 1 hafta sürdü bırakmam. Kimse birbiriyle konuşmuyordu bile oynadığım bir hafta içerisinde. Minoc bank'ta iki sohbet edicek adam aradım 2-3 gün boyunca her gelen bankasına baktı sonra çekti gitti. İki dakka bile duran yoktu. Selam vermeye çalıştım insanlar dönüp efendim bile demedi. 1-2 kişi cevap vermiştir bana onlarda BoD trade etmek için falandı sanırım. Bu şekilde oynandığı zaman sphere,runuo farketmez. Zevksiz olur. Ancak her türlü sphere yanlısıyım ben de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 valla hep aynı şeydi. bizden önce kasmış bi grup , gidip öldük gidip öldük. biz kastık bunlarda magical artifact vs oldu. guilde girdik , çıktık boş boş dolandık , arada banka limitine bi küfür ettik. ilk baştaki gibi magicallar limitli kalsa daha iyi olurdu gibi.. herkesin 3-5 hesap açması 1 kişiye 3 crafter düşmesi.. (bende tek) crafterların swoopdan sonra pek bi işe yaramaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 şu anda bi liste alsam sunucudan, bodcular hariç kasılmış karakter sayısı 100ü bulur diye düşünüyorum. karakter kasmak çok mu zordu? sanmıyorum. neyse, şubat tatilinde isteyen olursa event yapar, eğleniriz. şu sıralar herkesin işi var. ama tatilde bi herkesi yoklayalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sphere olcaktı mis gibi.mage robumuzu giyip reglerimizi alıp o/c yapıcaktık geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bence en büyük sorun reklam.yapılmamış durumda bariz bir şekilde..paganda hayvani reklam olmuştu paticikle alakalı alakasız herkes biliyordu hatta pagan hala devam ediyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 nerde devam ediyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar