DePeCHe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 18 Aralık 2007 Film çekimini gerçek sandılar, 2 aktör öldü Filmin soygun sahnesi çekilirken olayı gerçek sanan polis ateş açtı. İki aktör yaşamını yitirdi. Angola'da, soygun sahnelerinin yer aldığı bir filmin çekimi sırasında polisin olayı gerçek soygun sanarak ateş açması sonucu 2 aktör hayatını kaybetti. Filmin yönetmeni Radical Ribeiro, AFP ajansına yaptığı açıklamada, Angola'nın başkenti Luanda'nın bir banliyösünde çekim yapıldığı sırada, ölen aktörlerin elinde oyuncak silahların olduğunu söyledi. Polisin sete baskın düzenlediğini ve yakın mesafeden ateş açtığını anlatan Ribeiro, iki aktörün yere düştüğü anda nasıl donup kaldığını anlattı. Ribeiro, "Lütfen ateş etmeyin, bu bir film" diye bağırıncaya kadar polislerin ateş açmaya devam ettiğini, daha sonra yaralılara yardım etmeden olay yerini terk ettiklerini söyledi. Angolalı yetkililer, yönetmen Ribeiro'nun bu iddiaları karşısında henüz bir yorumda ya da açıklamada bulunmadı. http://www.hurriyet.com.tr/kultursanat/7889786.asp?gid=180&sz=79749 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Yok artık lebron james Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Yuah ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oha abi ne fason bi ülkeymiş orası yuhanza. izin alınmadan yapılıyo demek ki, türkiyede izin alman gerekiyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Filmi gizli kamerayla mı çekiyorlarmış? Hiç mi set elemanı yok muş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 fason ulkenin setide fason oldugundan polis kameramani gazeteci filan sanmistir bu bisey degil karayip korsanalri denizde cekilirken gercek korsanalr tarafindan soyulmuslardi o efsanedir iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 I love angola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aklıma film süsü vererek soygun diye bi fikir geldi, oceans eleven senaryosu gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalafi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Viktor said: f karayip korsanalri denizde cekilirken gercek korsanalr tarafindan soyulmuslardi o efsanedir iste ha? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 angolada ne flimi çekiyon holiwudun nesi çıktı. Angolonun koyunu saonra çıkar flimi uff iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 onlari da cekselermiş, filme ayri bi heyecan katardi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Jandor said: Yok artık lebron james Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bahtsız bedevi olmuş aktörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Viktor said: fason ulkenin setide fason oldugundan polis kameramani gazeteci filan sanmistir bu bisey degil karayip korsanalri denizde cekilirken gercek korsanalr tarafindan soyulmuslardi o efsanedir iste Karayip Korsanları denizde çekilmedi diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bence komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Xaenin said: Viktor said: fason ulkenin setide fason oldugundan polis kameramani gazeteci filan sanmistir bu bisey degil karayip korsanalri denizde cekilirken gercek korsanalr tarafindan soyulmuslardi o efsanedir iste Karayip Korsanları denizde çekilmedi diye biliyorum ben. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 karayip korsanları karayiplerde bile geçmiyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 havuzlar var boyle essek kadar, arkaya dayiyolar mavi perdeyi, sen izlerken aaa ne guzel okyanus diyosun, ama arkada sahte goruntu oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 -Dark_Angel- said: Xaenin said: Viktor said: fason ulkenin setide fason oldugundan polis kameramani gazeteci filan sanmistir bu bisey degil karayip korsanalri denizde cekilirken gercek korsanalr tarafindan soyulmuslardi o efsanedir iste Karayip Korsanları denizde çekilmedi diye biliyorum ben. ??? ??? Star Wars uzayda mı çekildi de bu kadar şaşırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 AHAHAHHA XAENIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oha orta dünya da yok mu o zaman? oha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Xae lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hayır tutuklasalar filan komik olurdu da vurmuşlar hayvanlar. yuh diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 of xaenin. ruh hastası gibi güldüm be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Saeros said: oha orta dünya da yok mu o zaman? oha :( sdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar