eregorn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Filmi 3 gun once izledim... bu sene cikmis en guzel filmlerden biri diyebilirim. Herkesin izlemesi gereken gercekten guzel bi film... Bas rolde Will smith var bide kopek baska bisi yok :D trailer 1 trailer 2 http://www.youtube.com/watch?v=C2fWJ6ux8PM&feature=related bunlari izleyin bide filmi izleyin daha soona spoilera basliyalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bu tarz filmleri çok seviorum.dunyanın sonu konulu olanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 filmin her sahnesinde gerilmek ayri bi konu ve acaba sonu nasi bittcek demek ayri konu ve ve ve die gidio... super bi film ben bi daha izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 I am Legend ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Heyoo çıktımı ya. Hemen gitmem lazım. Fragmanı ilk gördüğümde "Aha yeni Will Smith aksiyon filmi" demiştim ilerledikçe farkettim hangi kitabın olduğunu :D Kötü yapmalarının çok zor olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 28 gün sonra versyonu olmus ama gayet basarılı duruyo kesin izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 evet i am a legend değil i am legend..yani daha da beter eheh=) valla ben de merakla bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ciktimi bu film yaaa, bekliodum ben de uzun zamandir indirdin de mi izledin yoksa sinemada mi izledin, sinemadaysa nerde hangi sinemada izledin, merak ettim baya soyle de biz de gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Fragmanını izledim bi kaç defa çok hoşuma gitmişti, bekliyoruz bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 fimi daha seyretmedim ama kitabını tavsiye ederim.daha önce de omega man diye sinemaya uyarlanmıştı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sintisyzer said: 28 gün sonra versyonu olmus ama gayet basarılı duruyo kesin izlicem Abi ona benziyor olabilir ama onun çakması değil film eski bir kitaptan alıntı hatta bununla ilgili 1-2 film daha çekilmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Güzele benziyordu bir kaç kere rastlamıştım fragmanına, gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ya bu will smith'de illa kahraman olucak, kesin sonunda karısıyla çocuğuna kavuşuyodur eminim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Omega Man vardı aynı kitabın uyarlaması, o daha güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 abim bi arasaydınız ?... aramaya inan aramaya inan aramaya inan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 aksiyon filmi diye gitmeyin, uzulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Laorx said: ya bu will smith'de illa kahraman olucak, kesin sonunda karısıyla çocuğuna kavuşuyodur eminim:) O halde bu film sana bu kadar emin olmamayi öğretecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 siyah beyaz bi last man on the earth izlemiştim. daha doğrusu izlemeye çalışmıştım . sıkılmıştım. işallah güzel olmuştur bu sefer. bana deseler bak i am legendi çekiyoz kim oynasın başrolü diye- 40 değil bin yıl düşünsem will smith demezdim, diyemezdim, ama gerçi her bişeyi değiştirmişler galiba, zaman-mekan-ırk-olan biten-şu-bu, neyse bunlara karşı değilim yeter ki güzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ya ben filmi indirdim ama bi turlu altyazısını bulamdım ne ingilizce ne türkce romence war arapca war ama ingilizce ve yurkce yok nası iş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Visit the Official I Am Legend Website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Güzeldi valla, değişik film, ben sevdim :) Will Smith o hatunu yer dedim 2.5 yılın abazanlığıyla ama boş geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 demin izledim psikopattı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ne ing ne de türkçe altyazı var nasıl olcak bu iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar