DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Arkadaşlar merhaba, Bugün aklıma geldi birden, 94-95 yıllarında bende 4 tane fln cd vardı. Üzerinde Microsoft Home amblemi vardı. Çok çok güzel cdlerdi bunlar. Bütün vaktimi bunlara bakarak geçirmişimdir ve çok fazla şey öğrenmişimdir. Bimeyenler için biraz anlatayım; Bu cdler ansiklopedi gibiydiler ve çeşitli konular hakkında çok güzel bilgiler vardı içlerinde. Bende 4 tane vardı bunlardan ve şu an onları bulmaya çalışıyorum. Wikipedia'dan okuduğum kadarıyla artık devam edilmeyen uygulamalarmış bunlar, ben de düşündüm ki yasal olarak download edebiliriz demek ki?? Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı bu konuda? Bunun wareze girmeyeceğini umuyorum çünkü 15 seneye yakın zaman geçmiş aradan, bunlar abandonware haline gelmiş midir acaba? Bende eskiden olan cdler şunlardı:Microsoft Musical Instruments Microsoft Dogs Microsoft Dangerous Creatures Microsoft Ancient Lands Cd kapaklarının resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ups kamon!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 hey yavrum hey, nerden aklına geldi de beni benden aldın nostalji yaptırdın felan.. microsoft home über bişiydi, çok severdim. o logo zihnimde kazınmış, ama hiç "microsoft" olduğu aklımda kalmamış. bunun bir de dinozorlusu mu vardı ben mi yanlış hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Daha ilkokula giderdim o zamanlar. Okulun bilgisayar odası vardı, orada bundan vardı; hey, kahpe nostalji, hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 eheh evet dinozorlu fln da vardı. bende ilkokuldaydım ya peheey... Burda bütün o cdlerin isimleri var belki bildiğiniz şeyler çıkar. Bir de Nickelodeon Movie Maker vardı :) çok eğlenceliydi. Wikipedia'dan diğer cdlerin listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bunları indirebileceğim bir yer yada istanbulda bulabileceğim bir yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Gençler yok mu hiç bilen/bulan biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 O zaman bu CD'leri bilgisayar alan herkese hediye ediyorlardı. Kesinlikle çok iyilerdi. İnternetin yaygın olmadığı bir dönemde bizi cilt cilt ansiklopediden kurtarıyorlardı. Hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ahaha çok iyi ya.. Benim de biryerlerde duruyor olmalı bu CDler; dangerous creatrures vardı. Bir de oyun vardı şimdi adını hatırlayamadım ama o da Microsofttu ve 94-95... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bende oceans cd'si var halen. Gayet de hoştu harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Logo vardı bunun gibi bide.97 yılları gibi. Hatta bi futbol paketi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Yaw çok güzel nostaljik olduk da bende çok bulmak istiyorum bunları. Ama yok sanırım :( downloadları yasal hale gelmiştir diye düşünmüştüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bLackcha0s said: Logo vardı bunun gibi bide.97 yılları gibi. Hatta bi futbol paketi vardı. evet bende var full :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hatta çirkin bob =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yok dimi bunları bulabilen? böhühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar