Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 IsAbeLLa said: bilkentin en taş çocuklarının yanında muhteşem bir gece geçirtebilirim sizlere sevgili klüp.. Ben de Sabancı'dayım yalnız, bir yanlışlık hakim duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 IsAbeLLa said: bilkentin en taş çocuklarının yanında muhteşem bir gece geçirtebilirim sizlere sevgili klüp.. ahah iltifat ediyorsunuz efem^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Pyro said: izmir'den niye güzel kız yok patide? biri buna da değinsin lütfen. sana yok, çünkü çıkmam senle. afsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 utopia said: Pyro said: izmir'den niye güzel kız yok patide? biri buna da değinsin lütfen. sana yok, çünkü çıkmam senle. afsdf. benle çıkar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Fistan said: sana yok euehuhe bahsettiğim bekar olanlar, ATAR yapma bana. utopia said: Pyro said: izmir'den niye güzel kız yok patide? biri buna da değinsin lütfen. sana yok, çünkü çıkmam senle. afsdf. senin bu forumda olduğunu bile bile o yukarıdaki cümleyi söylemişim ama anlamamışsın =/ ayrıca aktiftablet, kararını tekrar gözden geçirmeni öneririm. selini yüz yüze görmüş biri olarak diyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben de otobussuz.jpg ile çıkcam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aktif gördü beni canlı senden önce ulan kel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 selin, spor yap gel. ha bir de aktiftabletin zevkinden şüphe etmeye başladım ama olsun gönül bu ota da boka da ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 lan göz var nizam var, yuh sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 nizam epeyce var biliyorum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bir kelle daha fazla tartışamam gereksiz yere .hıh. kitap okumaya dönüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 dotaya gel. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 pyro mu kel? o deilse kim kel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 keloğlan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 adamınbiri said: keloğlan? pardon:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 irin said: pyro mu kel? o deilse kim kel? Xaenin said: Yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ben kel değilim ama olabilirim isteğe göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Pyro said: irin said: pyro mu kel? o deilse kim kel? Xaenin said: Yoo. alıntı kullanımı 10 uzerinden 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ben izmir'denim, sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ankara. ASL PLX? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 utopia said: Pyro said: izmir'den niye güzel kız yok patide? biri buna da değinsin lütfen. sana yok, çünkü çıkmam senle. afsdf. ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ankarada var mı karı pati ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 3-4. sınıfta filan olsam 'sen varsın ya' derdim ve tüm arkadaşlarım gülerdi eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Lopeth said: ankarada var mı karı pati ?höh diyesim geldi.dedim geçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 geçtim dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar