Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türlerinin En İyisi Olan Oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gamerhelp sitesi 18 farklı türde en iyi oyunları seçmiş. PC rpg dalında ödül hayret bi şekilde falloutun, oblivion ve torment da adaylar arasında (bu iki oyunun adı bir arada anılınca benim içim acıyor..) Ama beni asıl şaşırtan adventure dalında Quest for Glory'nin birinciliği oldu. Monkey Island, Sanitarium ve Grim Fandango gibi efsanelerin adı bile geçmiyor.

http://www.gamerhelp.com/article_viewer.cfm?article_id=131040
Mesaj tarihi:
Oblivion seettirsin gitsin.

TES3: Morrowind gelmis gecmis en guzel CRPG'dir, saygilar. (Planescape Torment, Falloutlar ve Baldurslar da dahil deyip essegin kulagina su kacirmiyorum da yeni nesiller arasinda yani)
Mesaj tarihi:
çok doğru birkaç seçim var, 1-2 tane tartışılabilir var, birkaç tanesi de saçmalanmış. tek tek değinesim gelmedi şu anda hangisi hangisi. uzaktan 10, yakından 0 verdim gitti. (:P)
Mesaj tarihi:
FIFA nedir bilmeyen birinin yaptığı (bkz: amarigalı futboldan ne anlar), SC'ın RTS'de mutlak hakim olmadığı, Lucas Arts oyunlarının adventure kulvarında, Quake'in de FPS'de adının geçmediği berbat bir liste.
Mesaj tarihi:
Liste bence basarisiz ama entresan olan benim su olmalidydi dedigim butun oyunnar worthy heir yada competitor olarak yaziyo asagida.

Bi kac oyunlada kalbimi calmadi deiller; ama ozellikle adventureda ve multi fps de sicmislar.

Adeventureda kesinlikle Lucas Artin adventurelari fps dede unreal ve quake olmaliydi.

Ama cidden bazi oyunnarla goz doldurdular yane rpg de fallout fightingde street fighter ii ve tbs de civ ii yi secerek.
Mesaj tarihi:
Genelde amerikalılar hep konsol oyun oynuyorlar,
hatta pc oyunları üzerinden espriler, karikatürler hazırlayan süper bazı kişileri takip ediyorum, onlar bile %70 konsol oyunu esprisi yapıyor, pc'ye kalan %30 kısmın %25'ini de wow yiyor zaten.

yani amerikalıların yaptığı "gelmiş geçmiş en iyi oyunlar" listesinden hayır gelmez derim ben.
mario koyarlar, zelda koyarlar, sims koyarlar, halo koyarlar, biter tüm liste.

ha bana kalsa şunlardan biri mutlaka "türünün gelmiş geçmiş en iyisi" olarak listelenmesi gerekir.

fps - quake 2, half-life, half-life 2, adventure - sanitarium, curse of monkey island, day of the tentacle, rpg - planescape torment, morrowind, fallout 2, strateji - starcraft, simulasyon - freespace vs...

multiplayer fps'de unreal tournament, quake 3 dururken halo koymuşlar ama neyse ki singleplayer fps'de half-life var.

belki de konsollara çıktığı için burun farkıyla konulmuş half-life, o da olmasa, kesin o da halo olurdu :)
Mesaj tarihi:
PrudenT said:
sims konsol oyunu mu?

"amerikalı konsol oyuncuları" diye tabir ettiğim kişilerin pc'de oynadığı sayılı oyunlardan biri.
ki, sims konsollara da çıkmıştı, yani evet, sims konsol oyunu.

http://www.gamespot.com/ps2/strategy/thesims2/
Mesaj tarihi:
neyse ne, benim şurda anlatmaya çalıştığım olay farklı bir konu, alakasız yerlere çekip tartışmayalım şimdi.

Bone said:
Genelde amerikalılar hep konsol oyun oynuyorlar,
hatta pc oyunları üzerinden espriler, karikatürler hazırlayan süper bazı kişileri takip ediyorum, onlar bile %70 konsol oyunu esprisi yapıyor, pc'ye kalan %30 kısmın %25'ini de wow yiyor zaten.

yani amerikalıların yaptığı "gelmiş geçmiş en iyi oyunlar" listesinden hayır gelmez derim ben.
mario koyarlar, zelda koyarlar, sims koyarlar, halo koyarlar, biter tüm liste.
Mesaj tarihi:
aslında iyi liste kötü liste yoktur bence. HER OYUNCUNUN kendi listesi vardır. Kendinizinkine benzeyene iyi benzemeyene ise kötü diyorsunuz.

Bu liste benim listeme benzemiyor pek. Ama liste işte. MMO listesinde Starwars ve City of heroes olmaması mesela çok üzücü.
  • Yeni Oluştur...