axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Gamerhelp sitesi 18 farklı türde en iyi oyunları seçmiş. PC rpg dalında ödül hayret bi şekilde falloutun, oblivion ve torment da adaylar arasında (bu iki oyunun adı bir arada anılınca benim içim acıyor..) Ama beni asıl şaşırtan adventure dalında Quest for Glory'nin birinciliği oldu. Monkey Island, Sanitarium ve Grim Fandango gibi efsanelerin adı bile geçmiyor. http://www.gamerhelp.com/article_viewer.cfm?article_id=131040 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 quake yok, gecicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 rpg : Diablo1-2 exp komple alayim,efsanedir yani.Suan haliyle bayiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 guzel gecerim böle listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Hiçbir zaman adam gibi bir liste yapamıyorlar bana sorarsanız, yine de iyi seçimler var Fallout gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Oblivion seettirsin gitsin. TES3: Morrowind gelmis gecmis en guzel CRPG'dir, saygilar. (Planescape Torment, Falloutlar ve Baldurslar da dahil deyip essegin kulagina su kacirmiyorum da yeni nesiller arasinda yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 çok doğru birkaç seçim var, 1-2 tane tartışılabilir var, birkaç tanesi de saçmalanmış. tek tek değinesim gelmedi şu anda hangisi hangisi. uzaktan 10, yakından 0 verdim gitti. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 FIFA nedir bilmeyen birinin yaptığı (bkz: amarigalı futboldan ne anlar), SC'ın RTS'de mutlak hakim olmadığı, Lucas Arts oyunlarının adventure kulvarında, Quake'in de FPS'de adının geçmediği berbat bir liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Hemen hemen tüm rpg leri oynadım.TOrment ve fallout arasında gidip gelirim hala en iyi rpg dalında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Liste bence basarisiz ama entresan olan benim su olmalidydi dedigim butun oyunnar worthy heir yada competitor olarak yaziyo asagida. Bi kac oyunlada kalbimi calmadi deiller; ama ozellikle adventureda ve multi fps de sicmislar. Adeventureda kesinlikle Lucas Artin adventurelari fps dede unreal ve quake olmaliydi. Ama cidden bazi oyunnarla goz doldurdular yane rpg de fallout fightingde street fighter ii ve tbs de civ ii yi secerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Kimsenin kalbini kırmadan liste yapalım demişler adamlar resmen. Kötü liste olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 guler gecerim olucakt o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Genelde amerikalılar hep konsol oyun oynuyorlar, hatta pc oyunları üzerinden espriler, karikatürler hazırlayan süper bazı kişileri takip ediyorum, onlar bile %70 konsol oyunu esprisi yapıyor, pc'ye kalan %30 kısmın %25'ini de wow yiyor zaten. yani amerikalıların yaptığı "gelmiş geçmiş en iyi oyunlar" listesinden hayır gelmez derim ben. mario koyarlar, zelda koyarlar, sims koyarlar, halo koyarlar, biter tüm liste. ha bana kalsa şunlardan biri mutlaka "türünün gelmiş geçmiş en iyisi" olarak listelenmesi gerekir. fps - quake 2, half-life, half-life 2, adventure - sanitarium, curse of monkey island, day of the tentacle, rpg - planescape torment, morrowind, fallout 2, strateji - starcraft, simulasyon - freespace vs... multiplayer fps'de unreal tournament, quake 3 dururken halo koymuşlar ama neyse ki singleplayer fps'de half-life var. belki de konsollara çıktığı için burun farkıyla konulmuş half-life, o da olmasa, kesin o da halo olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 sims konsol oyunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 zelda kraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 PrudenT said: sims konsol oyunu mu? "amerikalı konsol oyuncuları" diye tabir ettiğim kişilerin pc'de oynadığı sayılı oyunlardan biri. ki, sims konsollara da çıkmıştı, yani evet, sims konsol oyunu. http://www.gamespot.com/ps2/strategy/thesims2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 "Konsol oyunu" ile "konsolda da var" farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 neyse ne, benim şurda anlatmaya çalıştığım olay farklı bir konu, alakasız yerlere çekip tartışmayalım şimdi. Bone said: Genelde amerikalılar hep konsol oyun oynuyorlar, hatta pc oyunları üzerinden espriler, karikatürler hazırlayan süper bazı kişileri takip ediyorum, onlar bile %70 konsol oyunu esprisi yapıyor, pc'ye kalan %30 kısmın %25'ini de wow yiyor zaten. yani amerikalıların yaptığı "gelmiş geçmiş en iyi oyunlar" listesinden hayır gelmez derim ben. mario koyarlar, zelda koyarlar, sims koyarlar, halo koyarlar, biter tüm liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 aslında iyi liste kötü liste yoktur bence. HER OYUNCUNUN kendi listesi vardır. Kendinizinkine benzeyene iyi benzemeyene ise kötü diyorsunuz. Bu liste benim listeme benzemiyor pek. Ama liste işte. MMO listesinde Starwars ve City of heroes olmaması mesela çok üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 listeye gerek yok, gelmiş geçmiş en iyi oyun metal gear solid'dir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Çok güzel siteymiş yahu bu. Saatlerdir okuyorum yazıları. teşekkürler paylaştığınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Legend of Zelda : Ocarina of Time.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ayrıca onu bunu bilmem Chrono Trigger gelmiş geçmiş en iyi rpgdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 toggie said: listeye gerek yok, gelmiş geçmiş en iyi oyun metal gear solid'dir :) +9468045934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Best Multi FPS'i Halo III havada kapar, ki bunu ben söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar