MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Slat said: Ufuk Uras gibi bir fırıldağa rep'i bırak, günahımı bile vermem.. Asker sabırla bekliyor, zamanı geldiğinde yumruğunu indirecek.. Bekleyin.. İnşallah... Sonuçları ne olursa olsun. İsterse ülkeyi ekonomiyi 100 sene geriye götürsün. Şu başımızdaki ideolojik gericileri savsınlar bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 OSYM ye vatandaslik sinavi yaptiralim 3 saat 180 soru sinavdan gecemeyenler oy kullanamasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Eğitime dayalı oy ağırlığı konusuna katılıyorum. Yani tamam biliyorum cahil kesimin ortasında genel olarak "entellektüel" dendiği zaman "püehahahah entel dantel pis elitist" geyiği çevrilmemesi kaçınılmaz, farkındayım ama genel olarak bilinçli, geleceğini düşünerek oy kullanan kesim de büyük oranda onlar oluyo zaten. Bir insanın ülkesini temsil edicek kişileri seçmesi için eğitimli,kültürlü,olayların farkında -ve biraz da entellektüel- olması gereklidir.Yani nasıl 18 yaşından küçüklerin oy kullanma hakkı yoksa, eğitimsizlere de benzer bişey uygulanmalıdır diyorum. Hı, tabi onlar da vatandaş, tamamen 0 sayılmasınlar tabi. Ama ilkokul mezunu adamla üniversite mezunu adamın ağırlığı da farklı olsun diyorum. Bunların haricinde, bi kişinin bu konuda sözünün geçerliliğini belirleyecek başka bir faktör varmıdır? Yani bilinç haricinde? Mesela güneydoğuda bi aşiret lideri. Maşallah herbiri tavşan gibi üremiş, 5 er 10 ar dizmiş bütün sülale, ağanın emri altında 100lerce kişi var. E ağa ne derse herkes koyun gibi ona oy veriyo tabi, şimdi bi kişinin bu konuda söz hakkının olması için tavşan gibi üremesi mi gereklidir? Eğitimden,bilinçten daha mı önemlidir bu anti-doğum kontrol olayı? Ya da ne biliyim kömüre pirince makarnaya oy satıyo millet. Olm mahalleye bakkal seçmiyosun, promosyonla oy mu satılır ya? Bu adamlar gidicek ülkeyi yöneticek, ülkeni dünyada temsil edicek. Hayır, neymiş onlar makarna+kömür vermiş, oy verdirmek için kurana el bastırmışlar. oke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ShadowFury said: Eğitime dayalı oy ağırlığı konusuna katılıyorum. Ama ilkokul mezunu adamla üniversite mezunu adamın ağırlığı da farklı olsun diyorum. bence sende oy kullanma o zaman, zira eğitim ile öğretimi birbirine karıştırarak zaten bilincsiz seçmen statüsüne giriyorsun benim gözümde? ilk okul mezunu babam suan üniversitede okuyan insanların yarısından fazla bilgilidir, akılcıdır bu konularda. üniversite = pwn diyerek ztn bi yere waramayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Bırak universteyi felan, seçimlerden önce 3 saat süren nasıl oy verilir programları yapılmasa tek başına %10 %20 arttırır bilinçli oy veren kesimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 cahil halkı dağlara pkk avlamaya sürerken kimsenin sesi çıkmıyor da oy konusuna gelince herkes kin kusmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 o diil de eğitimli vs dediğiniz insanların ciddi bir kısmı akp'ye oy verdi istikrar devam etsin ekonomi böle sürsün vs diye tabi bu lafım eğitim alan seçmen akpye oy vermez görüşünde olanlara yoksa seçmen bilinçi olsun da sonuçlar nasıl olursa olsun diyenlere sözüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 O sözde istikrar birgün kaçacak biyerlerimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 büyükanıt çok yanlış iş yapmış, istifa çağrısı yapan mhp'li milletvekilini takdir ettim. ip sallayan başkanı iplememiş gerçi. elitizmin bu çağda bu kadar pervasızca yapılabiliyor olması da bazı 'eğitimli' vatandaşlarımızın aslında nasıl dünyadan ve tarihten bihaber olduğunu gösteriyor maalesef. daha öneriler görmeyi bekliyorum. "mesela kürtler/eşcinseller/ türbanlılar/köylüler vs oy kullanamasın" diyenler çıkarsa şaşmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 mavi gözlü türkler kullansın oy sadece.böle mavi mavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Sam turbanlilari nasilda digerkilerin arasina gizlemeye calismis hehe. Bak Sam bilmiyorsan aciklayayim Kurtlerle teroristler ayni sey degil.Muslumanlarla turban siyaseti yapanlarin ayni sey olmamasi gibi.Bu iki grubunda millet meclisinde hatta modern bir ulkenin hicbir mevkisinde yerleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ayrımcılığın ayrımı yapılmaz. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 kürtler/eşcinseller/ türbanlılar/köylüler oy kullanamasın sadece patililer oy kullanabilsin ayrıca türkiye'nin yurt dışında kazandığı her maç başına iktidar partisina +10 oy gelsin bunun yaninda çeşitli bufflarla oylarını artırabilsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 aslında bi açıdan haklılar bugünkü bunca bilincisizliğin kaynağını yaratanların kim oldukları belli. üniversitelerimiz , süslü ilkokul sıralarından farkı yok , lise-orta ögretim egitimimiz gudubet ötesi bir halde insanlarımızı hayata hazırlamasını bilmiyoruz. hadi bunu geçtim daha doğru düzgün ögretim de veremiyoruz (türk halkının ezici bir cogunluğunun kendi dilini düzgün kullanamaması en basit örnek - ben dahil hehe - ) yök bu yüzden kurulmuş bi kurum , insanları uyuşturmak icin,özgür düşünceyi engellemeyi amaç edinmiş bir kurum, evet hic sevmem akpsini dincisini bilmemnecisini ama karsısına cephe almaya calisan cumhuriyet savunucularınında büyük bir kısmından tiksiniyorum , onların bu baskıcı tutumu yönlendirici takıntıları olmasaydı bu hale gelirmiydik diye düsünmeden edemiyorum. Düşüncesiz yobaz bi toplum olduk, hemde her konuda... sadece bazı şeylerin düzelmesini umut ediyorum :) belki birileri birgün çıkar da gerçekten bu ülke için bişeyler yapar , kendi ortamındakileri doyurmakla uğraşmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ufuk urasların baskın oranların adam yerine koyulduğu günler yaşıyoruz. savaşarak alamadıkları Türkiye yi 5 senede parayla aldılar bu çok ilginç. ha bir de 11 sayfadır konuşuyoruz bi perihan mağden dememişiz , ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ya rica edicem, fikirlerini eleştirmeye kapasitenizin yetemeyeceği insanlara çamur atmayı bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mitinginde bebek katili köpeğin resimlerinin açılmasına ve lehinde sloganlar atılmasına ses çıkarmayan Ufuk Uras'ın fikirlerini eleştirmeye malesef kapasitem yetmiyor :/ Allah bu kadar beyin vermiş napiim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 konu kapasiteyse Ataturk un hatalarina akdar analiz edip basarisiz denmedimi gecenlerde lol ufuk uras ataturkden buyuk yani heralde bu arada bebek katili degil ozgurluk savascisi lutfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 uras en büyük kolpalardan biridir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ya şu Ufuk'u gazla seçtiler. O adam orada ne işe yaradı, ben anlamadım ki birşey. Kapasite falan nedir yani. Kullansında onun kapasitesini görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Slat said: Mitinginde bebek katili köpeğin resimlerinin açılmasına ve lehinde sloganlar atılmasına ses çıkarmayan Ufuk Uras'ın fikirlerini eleştirmeye malesef kapasitem yetmiyor :/ Allah bu kadar beyin vermiş napiim :( Çok fake göründü bana o resim.Ufuk aras'ı ben de sevmiyorum ama cidden edit olabilir mi resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Viktor said: konu kapasiteyse Ataturk un hatalarina akdar analiz edip basarisiz denmedimi gecenlerde lol Mantık mutlaktır,eleştiride mantığa dayanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Razien'e bıraksaydınız o yönetirdi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Şimdi tv'yi izliyorum, bütün DTP milletvekilleri inanılmaz laflar ediyor. Şu hapisten çıkıp milletvekili olan kadın (aklıma gelmedi adı) irlandalı terör örgütü IRA ile irtibata geçmiş. Bir milletvekili daha Öcalan sloganlarıyla karşılanmış ve adam gülümsüyor slogan atanlara ve el sallıyor. Sivil kıyafette bir emniyet müdürüde sinirlenip, terörist başının sloganını attırmam diye bağırıyor, müdürü yuhluyorlar, milletvekili adamı susturmaya çalışıyor falan. Büyükanıt'a da laflar söyleyenler falan. Delirdim. Kendilerini ne sanıyor bunlar. Valla demokrasi, insan hakları anlamam, DTP kapansın, bu adamlar tutuklansın yada sürülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 her seyin zamani gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar