Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lider Sivasspor , yürüyün be yigidolar .


DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

önemli olan o değilde , teknik direktörleri Bülent Uygunun bir açıklaması
hoşuma gitti paylaşayım dedim.


said:
''Mutluyuz, yolumuza devam ediyoruz'' diyen Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ben şunu söylemek istiyorum. Bana hep soruyorlar.
Şampiyon olmayacağız, bizim böyle bir iddiamız yok. Bununla ne demek istediğimi anlayan anladı. Biz sadece şunu yapıyoruz.
Türk futbolunda futbolun gereği neyse bireysel yetenekleri sahaya yansıtan, mücadele eden, agresif oynayan, fair-play'den ödün vermeyen,
her maça özenle hazırlanan, yenebilmek için de elinden geleni yapan, yenildiği maçta da alkışlayan ve öbür maçına bakan bir takımız. Biz
duruşumuzla, yapımızla, onurumuzla Sivasspor'uz. Biz şampiyon olmak istemiyoruz.''

Maçın hakemini de eleştiren Uygun, şöyle konuştu: ''Futbolun gereği neyse ne görüyorsan onu çalacaksın. Benim kimseden bir beklentim yok.
Çıkın gördüğünüzü çalın. Lütfen ya bu kadar da değil ya. Ben şampiyon olmak istemiyorum. Yokum, ben şampiyonlukta falan yokum kardeşim.
Ben futbolun gereğini yapmakta varım. Gereğini yaptıktan sonra da sezon sonunda hep beraber bakacağız. Ne kadar, nereye geldiğimizi hep
beraber göreceğiz.''





dsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi söylemiş, henüz rezil türk spor medyasının ağzını işi iğrenç boyutlara taşımadan önce tıkayıvermiş bu sözleriyle. daha bugün gazetede okudum, ismi lazım olmayan iğrenç gazetenin en tepesinde, fenerbahçeli futbolcuların galatasaray maçında yaptıkları dans için yazılmış "çocuklar yapmayın şu hayvan danslarını" diye bir başlık. size ne? insanlar televizyoncuların gazetecilerin yazarların istediği gibi mi hareket etmek zorunda. ne zannediyor bu basın kendini. işleri güçleri insanları kışkırtmak, olayları yanlış yöne çekmek, saptırmak, tartışmaları alevlendirmek.

bülent sağolsun son noktayı koymuş. şimdi istedikleri kadar uğraşsınlar zor gerilim yaratır veya gölgelerler sivas'ın başarılarını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
tribünlere oynayan bi td görüyoruz burda. daha toy.


kinaye yapmis bence bulent hoca, akilli bir adam zaten..kim bir anadolu takimini sampiyon yapmak istemez ve ilki basarmak istemez? cok buyuk olay olur..turkiyede futbol anlayisi bile degisebilir.daha once ben sampiyon olacam, adayim sampiyonluga diye konusan cok adam oldu, noldu onlara hepsi tepetaklak oldu daha sonradan hakem hatalariyla :) sivas'in basina da aynisi gelecek ama gundemde kalmasini istemiyor sivasin bulent uygun bence dogrusunu yapiyor..

bide ben sampiyonlugu kovaliyorum dese 3 yenilgiden sonra kovarlar bunu niye sampiyon olamadik diye, oyle bir yonetici zihniyetide mevcut biliyosun.sezon basinda hedeflerini orta siralar diye koyarlar daha sonra baktilar liderler, niye sampiyon yapamadin bizi derler

biraz daha dikkat edelim :)

said:
Şampiyon olmayacağız, bizim böyle bir iddiamız yok. Bununla ne demek istediğimi anlayan anladı.

Ben şampiyon olmak istemiyorum. Yokum, ben şampiyonlukta falan yokum kardeşim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Şampiyon olmayacağız, bizim böyle bir iddiamız yok. Bununla ne demek istediğimi anlayan anladı.


ehe bu ne demek ya. sen çık topunu oyna, 17 haftada etliye sütlüye karışan olmadı daha bi sakin ol. sanki 17 maçtır sürekli hakemler aleyhlerine iş yapıyor ona rağmen güç bela kazanıyorlar. bülent uygun değil mi işte ya kanında var ağlamak sanırım.

tahminine katılıyorum ama. şampiyon olma şansları 0. kusura bakmasınlar 4. bitirirlerse iyi ki bence kayseri alır yürür geçer bunları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaybedince yine hakeme saldırdı bülent uygun. hiç yakısmıyo bu adama. hakemin de bişey yaptıgı yoktu yani galatasaray daha fazla sikayetci olabilir hakemden bu macta. avantaja bırakılacak pozisyonları kullandırmadı, hızlı hucuma cıkarken tac atısında oyunu durdurup oyuncu degisiklikleri yaptırdı ama nedense sivas kaybedince fatura hakeme kesildi. biraz da haddinizi bilin kardesim. anadolu kulubu olmak bahaneniz oldu iyice, aradaki kalite farkını bilin ona gore davranın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Turkcell Süper Lig lideri Sivasspor'un taraftarları, takımlarını İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan karşılaşmada yalnız bırakmadı.

Sayıları yaklaşık 15 bini bulan Sivassporlu taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada, protokol tribününün karşısındaki tribünün büyük bölümünü doldurdu.

Takımlarını coşkulu bir şekilde destekleyen Sivassporlu taraftarlar, üzerinde ''Şampiyon Sivasspor'' yazılı dev bir bayrak açtılar. Taraftarlar ayrıca, kendilerine ayrılan tribünü bayrak ve pankartlarla süslediler.

Sivassporlu taraftarların, ''Biz asfalt yolları değil gardaş, çılgaları, dağları, taşları, dikenli yolları aşarak geldik'' yazısı asmaları dikkat çekti.

Bu arada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sivasspor maçı öncesi, Atatürk Olimpiyat Stadı'na TEM gişelerinin yanından geçilerek girilen yolda trafik sıkışıklığı yaşandı. Araçlar bu yoldan zorlukla stada gelebildiler

2-0 önde yine sivas emek verdiklerini fazlasıyla ispatladılar.5.büyük olmasını eminimki tüm futbolseverler istiyolardır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene lig son yıllardakine oranla çok daha çekişmeli gidiyor genelde hep 3 büyüklerden biri erken kopardı yarıştan bu sene böyle bişey olmadığı gibi birde sivasspor gibi ligimize renk katan bir takım çıktı ortaya anadolu klüpleri de hiçbir maçın kolay olmadığını gösteriyorlar...
ligimiz bu yönden gitgide büyük liglere yaklaşıyor...
sivasspora gelince bu kadar kısıtlı bir ekonomiyle böylesine yüreklerini ortaya koyarak bu noktaya kadar gelmeleri bile çok güzel en büyük şansları ise gerçekten bilinçli bir teknik direktör ve yönetime sahip olmaları sanırım mecnun odyakmaz şuan diyodur bu 3 büyüklerin yöneticileri ne kadar beceriksizmiş ah benim elimde olsa o imkanlar diye...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru, ligimiz çekişme yaşıyor. Ve doğru heyecan arttı. Anadolu takımlarının da şampiyonluk yarışında boy göstermesi de çok güzel. Zamanında İstanbulspor da yaptı Cem Uzan döneminde, Gençlerbirliği de yaptı 2002-2003 senesinde, arkası da gelir umarım.

Ama "Avrupa liglerine yaklaştığı"na kesinlikle inanmıyorum ligimizin. Bu çekişmenin sebebi futbol kalitesinin artması değil tam tersine düşmesi bence. Maçlarımızı az çok izleyen biri ne kadar kalitesiz futbol oynadığımızı görür zaten. Avrupa kupalarına da yansıtıyoruz bunu. Özellikle 3 büyüklerin kalitesiz ve vasıfsız futbolu çok şey götürüyo ligden, Anadolu takımları kendi gücünden değil bunların zayıflığından dolayı öne çıkıyor.

Evet Kayseri olsun Sivas olsun etkili oyuncuları, güzel maçları var. Ama mesela şu şampiyonluğa oynayan Sivas'tan hangi futbolcuyu alır da kendi takımınıza transfer edersiniz desem kimse bir şey diyemez. Belki Mehmet Yıldız dersiniz, ama ondan daha iyisi de var zaten 3 büyüklerin hepsinde.

Bakıyorum 3 büyüklere, GS her maç ayrı macera, saçma sapan kadro revizyonları ve taktikten bihaber sadece ordan oraya koşturmacalı futbol oynuyor. BJK deseniz oynadığı şey futbol bile değil. Tello'nun Bobo'nun kişisel futbol becerisiyle bir şeyler yapabilirse yapıyor. Bir tek Fenerbahçe göreceli olarak daha futbola benzer bir top oynuyor, ama onu da 3-4 maçta bir yapıyor. Ve Alex'i kilitledim mi tek adım atamıyor FB.

Maalesef çok geriliyoruz futbol kalitesi olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'nin en büyük ve bana kalırsa tek eksiği birlikte oynayamamaları.Kişisel beceriler göz önüne alındığında boş adamımız yok gibi gözüküyor,kağıt üzerinde her sene şampiyonluğun büyük adaylarındanız,ama sezon için spastik gibi oynuyoruz.

Takım olarak oynamayı öğrendiğimiz zaman büyük başarılar elde ederiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...