synorin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi kızın biri var bizim okulda gelip sürekli bana yumruk fln atıyo kendini mi tatmin ediyo anlamadım:S cons gelsin çözsün bu olayı...
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ben lisedeyken ufak tefek bir kız arkadaş vardı; aramızda iyiydi. Stres-sinir gerginlik durumlarında beni yumruklardı. Pofuduk ayı derdi bana aynı zamanda. Ne günlerdi lan...
kabuk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 herkeste bi cons hastalığı var bu ne ya gelirim çözerim ben
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 valla malesefki var oyle kız tipi.hoslanıor olabilr.erkekşerin ilkokulda yaptıklarını lisede yapıor bunlar tersine evrim gecirior bacılarım..dikkat eyle sen
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 konuyla ilgili bi selçuk erdem karikatürü vardı bulamadım.evet senden hoşlanıyor
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sen de ona vur agali. ödeşmiş olursunuz.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ben lisedeyken de vardı bi kız, sırtıma falan vuruyodu. Bi gün yeter lan dedim ben çaktım buna, bi daha da vurmadı sdfsdf
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Montla sıç , dön bak dünyaya sonra da.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Zheld said: kızın kulağına dil at yok canım lütfen.. böyle bişey lisede çok kötü
Voys Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 bi daha vurduğunda öğretmenine söyle. ya da annesine söyle.
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Bizde de bi tane vardı dürtüp duruyodu. En sonunda dedim sen beni dürtersen ben de seni dürterim ama ereni dürtücem bana kalmış. Bi daha dürtmedi... *Poke* *Poke* *Poke*
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Voys said: bi daha vurduğunda öğretmenine söyle. ya da annesine söyle. Agali lise diyor. anaokulu değil =)
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 abi benim arkadaşım dövüyo beni direk
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Theridone said: Voys said: bi daha vurduğunda öğretmenine söyle. ya da annesine söyle. Agali lise diyor. anaokulu değil =) ne güzel işte daha etkili olur belki.. ahaha.
Dev Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Marlooooooooooooooooon said: sen de ona vur agali. ödeşmiş olursunuz. of... neden abi, neden. :(
Öne çıkan mesajlar