synorin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 abi kızın biri var bizim okulda gelip sürekli bana yumruk fln atıyo kendini mi tatmin ediyo anlamadım:S cons gelsin çözsün bu olayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Hoşlanıyor senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sen de ona kafa at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ben lisedeyken ufak tefek bir kız arkadaş vardı; aramızda iyiydi. Stres-sinir gerginlik durumlarında beni yumruklardı. Pofuduk ayı derdi bana aynı zamanda. Ne günlerdi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 en güzel aşklar kavgayla başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 // biraz daha kibar. -king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 herkeste bi cons hastalığı var bu ne ya gelirim çözerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 göğüslere de bakıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 höröhörö ye de bakıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 lol höröhörö ne ya off sdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 valla malesefki var oyle kız tipi.hoslanıor olabilr.erkekşerin ilkokulda yaptıklarını lisede yapıor bunlar tersine evrim gecirior bacılarım..dikkat eyle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 konuyla ilgili bi selçuk erdem karikatürü vardı bulamadım.evet senden hoşlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sen de ona vur agali. ödeşmiş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Ben lisedeyken de vardı bi kız, sırtıma falan vuruyodu. Bi gün yeter lan dedim ben çaktım buna, bi daha da vurmadı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Kojiroh said: çaktım buna oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kızın kulağına dil at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Allah'ın aynası diye bağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Montla sıç , dön bak dünyaya sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Zheld said: kızın kulağına dil at yok canım lütfen.. böyle bişey lisede çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 bi daha vurduğunda öğretmenine söyle. ya da annesine söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Bizde de bi tane vardı dürtüp duruyodu. En sonunda dedim sen beni dürtersen ben de seni dürterim ama ereni dürtücem bana kalmış. Bi daha dürtmedi... *Poke* *Poke* *Poke* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Voys said: bi daha vurduğunda öğretmenine söyle. ya da annesine söyle. Agali lise diyor. anaokulu değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 abi benim arkadaşım dövüyo beni direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Theridone said: Voys said: bi daha vurduğunda öğretmenine söyle. ya da annesine söyle. Agali lise diyor. anaokulu değil =) ne güzel işte daha etkili olur belki.. ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Marlooooooooooooooooon said: sen de ona vur agali. ödeşmiş olursunuz. of... neden abi, neden. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar