sir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 abi sen de yaşının yirmi katı kadar kitap okumuş, araştırmış, yorumlamış, iyi-kötü binlerce köşe yazısı yazmış birisi olsan, seni de severim. ama nolur kapasitenizin yetmeyeceği insanlara magazin süslü çamurlar atmayı bırakın artık. bu adamların bi fikrine mi katılmıyosun? anti-tezini üret, bilgiyle-belgeyle konuş o zaman ki tartışalım. aha da size konuyla ilgili mis gibi de yazı :) anti-ardıç takılanlar için
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Kapak No 9: Metrobüs'ten sonra Harembüs Kapak No 10: Pardon! Türkiye’ye şeriat mı geldi?
eldar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Bu yazının konuyla ilgisini bulamadım ben. Ayrıca yok şu kadar kitap okumuş, yok bu kadar yıldır yazıyormuş vs bana ne. Köşelerinde kafalarına göre üfürüyor bir takım insanlar ben de onlara laf etmek için karşı argüman üretmeliymişmişim. Sanki yazılan yazılar çok mantıklı, süper temellendirilmiş de ben oturup kafa yoracağım nasıl çürütsem diye. Demek hasbelkader köşe yazarlarından biri fıttırıp manasız yazılar yazmaya başlasa oturup vay vay adamın bir bildiği vardır diye ciddi ciddi düşüneceksin.
Slat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Sir umarım o yazıyı şaka olsun diye koydun? Eğer öyle değilse nasıl bir adam olduğunu anlamış olurum o yüzden soruyorum
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ardıç sir nickli arkadaşımızın idolü. yıllardır onu savunur durur buralarda. Kimde vardı o metaaaaalll yazısı cüce sende miydi?
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 engin ardic akrabam diye soylemiyorum ama kendisi ajdardan sonra bu ulkenin onde giden mallarindan biridir hukumete yag cekicem diye 6 sene once kopegi oldugu kisilere saldirdikca karaketrsizligini goruyoruz fatih urek siyaset yazsa engin ardictan daha ciddiye alirim cunki adamin (yada her ne haltsa iste) inanarak birseyelr yazmaya calistigindan emin olabilirsiniz engin ardic her iktidar degsitiginde ideolojisini goruslerini ve sevdigi/sevmedigi kisileri degsitiren son derece karaktersiz bir insan ayni zamanda densiz ve gorgusuz misafirlikte bir black label johnny walker kendiliginden bulunup kafaya dikilip bos sise ev sahibine gosterilip istiyormuydunuz? eki eki eki *hick* denilirmi yaaa
sir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 abi sizin koyacağınız bi metaaal yazısına karşı ben heralde 100 tane adamakıllı yazı koyabilirim. ben engin ardıç dünyanın en temiz, en görgülü, en ahlaklı adamıdır gibi bişey demedim şahsen de tanımam etmem, ama iyi yazar, birikimi sağlamdır üstelik de sizin yaşlarınızın en iki katı kadar süredir bu işlerin içindedir. halen magazinsel sataşmalardasınız, yok içki içer, yok görgüsüz. biriniz bile yazıyla ilgili tek kelime söylememişsiniz. açın bugünkü yazısını da okuyun da o yazının üzerinden konuşalım. tartışmayı insanlar üzerinden değil, fikirler üzerinden yapalım. bi tek slat yazıyla ilgili bişey söylemiş, çok merak ettim gerçekten nası bi insan olduğumu.
Slat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Sir, yazının tamamını okudum ve ben bu yazıyı köpeğimin bokunu temizlemek için bile kullanmam o kadar ucuz.. Atatürk'ü gizlice aşağılama, Cumhuriyet'i aşağılama, Osmanlı'yı yüceltme ne kadar zevzeklik ararsan hepsi var bu yazıda hangisinden bahsedeyim ben sana..
sir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 bekir coşkun okumaya devam o zaman :)) belki de yanlış örnek verdim ama engin ardıç bu ülkede Atatürk'ü aşağılayacak son insanlardan biridir, bunu da hergün okuyan biri olarak gönül rahatlığıyla söylerim.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 bazi adamlar dogru konussa biel inanmiycaksin yarin darbe olsa enginarkic abimiz askeri yalayip openbir yazi yapsitirir iki gun once laf soktugu degerleri savunur hakkinda acilan cok dava var diye 7 gun hakimleri yikayip yagliyan buna karsi diger kamu gorevlilerini asagiliyan yazilar yazmisti davalarindan bikacini kaybedip tazminat odeyince hakimleri karalamaya basladi ancak yaptigi onca hakaretten tehdit alinca bu defa polisleri yalamaya baslamisti ancak olay sicak oldugu icin polis yuz vermeyince bu defa polis i yerden yere vurup askeri yalamaya basladi boyle bir adam iste menfaatleri nerdeyse orayi yaliyan kendi inanamdigi seyleri yazan biri engin ardic dunay yuvarlaktir yazsa suphe duyarim cunki kesin dunyanin yuvarlak olamsindan cikar sagliyan birielrini yagliyordur diye dusunurum ha bide dunya yuvarlaktir yazsa kesinlikle "DUNYA DUZDUR IDYENLER ASIL YUVBARLAKTIR EZIK BUNYELER" ekleyip karsit gorusu savunanlara hakaret eder etmesse enginargic yazisi olamaz o zaten
sir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 eahhe gözünüzü engin ardıç önyargısı bürümüş ne diyim. doğru söylese bile yaranamıyo yani.. adam şu yazıyı yazmakla ne kazanabilir ki, düşmandan başka?
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 seni kazanmisya azda olsa oda biseydir
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 tüm yazılınarı görmedim ama misal sallıyorum 5 yazısını gördüysem 5i de son derece saçma geldi. türkiyedeki "sivri dilli insanlar akıllıdır" akımına kapılmış bir arkadaşımız galiba.
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Yobazlar bazi zavallilari satin alip kullanarak uzmani olduklari takiyyeye devam ediyorlar.Halkin gozunu boyamak icin nekadar gerekirse okadar harcayacaklar.
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bone said: newdonis said: Bone said: böyle başladı herşey. bir 2. cumhuriyetçi, demokrat ve Vahdettin yanlısı tayfa çıktı. Hani Hıncal Uluç'u ciddiye alsak zaten işimiz yaş, o açıkladı da onun nesini ciddiye alıyorsunuz ki. Heh. Millet okuyup öğrenip araştırırken, onun gibileri her akşam zengin sofralarında mankenlerle birlikte oluyordu :) elitist tayfa Vahdettin'i savunuyor, e normal. Osmanlı'da da mandacılığı savunan kişiler vardı, şimdi de var. hıncal uluç sen bu dünyaya 20 kere daha gelip okusan, onun kültürüne bilgisine erişemezsin. hıncal uluç yılların gazetecisi ve yazarıdır, senin bilgisayarın,odan ve odandaki orjinal oyunlardan oluşan hayatının anlayamıyacagı kadar kapsamlı bir bilgi hazinesine sahiptir. ve buna ragmen de zengin sofralarında yemek yiyip mankenlerle birlikte olma becerisine de sahip biri.ne güzel. bide kendine bak öyle bir beceriye hayatın boyunca erişebilecekmisin üzgünüm yetemedim :( biz oturup kitap okuyup araştırma yaparken, adam sürekli mankenlerle gündeme gelip mankenler hakkında konuşurdu. biz bir hıncal uluç olamadık anasını satayım. ha bir de engin ardıçı severdiniz di mi siz? metaaal! yazısı vardı hatta onun. yahu sen kitap okuyorsun o okumayi bitirdi üstüne birde kitap yazdı daha ne konuşuyorsun ki?
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 hıncal uluctamı var kapsamlı bilgi haznesi?
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 öyleymiş. ne cevherleri varmış da biz görmemişiz...
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Viktor said: engin ardic akrabam diye soylemiyorum ama kendisi ajdardan sonra bu ulkenin onde giden mallarindan biridir hukumete yag cekicem diye 6 sene once kopegi oldugu kisilere saldirdikca karaketrsizligini goruyoruz fatih urek siyaset yazsa engin ardictan daha ciddiye alirim cunki adamin (yada her ne haltsa iste) inanarak birseyelr yazmaya calistigindan emin olabilirsiniz engin ardic her iktidar degsitiginde ideolojisini goruslerini ve sevdigi/sevmedigi kisileri degsitiren son derece karaktersiz bir insan ayni zamanda densiz ve gorgusuz misafirlikte bir black label johnny walker kendiliginden bulunup kafaya dikilip bos sise ev sahibine gosterilip istiyormuydunuz? eki eki eki *hick* denilirmi yaaa aman tanrım ciddi olamazsın.
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bone said: öyleymiş. ne cevherleri varmış da biz görmemişiz... okumazsan göremezsin.
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Önceki sayfada var o dela, yavaşsın pls.
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Kapak No 11 Kaymakam resmi yazıyla camiye çağırdı Artık devletin resmi işleri camilerde yürüyecek efendim... Kapak No 12 Kuran kurslarına 5 gün onayı Evet efendim, hayırlı uğurlu olsun, bütün yaz tatili Kur'an kurslarında geçirilebilecek.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Fedaykın şunu unutmuşsun, ekliyim Türbanlı kız öğrencilere özel iett otobüsü uygulaması (haremlik selamlık devri başlar)
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 söylemedi demeyin hafataya dini bayram diye resmi tatil ilan etcekler şeriat isteyen için sevindirci haber olur bunlar, kapak ne oluyro ki, hatta çok soft bunlar, hardcore şeriat plz şeriat gelcek korkusuyla eli kolu bağlı, hiçbişey yapamayanlara gaz vermek filan için mi bu kış soğuk geçse bari bir emaresi daha olurdu kuran kursu haftada beş gün deil miydi zaten, daha ilkokuldayken gidiyoduk muhalledeki camiye hergün, hey gidi yıllar şeriatın kıymetini bilememeişiz
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bu kış şeriat gelecek galiba... Hanım bak bakayım gelmişmi?
Öne çıkan mesajlar