Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriat Tehlikesi Yok Diyenlere Takılacak Kapaklar

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

ahahahah

kovmacalar basladi

begenmeyen ceksin gitsin

halkin %47 si geri kalan %53 u kovuyor

bizede yol almak duser

iran a filan gidelim bari
seriat var ama en azindan omurgasiz degilelr
arap kralina diz cokup amerikanyalilara karsi dik durabiliyorlar

evet efendim sepet efendim basbakanimiz superdir supurup atmayin kullanin onu

meselesi
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Yalniz `turban` nasil bir siyasi simge diye yasaksa ve yasak da olmaliysa, su anki durum itibariyle `Cumhuriyeti koruyun!` tarzi soylemler iceren T-shirtler de siyasi bir anlam tasiyor ve yasak olmali. Hele ilkokul ogrencileri boylesi bir seyin icine kesinlikle sokulmamali.
Bir fark var, ''cumhuriyeti koruyun'' diyenler ülkede oligarşi oluşturmuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Alakası yok Bonec amma saçmalamışsın!1!!

Değerlerine bağlı TC vatandaşı dediğin böyle olur KOÇUM boş konuşma öğrende öyle GEL

kahretsin bir şu adam gibi olamadım.
işi ustasından öğrenmek gerek.

-Wissy said:
Banlanan uyelerin yeni hesap acip yazmalari yasak.

ne zamandan beri?
hehe...
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
bone senin kafan bulanmış .

ordaki ilk 3 madde komple yalan
ve bunu yazanda yalancıdır.

bir haberi nasıl çarpıtabiliriz diye düşünüp yazmışsın.

vahdettin soruşturması ögrencilerin hain gibi herhangi bir politik olaya girmesinin yanlış oldugu için.

atatürk t-shirti olayı ise tamamen zırva.o olay ise bir beden ogretmeninin izinsiz olarak şehir degiştirip mitinge gitmesiydi.

T.Cde yasalar bellidir ve bu yasalara ve kurallara uyulur.kurallara uymak istemeyen yol alsın.

fedaykin, sana yalancı diyoooo!
Sosyal ağlarda paylaş

ahahe elitistler ille zengin olcak diye bi kaide yok ki, bizim zaten "orta sınıf"ımız elitizmle yaşıyo. bunlar genelde ankarada yaşarlar, hem istanbuldan hem de türkiye gerçeğinden bihaberdirler =))

neyse, tartışmak yerine fotoraf falan koyup konu saptıranları ve kısa (aynı zamanda komik zannedilen) cevaplarla asıl meseleyi geçiştirenleri çok gördük buralarda, alışkınız.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Banlanan uyelerin yeni hesap acip yazmalari yasak.

Bleda said:
O değilde bazı yüzsüzler var ( bkz: raziens ), bir yerdne kednilerine ...tir çekildikten sonra daha balonlarını patlatmadan geri dönebiliyorlar.

Yüzsüzlük FTW!!1

Hmm, demekki AKP ondan kazanmış, millettin içindeki tüm yüzsüzler onlara vermiş.

hmm, bunların aynılarını dela/pwnbot ve molto/cicibebe'ye neden söylemediniz acaba..
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda said:
O değilde bazı yüzsüzler var ( bkz: raziens ), bir yerdne kednilerine ...tir çekildikten sonra daha balonlarını patlatmadan geri dönebiliyorlar.

Yüzsüzlük FTW!!1

Hmm, demekki AKP ondan kazanmış, millettin içindeki tüm yüzsüzler onlara vermiş.

3 account, 4 ban. Yanlış hatırlamıyorum?
Yüzsüzlük ftw hakkaten.
Üstüne şöyle bir mesaj yazabiliyorsan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an yaratılmak istenen iç karışıklıktan hiç bir grup kazanamayacak sadece bölgede kendi derdine düşmüş türkiye kaybedecek.

kömür,yardım vb. olsun olmasın iyisi ve kötüsü düşünceye göre değişir şu anki halkın demokratik seçimi akp den yanadır ve bir dahaki seçimlere kadar muhalif gruplar geliştirici ve umut verici siyaset yapmadığı müddetçe akp bir yetmiş yıl daha kalır burada.

halk cahil orası kesin düşünce eksikliği var ancak karnı aç bir insan nasıl entelektüel gözükürüm derdinde olacağını sanmıyorum.ilk başta karnını doyuracak tarafa oy verecektir elbette aslında bu durum bence türban tartışmalarından daha önemli,eğitimini tamamlayamamış bir toplum varsa önünüzde hangi siyasi öneriler,hangi doktrinler gelirse gelsin başarısız olursunuz.bizim burada tartıştıklarımız çok lüks.

kıyamet tellalığı sohbetleri yerine bence artık kafa açıcı mentol etkili konuları tartışalım.for egzampıl biri çıksın eğitim sistemi konusu açsın artılarını eksilerini tartışalım.
Sosyal ağlarda paylaş

salladın kısacası? benzerlik yok. birşey olmamışçasına aynen devam eden kişi dela. yörünge dışı'na gidip, gelip, tekrar daimi olarak giden kişi gene dela. geldikten sonra kaldığı yerden aynı tarzla devam eden gene dela. pardon pwnbot.

maksat dela'ya laf atmak değil (kendisiyle aynı masada yemek de yedik fazla konuşamadıysak da (:P) ) ama çifte standardı göstere göstere yapmak da hayli çirkin.

horace'ı da savunmak için yazmadım, kesin birileri atlar. bölümden uzaklaştırma filan yapılabilirdi ama inisiyatifi öyle kullandı modlar ve zaten efektif olarak forumda değil sonuç itibariyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

hmm, bunların aynılarını dela/pwnbot ve molto/cicibebe'ye neden söylemediniz acaba..

çünkü ben haksız yere banlandım, adam ulu orta küfür etti banlanmadı ben özelden ettim banlandım,kendisine de değildi o küfür ayrıca. benim banlanmam gerektiğini düşünüyorsan horacegoesskiing'in de banlanmasını istemen lazım ötesi senin müslüman olduğun için kişisel hıncındır. oh olsun kudur.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Horace'in ozel durumu var ya hani. Anamiza sovse banlanmicak. Ordan benziyor durumlari. Yoksa Dela zaten oyle bir topic acacak kalitesizlikte biri degil.

horace in paticik forumlarında ayrıcalığı vardır evet buna jest deniyor.smileyi bulunan tek üyedir,küfür ederek gitmesi hoş olmadı ancak sözüne güvenip bir daha dönmeyeceğini varsayarak moderasyon "jest" olarak böyle uygun görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...