Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Yalnız antimodesin cevabı 5 soruyada cevap veriyor? Aman abi iç savaş çıkacaksa söyleyin vaultlara kaçalım kapatalım kapılarıda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mustafa Kemal Atatürk tişörtü giydirip ceza alan hoca Isparta'da olduğu için hiç şaşırmadım.. türban taktırıp çıkartsaydı 19 Mayıs kutlamalarına emin olun Isparta'da kral ilan edilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bildim bileli chp nin yönetiminde olan Kızılayda(Ankara) sıkmabaşlar zombi gibi türemekte, 2 senedir Ankarada değildim,3 ay önce geldim,inanılmaz bi artış var,belki sürekli burda yaşayanların gözüne fazla takılmıyor ama 2-3 sene öncesine oranla büyük bir değişme var,bide işin garibi ayakta nike-adidas ayakkabi,kıçında çakma ünlü bi markanın taklit dar pantalonu(taklit olmayanıda vardır tabi),bazısında güneş gözlüğü kafada türban,nedir yani bunların olayı anlayamadim,hepsi bu kadar mı siyasetin içinde bu kadarmı pro. lar bu konuda,bunlara soruncada diyolar siyasetle ilgisi yok inancımız gereği vsvsv,işte o vakit orda ben olsam çok sert ve accıkda bel altı bi cevap verirdim,öff bunları düşündükçe sinirlerim depreşiyo,aziz nesin i saygıyla anıyorum,türk halkı hakkında söyledikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 para el degsitiriyor olayina anlam veremiyorum nerde el degsitiryor? yesil sermaye iktidarin kiyakalriyla guclendimi gucelendi ama benim icin bsiey degsiemdiki AKP iktidara geldiginde 600ytl yetim ayligi aliyordum simdi 700ytl aliyorum herhangi bir degisim goremedim maasli calisan insanlarinda boyel bir el degisimini gordugunu sanmiyorum ha bir iki holding vardir buyuk onlar tutusturuyordur diycem oda yok burokrasi soyle burokrasi boyle diyorsunuzda burokrat belli bir aylikla calisan adam? hangi para el degistiriyor? acin sunu bilmedigimiz seyelride ogrenelim illegal paradan bahsediyorsaniz adi ustunde illegal X almiyor Y aliyorsa X de aliyordu diye Y ye sahip cikmakmi gerekir? acin su para el degsitiriyor tezini kimi ncebinden cikip yesilcilerin cebine girmis paralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Antimodes52 arkadaş şpv yapmış bu başlıkta hepsine artı bir (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 sadece ankarada değil heryerde türediler.sadece siyasi amaçlı türban olayı..ortalığı onunla oyalayıp,bu konuyu gündemde tutup akabinde ne haltlar yiyiyorlar!ılımlı islam diyip diyip şeriati dayıyolar burnumuza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Detect Thoughts Divination [Mind-Affecting] Level: Brd 2, Knowledge 2, Sor/Wiz 2 Components: V, S, F/DF Casting Time: 1 standard action Range: 60 ft. Area: Cone-shaped emanation Duration: Concentration, up to 1 min./level (D) Saving Throw: Will negates; see text Spell Resistance: No You detect surface thoughts. The amount of information revealed depends on how long you study a particular area or subject. 1st Round: Presence or absence of thoughts (from conscious creatures with Intelligence scores of 1 or higher). 2nd Round: Number of thinking minds and the Intelligence score of each. If the highest Intelligence is 26 or higher (and at least 10 points higher than your own Intelligence score), you are stunned for 1 round and the spell ends. This spell does not let you determine the location of the thinking minds if you can’t see the creatures whose thoughts you are detecting. 3rd Round: Surface thoughts of any mind in the area. A target’s Will save prevents you from reading its thoughts, and you must cast detect thoughts again to have another chance. Creatures of animal intelligence (Int 1 or 2) have simple, instinctual thoughts that you can pick up. Each round, you can turn to detect thoughts in a new area. The spell can penetrate barriers, but 1 foot of stone, 1 inch of common metal, a thin sheet of lead, or 3 feet of wood or dirt blocks it. Arcane Focus: A copper piece. ----- kaynak: d&d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kaynak d&d se tmmdır bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Rewendor said: Diğerlerini bilmiyorum da, birinci vaka, yani hain vahdettin olayı komple yalan. Hıncal Uluç da açıkladı, gazetecilerin halt etmesi. O kompozisyon Vahdettin'e değil tüm Osmanlı'ya hain diyor, "1200 lerden itibaren bir hain bulut sardı anadoluyu, insanları öldürdü paralarını aldı. Bu hain bulut 1923e kadar dağılmadı" gibi bir şey var orada. Haliyle de tüm Osmanlı'ya laf edince soruşturma açılıyor. Tabii işgüzar kalitesiz basınımız da hemen reyting uğruna Vahdettine çeviriyo işi. Tamam, böyle uyarıcı mesajlar güzel ama kaynak ve kanıt gösterirken biraz daha araştırmak lazım. böyle başladı herşey. bir 2. cumhuriyetçi, demokrat ve Vahdettin yanlısı tayfa çıktı. Hani Hıncal Uluç'u ciddiye alsak zaten işimiz yaş, o açıkladı da onun nesini ciddiye alıyorsunuz ki. Heh. Millet okuyup öğrenip araştırırken, onun gibileri her akşam zengin sofralarında mankenlerle birlikte oluyordu :) elitist tayfa Vahdettin'i savunuyor, e normal. Osmanlı'da da mandacılığı savunan kişiler vardı, şimdi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bone said: Rewendor said: Diğerlerini bilmiyorum da, birinci vaka, yani hain vahdettin olayı komple yalan. Hıncal Uluç da açıkladı, gazetecilerin halt etmesi. O kompozisyon Vahdettin'e değil tüm Osmanlı'ya hain diyor, "1200 lerden itibaren bir hain bulut sardı anadoluyu, insanları öldürdü paralarını aldı. Bu hain bulut 1923e kadar dağılmadı" gibi bir şey var orada. Haliyle de tüm Osmanlı'ya laf edince soruşturma açılıyor. Tabii işgüzar kalitesiz basınımız da hemen reyting uğruna Vahdettine çeviriyo işi. Tamam, böyle uyarıcı mesajlar güzel ama kaynak ve kanıt gösterirken biraz daha araştırmak lazım. böyle başladı herşey. bir 2. cumhuriyetçi, demokrat ve Vahdettin yanlısı tayfa çıktı. Hani Hıncal Uluç'u ciddiye alsak zaten işimiz yaş, o açıkladı da onun nesini ciddiye alıyorsunuz ki. Heh. Millet okuyup öğrenip araştırırken, onun gibileri her akşam zengin sofralarında mankenlerle birlikte oluyordu :) elitist tayfa Vahdettin'i savunuyor, e normal. Osmanlı'da da mandacılığı savunan kişiler vardı, şimdi de var. bu sonuca nasıl vardın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Dark_Soul said: Bildim bileli chp nin yönetiminde olan Kızılayda(Ankara) sıkmabaşlar zombi gibi türemekte, 2 senedir Ankarada değildim,3 ay önce geldim,inanılmaz bi artış var,belki sürekli burda yaşayanların gözüne fazla takılmıyor ama 2-3 sene öncesine oranla büyük bir değişme var,bide işin garibi ayakta nike-adidas ayakkabi,kıçında çakma ünlü bi markanın taklit dar pantalonu(taklit olmayanıda vardır tabi),bazısında güneş gözlüğü kafada türban,nedir yani bunların olayı anlayamadim,hepsi bu kadar mı siyasetin içinde bu kadarmı pro. lar bu konuda,bunlara soruncada diyolar siyasetle ilgisi yok inancımız gereği vsvsv,işte o vakit orda ben olsam çok sert ve accıkda bel altı bi cevap verirdim,öff bunları düşündükçe sinirlerim depreşiyo,aziz nesin i saygıyla anıyorum,türk halkı hakkında söyledikleri için. ankara ne zamandan beri chp yönetiminde yav hehe. onların artmasının birinci nedeni Melih Gökçek'in RP ve AKP'li olmasıdır :) Hani bir de her konuda çıkıp sanki marifetmiş gibi CHP'yi eleştiriyor millet. Ülkenin bu hale gelmesinin tek nedeni CHP'liymiş felan filan gibi. Hiç başbakanlık yapmadı ki adam, gerçekten ülkeyi kalkındırabileceğine inanmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ilkokulda sınıf başkanı seçmesini öğrenemeyenler tüm milletimizi ilgilendiren seçimlerde oy kullanınca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Breedan said: Bone said: elitist tayfa Vahdettin'i savunuyor bu sonuca nasıl vardın abi. bütün postlara cevap atma modunda otomatik pilot hatası olmasından korkuyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 elitist tayfa dediğim Ahmet Altan, Ertuğrul Özkök felan gibileri. bu sonuca nasıl vardım? zaten gazete okursanız görürsünüz Vahdettin'i öven bir mantığın yerleştiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bone said: elitist tayfa dediğim Ahmet Altan, Ertuğrul Özkök felan gibileri. bu sonuca nasıl vardım? zaten gazete okursanız görürsünüz Vahdettin'i öven bir mantığın yerleştiğini ha ozaman bizim elitlerimiz farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 sdfsdfadfd elitist tayfayı tanımlamak istiyorum anlaşılan bi kavram karmaşası oluşmuş. elitist dediklerimiz: -türbanlıya öcü gözüyle bakan, kürtleri adamdan saymayan, azınlıklara belli haklar vermenin ülkenin elden gitmesiyle sonuçlanacağını düşünen, -farkında olmadan nasyonel sosyalizmi savunan, -1920lerdeki politikaların günümüz için de yeterli olacağını düşünen ve bu yüzden yeni politika üretmekten kaçınan, -kendisi gibi olmayanı kaale almayan ve herkesin kendi seviyesine çıkması gerektiğini zanneden, -kendini süper demokrat zanneden, -kendi halkından tiksinen, hor gören, aşağılayan ve güvenmeyen, -cumhuriyetin gökten zembille indiğini, 1923te osmanlıya dair herşeyin bi anda yok olup yerine yepyeni bir halkla sıfırdan bir devlet kurulduğunu düşünen, -ilkokulda okuduğu tarih dersinin mutlak ve değişmez olduğuna kanaat getirmiş, "resmi tarih"ten şaşmayan, farklı bakış açılarına ve tartışmalara kapalı, -her başı sıkıştığında orduya güvenen bir güruhtur efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 ne yazık ki öyle değil işte. mankenlerle dolaşmayan, her akşam lüks restoranlarda yemek yemeyen, başbakanla kanka muhabbetlere giremeyen, 2. cumhuriyeti savunmayan kişilere elitist denmiyor anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razienz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Bırak bu işleri devlet su işleri demiş atalarımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 bone, nolur yapma böyle, bizim düşündüğümüzü bize mi öğretiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 YAŞASIN AHMET ALTANLAR, CENGİZ ÇANDARLAR, MEMHET BARLASLAR!! BİZ NİE ONLAR GİBİ OLAMIOZ Kİ ELİTİST KALDIK AQ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bide AKP li degilim ama... kalibinda cumleler kuran elitistler var bi turlu onlardan olamadik yanarimki ne yanarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Viktor ben onlar kadar kıvırabilsem elitist değil dansöz olurdum zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 off bone off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Alakası yok Bonec amma saçmalamışsın!1!! Değerlerine bağlı TC vatandaşı dediğin böyle olur KOÇUM boş konuşma öğrende öyle GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bone senin kafan bulanmış . ordaki ilk 3 madde komple yalan ve bunu yazanda yalancıdır. bir haberi nasıl çarpıtabiliriz diye düşünüp yazmışsın. vahdettin soruşturması ögrencilerin hain gibi herhangi bir politik olaya girmesinin yanlış oldugu için. atatürk t-shirti olayı ise tamamen zırva.o olay ise bir beden ogretmeninin izinsiz olarak şehir degiştirip mitinge gitmesiydi. T.Cde yasalar bellidir ve bu yasalara ve kurallara uyulur.kurallara uymak istemeyen yol alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar