Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriat Tehlikesi Yok Diyenlere Takılacak Kapaklar

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

newdonis said:
LathspeLL said:
newdonis said:
... Rahipin öldürülmesiyle şeriatin hangi alakası var.

Yani şunca zamandır her "şeriat yavaş yavaş geliyor" dediğimizde böyle alakasız/mantıksız "ne alakası var?" geyiğini yapmaktan sıkılmadınız mı? Yada olanları birbirine bağlayamayacak kadar sığmısınız?

rahipler,zenciler,zenci mahallesinde beyazlar,museviler,türkler, daha öncede dünyanın her yanında ölmedimi daha önce?

elmalarla armutları karıştırcak kadar kafasızmısınız ?

Amerika'da dediğin olaylar Amerika'nın kurulmasından beri var. O olayların nedenleri bizimkilerden farklı.

Bizde eskiden böyle olaylar var mıydı? Son senelerde bu olaylar tırmanmaya başlamadı mı? Bu tırmanışın nedeni ile devlet yönetimi arasında az mı bağ var sence?
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
LathspeLL said:
newdonis said:
... Rahipin öldürülmesiyle şeriatin hangi alakası var.

Yani şunca zamandır her "şeriat yavaş yavaş geliyor" dediğimizde böyle alakasız/mantıksız "ne alakası var?" geyiğini yapmaktan sıkılmadınız mı? Yada olanları birbirine bağlayamayacak kadar sığmısınız?

rahipler,zenciler,zenci mahallesinde beyazlar,museviler,türkler, daha öncede dünyanın her yanında ölmedimi daha önce?

elmalarla armutları karıştırcak kadar kafasızmısınız ?

Newdonis ormanda dolasipta tek bir agac gormedigini iddia eden biri digerkilere kafasiz dememeli.
Sosyal ağlarda paylaş

can dundar`in yazisindan ogrendim, huysuz virjin`e de yasak gelmis. seriat tehlikesi isareti sayilir mi bilmem ama aykiriliklara tahammul edememek benim hayat anlayisima bir tehlike olusturuyor. ki ben kendisinin yaptigi sovlari sevmem gordum mu kanal degistiririm. ancak yasaklamak nereye kadar sorusu sorduruyor insana. benim de huysuz gibi olmasa da kendi capimda aykiriliklarim var. onlara ne zaman sira gelecek acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dunyada insanlar din yuzunden binlerce yildir baski altinda yasiyor , dovuluyor , hapsediliyor , kesiliyor , yakiliyor , vuruluyor ve daha ne igrenclikler. Laiklik denilen yonetim seklinin degerini anlayamayacak biri bile olsam sokaga cikar insanlara bir bakardim , forumda yuzlerce kisinin israrla anlatmaya calistiklarini bir dakika dusunurdum ve derdim ki kendime bu insanlar dine gore yonetilmek istemiyorlar , dini gorusu yaptigi isi etkileyecek insanlar yada bilincsiz bir sekilde onlarin minionlugunu yapan birileri tarafindan hayatlarinin normal ve iyi saydiklari birsuru yanini istedikleri gibi yasamaktan alikonulmakta istemiyorlar.Benim ne hakkim var insanlara istedikleri gibi yasamayacaklarini , benim inandigim din anlayisina gore , enazindan bundan yogun bir bicimde etkilenen bir sekilde yasamak zorunda olduklarini soylemeye derdim kendi kendime.
Ama bunu sadece insanligimi oldugu gibi kaybetmemis , baskalarinin haklarina ve ozgurluklerine azicik bile saygi duyan biri olsaydim yapardim.
Bize benzemeyeni ya zorla benzetelim yada hayatlarini cekilmez hale getirelim demek icin tanri korkusuda insan sevgiside olmayan ruhsuz kisiliksiz zavallilar olmak gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:
can dundar`in yazisindan ogrendim, huysuz virjin`e de yasak gelmis. seriat tehlikesi isareti sayilir mi bilmem ama aykiriliklara tahammul edememek benim hayat anlayisima bir tehlike olusturuyor. ki ben kendisinin yaptigi sovlari sevmem gordum mu kanal degistiririm. ancak yasaklamak nereye kadar sorusu sorduruyor insana. benim de huysuz gibi olmasa da kendi capimda aykiriliklarim var. onlara ne zaman sira gelecek acaba?

öyle deme, çok özgürlükçü bir hükümetimiz var.
demokrasi hak hukuk gak guk
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız birşey dikkatinizi çekti mi?
Gelişmiş toplumlar din baskısından kurtulmuş toplumlar.
Gelişmekte olan toplumlar din baskısıyla yaşayan toplumlar.
Ortaçağ Avrupasına, Avrupa'nın karanlık yıllarına bakın gene din baskısı var.

Toplumu hem bir arada tutuyor, hem de böyle bir yanı var.
Tabi arada istisnalar var,genel konuşuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Sansür sindirme baskı go go

http://www.hurriyet.com.tr/egitim/anasayfa/7885083.asp?gid=180&sz=42415

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), piyanist Fazıl Say’ın müzik ve resim derslerinin kaldırılması ve 10 bin müzik öğretmeni açığı iddiası üzerine, Say hakkında 5 bin YTL’lik manevi tazminat davası açma kararı aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), piyanist Fazıl Say’ın müzik ve resim derslerinin kaldırılması ve 10 bin müzik öğretmeni açığı iddiası üzerine, Say hakkında 5 bin YTL’lik manevi tazminat davası açma kararı aldı.

Ya bu doğru mu? Ciddi mi? Nasıl bir davranış dava açmak. İnanılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanılmıyorsam 2005'de böyle bir teklif geldi ama reddedildi. Ayrıca din dersi hariç bir çok branşta öğretmen açığı olmasında rağmen yeteri kadar atama yapılmadığı gerçeği var.
Senede 50 küsür müzik öğretmeni ataması yapılmaktadır.
Ayrıca bu tazminat davası çok iğrenç çünkü zaten karşılığında bir şey alamayacaklarını biliyorlar; sırf basında gözüksün, Fazıl Say uğraşsın amaçları.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Açıkcası 3 gram muzik bilgim varsa bu ilkokuldaki muzik dersleri sayesindedir. Kaldırılması için ne tip bir açıklama yapıldı link var mı acaba?
Yerine hangi dersler gelecek acaba?

Bence yerine daha fazla din dersi gelsin.
Madem toplum olarak daha çok dine dönüyoruz, çocuklar adam gibi bilsinler dinlerini badem bıyıklı hocalarından diye düşünüyorum.

Özellikle de tek tip öğretim olsun.
Hiçbir mezhebi sallamasın.
+rep
Sosyal ağlarda paylaş

İşte Büşra'nın okulu haberine gelen yorumlar:

said:
Bırakın biz sizin çocuklarınıza karışmıyoruz, sizde bizim çocuklarımıza karışmayın. Sizin doğrunuz size bizim doğrumuz bize. Siz istesenizde, istemesenizde biz Müslümanız, onun şartlarını yerine getirmek için uğraşacağız. Bu suç değilya? Biz size benzemeyeceğiz, ve bizi beğenmenizide beklemiyoruz.

said:
Gençlere İSlam öğretildimi, edep öğretildi mi, bu gençleri kandırmak olmaz, hatta gençlere iyi birşeyler öğretmiş olunur. ŞAhsen Benim çocuğumada İSlam, iman, namaz, edep öğretilsin isterim. Siz varsınız diye bu talebimden vazgeçecek değilimya? Birde alkol, uyuşturucu, zina öğretilmesi daha mı iyi?

said:
Dindar, başı örtülü, ibadet edenleri görünce neden acaba bazılarının cinleri tepelerine üşüşür merak ederim.Türk ve müslüman toplumda mı yaşıyoruz yoksa başka bir memlekette mi?Atatürk'ü de kimsenin dinsizmiş gibi göstermesine hakkı yok.Bakın eşine,oda kapalı değil mi? eee o zaman???

said:
Özel bir okul Parasını ailesi ödüyor istediği şekilde çocuğunu eğitir.Ben çocuğumun örtülü okumasını istiyorsam bu hiç kimseyi ilgilendirmez.sizler çocuklarına eğitim aldırmayan ailelerle uğraşın.9-10 çocuğu olan ve hiçbirini okula göndermeyen aileler var Türkiyede hatta İstanbulda.

said:
Bu kadar baskı, yıldırma, zulüme rağmen başörtülüler olağanüstü işler yapmaya devam ediyorlar. Ödül üstüne ödül, verdikleri en güzel cevap. Sizlerle gurur duyuyoruz.Halkınız sizlerle...

said:
Helal olsun bu kadar saldiriya ragmen basini orten dinini yasayan kardeslerimize. Basi acik kardeslerimize Allah nasip etsin. Kiskananlar catlasin

said:
NE OLMASI LAZIM. FUHUŞ YAPAN, HAP ALAN ÖĞRENCİLERMİ? MERSİNDE KAPATILAN OKULUN GÖRÜNTÜLERİNİ GÖRMEDİNİZMİ? GERÇEK MÜSLÜMAN KİMSEYE ZARAR VERMEZ. BIRAKIN İNSANLARIN DİNİ İNANÇLARIYLA UĞRAŞMAYI DA BAŞIRIYA BAKIN.

said:
keşke bizim zamanımızdada okllarda namaz kılınabilseydi.sizin gibi dinozorlar yüzünden hep engellendi..biz medeni değil medeniyettente ilerdeyiz.biraz çalışırsanız yakalarsınız]

said:
Senelerdir hiristiyan adetlerine uygun yaşayıp müslümanlık nedir?Bir müslüman nasıl yaşar? diye sormamamızın ve laikliği bir din gibi görmemizin neticesini yorumlarda üzülerek okuyorum.Arkadaşlar bizler müslümanız unutmayın ve her yaptığımızın bir hesabı mutlaka olacak.

said:
Eğer bütün okullara alınabilseylerdi,o zaman onlarda böyle özel kolejler de okumak zorunda kalmazlar dı.Biraz dh ÖZGÜRLÜK VE BİRAZ DAHA DEMOKRASİ LÜTFEN.En azından rahipler kadar demokrasi verin bu insanlara lütfen...

said:
MİLLET BU PARTİYİ İKTİDARA GETİRDİĞİNE GÖRE TÜRBAN SORUNU YOK DEMEKTİR..

said:
BIRAKIN BUNLARI BAKIN DÜN DÜNYAYA TÜRK GÜCÜNÜ GÖSTERDİK BUNU HABER YAPIN ŞANI YÜCE TÜRK MİLLETİNİ ANLATIN REYTİNG UGRUNA YIKILMAIN YUVALAR OLMASIN GERİ KALMASIN OKUMADAN YAVRULAR HAYATLAR ZİNDAN OLMASIN BURASI Bİ ÖZEL KOLEJ HER TÜRLÜ ŞEY NORMAL DEGİLMİ HİRİSTİYANDA YAHUDİDE VARDIR GENİŞ DÜŞÜNÜN

said:
TABİ BAZI KESİM BARLARDAN ÇIKMAYAN İÇKİCİ SERSERİ GENÇLER İSTİYORLAR ONLARA BU ÜLKEYİ DAR EDECEĞİZ NAMAZ KILAN ÇOCUKLARDAN KİRLİ ELLERİNİZİ ÇEKİN ARTIK
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:

birde bunun üzerine muzik resim edebiyat saçmamıdır başlığını açmışlar.iyi gidiyoruz bakalım sonuç ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...