DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 baydım bee..kaç gündür konu dışında yok polis vurdu yok siyasiler şunu yaptı yok ırağa girdik kafaları kestik ne kadar üzücü durum varsa konuşuldu...alın be biraz tatlı şeyler konuşun...şu siteye giriyorsunuz...sol aşşaıda ürünlere tıklıyorsunuz açılan menüden sütlü tatlıları seçip biraz mutlu oluyorsunuz. ahanda favorim tabikide çukulatalı muhallebi...varmı üstüne bee 2 tane üst üste koyup yediğimi blirim...evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bab naaptın Saray dincilerin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 gelme böyle konularla gelme yeri dğeil topiğimde yasak arkadasım kazandibimi muhalleibimi onu söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Hmm muhallebi o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 her zaman her yerde en büyük kazan dibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 BÜLBÜL YUVASI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bu kadar önemli konu varken kazandibi mi konuşcaz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Dibine kadar konuşuruz, getirin profiterol varmı burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Saray diyince aklıma tatlı değil döner geliyor. Bazı şubelerinde döner çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 takunyax tatlisi vardi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 nişantaşı - beyoğlu şubelerini önerebilirim ben fatihtekine gittim hiç beğenmedim mesela. ama evet döneride iyidir. kazandibi hakkında konuşmak istemeyen bir alternatif işte döner hakkındada konuşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Kadir Topbaş hissedarıymış. Yemeyin, yedirmeyin, yeşil sermayeyi desteklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 döneri iyiydi muhallebisi kötüydü. ben de onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 döneri çok iyi ama pahalı sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 nişantaşındaki şubesi güzeldir,lisedeyken her sabah kahvaltıya giderdik.saray muhallebisi güzeldir onun harici keşkülü de fena değildir. evet,kadir topbaşın şirketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 su muhallebisi :ğğğğğğğğğğğğ: ölürüm o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 7tepenin orada da var bitane saray muhallebicisi aynı saray muhallebicisi midir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Dönerinden yedikten sonra birer profiterolda mideye indirdiysek değme keyfimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Sarayların bissürü fake i var. Mesela Kadıköy Saray Muhallebicisi. 7 Tepede şubesi yok. Varsa bile fake idir. Şu anda şubeleri Bakırköy Nişantaşı Teşvikiye Fatih Beyoğlu Feneryolu Bostancı Tabi bide kuzenlerin yeğenlerin açtığı şubeler var. Kadir Topbaş hissedar olması dahilinde birçok çalışanıda akrabasıdır :) Valla tahminen en yeni çalışanı 3-5 senedir Saray bünyesinde. İlginçtir giren çıkamıyo :D Ayrıca sakızlı muhallebiside güzeldir hoştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 doner deyince bambi :) aslinda gece surekli 4 5 te taksim donusu yedigim icin dogruda olmayabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Kafa güzelken şöyle bol yağlı bi kaşar dürüm üstüne 2 tane ıslak hamburger çekince ayılıyorum ben. Yağ yakıp alkol falan atıyorum heralde. Bide kazandibi olsun sütlaç olsun sütlü tatlı işinde bolulu hasan usta yönetiyor. En azından bizim kozyatağındaki yönetiyor. Yarın bi kazandibi alıyım da yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 boşverin saray felan, mis gibi özsüt var. ama kıbrısta yok ühüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 özsütte su muhallabesi yok gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Kadir Topbaşı sevmem Kadir topbaşın para kazandığı hiç bir işi sevmem Kadir topbaşa para kazandıranları ayrı bir sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ağzım sulandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar