Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 www.dtpgm.org.tr kısa bir aradan sonra tekrar hacklendi.. ilk hack olayında siteye mehter marşı koyan hackerlar şimdide İstiklal marşı nı dinletiyor hainlere.. Helal olsun :) ilk seferde site adresini yanlış yazmışım pardon.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hayırlısı neyse o olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ehahea eğlendim biraz sonra editledim, atın beni =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 oley bee, pkk biter artık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 com değil .org olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Memleketimize büyük hizmette bulunmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 İnsanların birilerine sanal platformda tepkilerini göstermeleri sizi neden bukadar rahatsız etti gerçekten anlıyamadım.. Hoş son zamanlarda paticikdeki çoğu yorumu vs anlıyamıyorumda.. Ayar mı var gene ?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Flaş...Flaş...Flaş...Flaş PKK'lılar topluca teslim olmaya başladılar. Apo kendini astı. Sevmeyenler ülkeyi topluca terk etmeye başladılar. Tanır TÜrk'ü korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Akşam ayarlarını izlediniz. Yarın farklı bir saat ve herhangi bir topicte görüşmek üzere esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Tanrı türkü korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Açıkçası ben "ohh iyi olmuş" diyorum. "vah vah, vatan düzelecek şimdi!!" yada "başınız göğe erdi" falan diyemiyorum. Adam saçmalamamışta yani, bayrak koymuş, resim koymuş, marşı koymuş. HEKLEDİK BEYLER AHUHA BAB yazmamış adam. Siteyi düzeltince tekrar yapsınlar bunu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Redeagle said: Akşam ayarlarını izlediniz. Yarın farklı bir saat ve herhangi bir topicte görüşmek üzere esen kalın. :D Gülüyorum ağlanacak halimize yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 lathspell bende anlamadım arkadaşların tepkisini gerçekten.. Şaklabanca bir topicde açmadım. Güzel olmuş güzel bişey yapmışlar.. tepkisini göstermişler.. Nedir bu kin nefret insanlarla dalga geçme aşşağılama duygusu anlamıyorum... Artık konu açmaya veya bişey yazmaya çekinir olucak insanlar burda.. ayıp ya.. Bir konu hakkında iyi veya kötü düşüncen varsa yzarsın ama saçma sapan eleştirinin E'sini taşımayan postlara ne gerek var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bence o tepki sana değil de siteyi hekleyenlereydi ablacım. Aynı konuyla ilgili admin başlık açsa ona da ekşirlerdi, sen içini ferah tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bende onlardan bahsediorum pekaziz arkadaşım... dsadsadsa bundan sonra böle olmalı.. topluma ayak uydur psikolojisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Pardon ama tr uzantılı yasal bir siteyi yasa dışı olarak hacklemek tepkisini ortaya koymak mıdır? Yada adam gibi bir site açıp kendi derdini anlatmak mı tepki ortaya koymaktır? Hack suçturi o site yasa dışı ise hukukş yolları başvursunlar. Hackerlar suçlu sende suçu övüyorsun bizde senle dalga geçiyoz. BSG başladı bir saat sonra gelip yine ayar verecem ayrılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yok onların tepkileri senin mesajına değil, sitenin hacklenmesini gereksiz olarak görüyorlar. Hack'leyen adam saçmalasa bende istemem ama sade bir tasarım yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ombakkombak said: Pardon ama tr uzantılı yasal bir siteyi yasa dışı olarak hacklemek tepkisini ortaya koymak mıdır? Yada adam gibi bir site açıp kendi derdini anlatmak mı tepki ortaya koymaktır? Hack suçturi o site yasa dışı ise hukukş yolları başvursunlar. Hackerlar suçlu sende suçu övüyorsun bizde senle dalga geçiyoz. BSG başladı bir saat sonra gelip yine ayar verecem ayrılmayın. Aman kanunlara hepimiz muntazaman uyuyoruzda bir sitenin hacklenmesine "cık cık, yasal değil" mı diyesimiz geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ombakkombak said: Pardon ama tr uzantılı yasal bir siteyi yasa dışı olarak hacklemek tepkisini ortaya koymak mıdır? Yada adam gibi bir site açıp kendi derdini anlatmak mı tepki ortaya koymaktır? Hack suçturi o site yasa dışı ise hukukş yolları başvursunlar. Hackerlar suçlu sende suçu övüyorsun bizde senle dalga geçiyoz. BSG başladı bir saat sonra gelip yine ayar verecem ayrılmayın. tabi ya TR uzantılı sitenin muhattabı olan partinin başkanının bir teröristle olan fotografı sonuna kadar kanun çerçevesi içinde.. Hackerların yaptıgı kanunsuzluk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ben yazcaktım, ombak yazmış, abi terazin nerde? şey, site hacklemek bi tepki değildir, üstelik suçtur, üstelik de karşı tarafı susturmaktır, zorbalıktır, faşistliktir, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 benimde hosuma gitmedi hacklenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Çocukça oyunlar oynayan, oraya mehter marşını bilmemneyi koyup erkeklik taslayan bilgisayar nerdi zavallılar, o kadar ülke sevdasındalarsa kalksınlar monitör başındanda ülkelerine faydalı bir iş yapsınlar, milliyetçilik zorbalıkla, itlikle olmaz, ülkesine faydalı olmak için uğraşmayan biri yurtsever olduğunu iddia edemez. Hiçbir vasfım yok diyorlarsada, şehitlerine ağlıcayaklarına; dünyanın son gerilla ordusuna, yıllardır orda bulunan bölgeyi avucunun içi gibi bilen bir kuvvete karşı eğitimsiz zavallı erleri yollayıp öldürtenlere, eğitimsiz alt seviye milliyetçilik egolarını dürtükleyen onları vatanlarını bölmek(?)'ten çok daha tehlikeli olan noktalara sürükleyen asıl veledi zinalara hesap sorsunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Kötek mi şimdi bu? Site hacklemek? 30 yıl önce kötekledik de ne oldu? İşler çığırından çıktı ve pkk ortaya çıktı bide destek aldı. Neresinden tutsan elinde kalıyor öyle saçma bi eylem olmuş. Artık geyik mesaj falan da yazmak istemiyorum şöyle saçma hareketlere, baygınlık geldi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar