Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Buyse said: sizin dispellenmeyen balonunuzun ismi divineshield değil mi? of of öyle bi dispelleniyor ki. <.< sonra mana burn spam filan. anadan doğma gibi kalıyosun, çok eğlenceli, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 hayır ben onu kastetmiyorum. sizin dispellenmeyen bir adet balonunuz var mı yok mu? var. ee nedir bu dispellenme meselesine takmanız? hayır yoksa benim purge mi bozuk immune immune geçiyor paladinlere balonlayken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 O shield sadece Mass Dispel ile priestler tarafından dispelleniyor. Earth shield pvpde şamanın üzerinde pek kalmıyor böyle arada bakıyorum shield gitmiş mage çalmıs dirke purgeluyorum adi herifi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ya abi kime laf anlatıyosunuz ki? overpowered diyecekler shamana az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 forumda shamanın biri şöyle bir öneride bulunmuş gayet hoşuma gitti. yapılabilir mi bilmiyorum. Earth Shield - Rank3 450 mana Protects the target with an earthen shield, giving a 30% chance of ignoring spell interruption when damaged and causing attacks to heal the shielded target for 270. This effect can only occur once every few seconds. 10 charges, which also cause the shield to resist dispelling effects 10% of the time, per remaining charge. Lasts 10 min. Earth Shield can only be placed on one target at a time and only one Elemental Shield can be active on a target at a time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Fazla guclu olmus sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 30 saniye cd yerine power word shieldteki gibi bir weakened soul effect gelse daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Dispele karşı direnç + cd eklense kimsenin sesi çıkmaz zannedersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 shamanlar yeteri kadar ağladı sanırım earth shield değişiklikleri askıya alındı. önceden söylemiştim gereksiz bir değişiklikti zaten efektif kullanılamıyordu hem dispel ediliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 dispel edilecek tabii, "welcome to our world" diyorlar hatta buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ne demek dispell edilecek ya? unstable affliction dispell edilince bak ne oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Kendini warlockla bir tutman hata en başta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ne demek dispel edilmicek ya ?? bak benimkide ne kadar ulvi, aciklayici ve diger insanlarin merak ettigi bir savunma yontemi oldu. ayrica unstable affliction dispel ediliyor yani. yersen diyor adam sadece.ama heal eden bi shieldi dispel edince ne gibi bir dehsete dusurucu olay gelebilir basimiza merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 samle tartismayin aglama duvarina cevirecek threadi hazir birakmis oyunu kafamiz rahat forumda costurmayin sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 said: samle tartismayin aglama duvarina cevirecek threadi hazir birakmis oyunu kafamiz rahat forumda costurmayin sunu +1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 2.4'te değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Benim HoT'larima Purge spamleyen Shamanlarin ES'si otomatik silinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Dün AVde bi shaman buldum AFK halde. Adamı kesene kadar anam ağladı. Yani o adamın afk değilde normal oynadığını düşünmek dahi istemiyorum. Shaman OP falan demek için değil bu yazdığım sadece nasıl o kadar süre hayatta kaldı anlamadım. Yaklaşık 4-5 full combo doldurdum ama nedense adamın HPsi inanılmaz yavaş iniyordu. Mutilate critleri, cold blood falan bana mısın demedi. En sonunda kestim tabi ama hep içimde bi korku vardı ulan adam işemeye gittiyse ve şimdi gelirse diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 tek dispell atan biz olsak anlıycam da, pvpnin op healerlarından da nerf duymak komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Absolut said: Dün AVde bi shaman buldum AFK halde. Adamı kesene kadar anam ağladı. Yani o adamın afk değilde normal oynadığını düşünmek dahi istemiyorum. Shaman OP falan demek için değil bu yazdığım sadece nasıl o kadar süre hayatta kaldı anlamadım. Yaklaşık 4-5 full combo doldurdum ama nedense adamın HPsi inanılmaz yavaş iniyordu. Mutilate critleri, cold blood falan bana mısın demedi. En sonunda kestim tabi ama hep içimde bi korku vardı ulan adam işemeye gittiyse ve şimdi gelirse diye. üstünde de earth shield vardır di mi? ama sen de wound poison yoktur tabi. wound poison olaydı da göreydik ne kadar çabuk iniyormuş hpsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Bizim takımdaki Resto shammy patır patır rogue kesiyordu bir ara. Wound poison'sız imkansız. Ki totem'i atıp poison da dispel ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 wound posion sürekli stackladıgı için dispell etmeye çalışıp global cooldowndan yemek anlamsız. ayrıca rogue talentten verdiyse zaten çok zor dispell etmek onu. wound poison bugun 1 numaralı healer katili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Poison cleansing totem var, tek tek dispel atmasına gerek yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 totem her 5 sn de 1 tek tick siliyor. o 5 sn içinde neler oluyor neler :( o totemi atıp üstüne ben kendim dispell yapmaya çalışıyorum yine dispellenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Totem direk temizlemiyor, her 5 saniyede 1 posion temizliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar