c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Talebe göre geniş kapsamlı(teknik,haberler,tarihte bugün vs.) caz programı yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben vicey olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bi tane en seviyesizinden pati dedikoduları programı istiyoruz. pativole tadında... olası konu başlıkları: - kim kiminle nerede - silinen threadlerde kaçırılanlar - son dönem ban yiyenler, sebepleri - attention whore'lar ve başlarına gelenler - celeb patiler ile ilgili asılsız dedikodular - pati içi kutuplaşmalar ve bunların birbirleriyle ilişkileri müzik radyosu mu? aman peki canım, aralara da müzik girer işte :P *reytink reytink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 pativole diye başlıbaşına bi site daha açalım bence ana başlık oldu bi sürü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hahhaha tam reyting için oldu bu da =P ama güzel fikir. eğleniriz azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Emaleth said: bi tane en seviyesizinden pati dedikoduları programı istiyoruz. pativole tadında... olası konu başlıkları: - kim kiminle nerede - silinen threadlerde kaçırılanlar - son dönem ban yiyenler, sebepleri - attention whore'lar ve başlarına gelenler - celeb patiler ile ilgili asılsız dedikodular - pati içi kutuplaşmalar ve bunların birbirleriyle ilişkileri müzik radyosu mu? aman peki canım, aralara da müzik girer işte :P *reytink reytink* Ema ablamız yaptıktan sonra neden olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 anacım ben bunları bilsem programını ister miyim? birileri yapıcak proĞramı, biz de bilgilenicez. ben sürekli kaçırıyorum heycannı şeyleri şahsen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yaa of patide bile magazin mi ya :/ :P mrs. ema kusura bamya ama bu fikir hiç hoşuma gitmedi ( her ne kadar burayı bambaşka bi hale büründürme potansiyeli olsa da :) ) sdfsdf ne diyorum ben ya, olsun işte ben dinlemem olur biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bence kesinlikle olmalı böyle bir program, ben de sürekli kaçırıyorum bomba olayları =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 radyo gitti ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ha o olay nedir? h@xxor falan mı var? dory bişeyler demiş son postlarda topicte ama... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 olursa ben yaparıms : ) çok severim böle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 en son biri dory nin hesabına girmişti, dory ben yayın yapmıyorum diye mesaj falan attıydı. sonra birden dyna radyo kapatıldı diye mesaj attı yukarıdan radyo şeysi uçtu bi de radyo topiği kilitlendi. haxxor değildir de herhalde radyo nun işleyişinden anlayan biri dory nin şifreyi çözdü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Denizin buz gibi suları radyoyu susturdu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Radyo için tek şifre ve id mevcut sanırım. her kullanıcı aynı bilgiler ile giriyor, radyo yayını yapmaları sağlayan eklentide isim, link ve program ismi vermeleri için kutucuklar mevcut, oraya şifreyi bilen herhangi birisi girip ben dory'im diye yayın yapabilir gayet. devokai'ın radyosuna deneme amaçlı girdiğimde bu şekildeydi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 bi de yeni sistem sağolsun, bilmeyenleri bilgilendirelim. artık her yayında farklı şifre veriliyor wjlere. yayın yapmadan önce yayın yapıcam diyip şifre alıyoruz, o yüzden feyk isim falan biraz daha zorlaştı. hangi saatte kimin yayına girdiği çok rahat takip ediliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 [İstek]King Gimli Blues[/İstek] cevaplanırmı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 istekleri aylik topiclerden yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yok king gimli blues programının tekrar başlamasını istiyorum ben şarkı değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Emaleth said: bi tane en seviyesizinden pati dedikoduları programı istiyoruz. pativole tadında... olası konu başlıkları: - kim kiminle nerede - silinen threadlerde kaçırılanlar - son dönem ban yiyenler, sebepleri - attention whore'lar ve başlarına gelenler - celeb patiler ile ilgili asılsız dedikodular - pati içi kutuplaşmalar ve bunların birbirleriyle ilişkileri müzik radyosu mu? aman peki canım, aralara da müzik girer işte :P *reytink reytink* bi up olsun :P baluu yaparmış işte verin çocua yapsın biz de eğlenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 up? olm stiki zaten :D edit : alıntı yappim de son post yalan olmasın. asinanyavuz said: Emaleth said: bi tane en seviyesizinden pati dedikoduları programı istiyoruz. pativole tadında... olası konu başlıkları: - kim kiminle nerede - silinen threadlerde kaçırılanlar - son dönem ban yiyenler, sebepleri - attention whore'lar ve başlarına gelenler - celeb patiler ile ilgili asılsız dedikodular - pati içi kutuplaşmalar ve bunların birbirleriyle ilişkileri müzik radyosu mu? aman peki canım, aralara da müzik girer işte :P *reytink reytink* bi up olsun :P baluu yaparmış işte verin çocua yapsın biz de eğlenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 baluu bana geçsin pm olarak haftanın haberlerini ben yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya da skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mr_Hand, olm hatırlatma babından. Yazmasam şimdi onu nerden hatırlican? Gördün güncel başlıklarda ya da Müzik bölümünde yanıyo kırmızı kırmızı, aa yeni mesaj var dedin girdin di mi? Demek ki işe yarıyo. Yapın bu programı valla bakalım nası olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ehheeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar