Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 İnternet'in yavaşlığı grevden değil,yaklaşık 2.5 aydır,yani grev öncesinde başlayan yurtdışı çıkışlarının çökmesine bağlıdır.Yönetim bunları düzeltmeye çalışmadığı gibi internet ve telefon hatlarındaki her türlü problemden grevcileri sorumlu tutuyor,boku oraya atıyor. Doğal olarakta bizim halk sazandır,herşeye atlıyor,inanıyor böyle gereksiz tepkiler doğuyor.Olay bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 wow'daki ping hala eskisinden cok yuksek. hatta bazı realmlerde oynayamıyoruz, hayvani derecede yuksek olan yerler var yani. eski haline dönene kadar grev devam ediyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Çalışanlar ofisten nete girdi , bizimki yavaşladı o yüzden . Kader . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Absolut said: Hepsine toplu dava açar maaşlerından grev süresinceki halkın ve devletin zararını keserdim. bunu yapma hakkın yok ama grev,anayasal bir haktır. siz beğenin beğenmeyin,hak kutsaldır. çok rahatsız oluyorsanınz işçinin bir gıdam hakkından,idare mahkemesine fln gidin dava açın.buda sizin bir hakkınız,alabileckeseniz alın tazminat. bide bu kaplo savotajları bana pek inandırıcı gelmiyor.TT yönetiminin kazancı cok daha fazla oldu bu sabotajlardan,işçiler ise sabotajlara devam etti,en azından ttnet yöneticilerinin iddaası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 yauvv bitsin artık.yurdun interneti kesik. yazık deil mi bize ya.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Telekom grev sayesinde ceza kestiği ve tahsil edecek memur olmadığı için cezayı yatıramayan insanlara uyguladığı faizler sayesinde dünya para kaldırdı kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben de hepsinin kovulmasından yanayım. he bi de ilgili bakan değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Grev bir haktır.Sonuna kadar destekliyorum.Bir anlaşmaya da varıldığına göre istediklerini de almışlar , çok örnek bir grevdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bir ornegi daha yoktu hakkaten..hemen belli ettiler ama geldiklerini: "olm gavurun serverinda ne işin var, oyna sen daha çakicam kafana pingi.çok bosladik sizi çok.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Şartlarını beğenmiyolarsa başka yerde çalışsınlar, o şartlara şükreden çıkar illa. Madem hizmet ediyolar, en önemli şey onların kontrolünde, çalışmamazlık edemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 deadwoll said: Telekom grev sayesinde ceza kestiği ve tahsil edecek memur olmadığı için cezayı yatıramayan insanlara uyguladığı faizler sayesinde dünya para kaldırdı kanımca grev sırasında tahsilat yapılıyordu 2 kere yatırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Aslında pati olarak el koymamız lazım... Harçlıkları eldekileri falan filan hepsini toplayıp şirket kursak, şu halde kendi makinalarımızdan bağlantı versek iyi olur galiba tt den >:D< :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 tt kadar sorumsuz bi şirket yok bence.çalışanlarının çoğu da sorumsuz.bilmiyorum hiç arıza bildirmek için telekomu arayan oldu mu aranızda,felaket resmen :D kablo falan kesmişlerdiyse de atsınlar hepsini,onların grev hakkı varsa benim de paramın karşılığını tam olarak alma hakkım var,ki google bile zor açılıyodu bende bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 özelleştirildiğindne beri ben menunum müşteri hizmetlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bende yıllardır memnunum tt'dan. türkiye şartlarını göz önüne aldıgımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bencede hepsini kovup yeni adamlar almalıydı tt. adamlar resmen zorbalıkla istediklerini yaptırdılar... grev'in amacı verdiğin emeğin karşılığını alamıyorsan yapılır. bunlar çakallığına yapıyor, şirketi zor duruma düşürüp ne koparırsam kardır... 444 0 375'i arayıp aynı soruyu ayrı müşteri hizmetleri elemanına sorun hepsi farklı bişi diyorlar... anlıcanız boş boş oturup para kazanıyorlar bide parayı beğenmiyorlar... teknik kadroda çok farklı değil, bi ton boş hat var milleti ynı hatta yığıp bağlantıları yavaşlatıyorlar... interneti yavaş olanlar tt'nin kullanılmayan DNS'leriyle hızlantırabilirler internetlerini... nasıl mı? (Bknz. www.google.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 benim bildiğim lokavt hakkı grevin ilk 1 haftasında yapılabiliyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GiZeMM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Grev işçilerin hakkıdır ve insanlar haklarını kullandılar bunda takılacak bir nokta yok. He tabi bizim millet işçi hakları diyince çıkarlarını göz önüne alır ve çıkarları ağır basar(bencillik işte)Çoğumuz işçilerin kovulmasından yanayız peki neden? netim yavaşladı yok netim kesildi yok boşa uğraştı yok çakal bu adamlar falan filan. Bunları sorun olarak görenlere soruyorum aslında bunu; hayatınızı nete falan mı indirgiyorsunuz? İnsanlar orada haklarını arıyorlar bunu anlamak çok mu zor? Sonuna kadar destekliyorum grevi, işçiler sindirilmemeli haklarını sonuna kadar kullanmalı... SAYGILARIMLA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Savunulan, verilen paraları beğenmeyen işçilerin aldığı maaşlardan haberiniz varmı sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Herkes ayda 10 milyar kazanıcak diye bi durum söz konusu değil. O işe girerken bu şartları biliyolardı ve bunu bilerek girdiler. Sanki ülkenin durumu çok matahmış gibi ekonomide harikalar yaratıyomuşuz gibi bi de çıkıp zam istiyolar. onların yerine orda çalışmak için neler yapmicak insanlar var. Eğer yaptığın şey sadece seni ve devleti bağlıyosa, devlete tepki olarak grevini yaparsın napıyosan yaparsın, ama eğer insanlara hizmet ediyosan ve en önemli araç senin elindeyse kusura bakma ama grev hakkın yok bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 GiZeMM said: Grev işçilerin hakkıdır ve insanlar haklarını kullandılar bunda takılacak bir nokta yok. He tabi bizim millet işçi hakları diyince çıkarlarını göz önüne alır ve çıkarları ağır basar(bencillik işte)Çoğumuz işçilerin kovulmasından yanayız peki neden? netim yavaşladı yok netim kesildi yok boşa uğraştı yok çakal bu adamlar falan filan. Bunları sorun olarak görenlere soruyorum aslında bunu; hayatınızı nete falan mı indirgiyorsunuz? İnsanlar orada haklarını arıyorlar bunu anlamak çok mu zor? Sonuna kadar destekliyorum grevi, işçiler sindirilmemeli haklarını sonuna kadar kullanmalı... SAYGILARIMLA... TTNET de mi çalışıyorsun acaba ? merak ettim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Grevin sebebi işçilerin aldıkları maaş miktarının azlığı değil, sendikalı işçilerin aynı işi yapmalarına ve aynı rütbede olmalarına rağmen sendikalı olmayan işçilerle aynı maaşı alamaması, daha düşük maaş alması. Böyle bir farkın tamamen ayrımcılık olduğunu, sendikalı işçilerin grev yapmakta haklı olduklarını düşünüyorum. Bir yandan böyle düşünürken bir yandan da bu grevin tamamen TT yönetimi tarafından tertiplenmiş olacağını da düşünmeden edemiyorum. Bu işleri takip eden bilir, grevin sona erdiği zamanlarda yurtdışı çıkış kapasitesi de 40% arttırıldı (68gbps'den 96gbps civarına çıkarıldı). Grev süresince yavaşlığa sebep olarak grev gösteriliyordu, yani TT yönetimi altyapı yetersizliğini grevi öne sürerek örtbas ediyordu. Şu an yurtdışı çıkışları hala yetersiz ama kısa bir süre içerisinde yurtdışı çıkışları 140gbps'a çıkartılacak. Bu artış sağlanana kadar da grevin henüz yeni sona erdiğini ve grev süresince yaşanan arızaları gidermeye çalıştıklarını öne sürecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Neaa? hukuk devletimi? anayasal hakmı? ODA NE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Yıllar sonra ilk defa bir grev süreci emekçinin zaferi ile sonuçlandı. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar