Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0395585/ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bu galiba, oh sevindim ya sağol bunneh film dandik gibi duruyor imdb'de de aslında öyle değildi etkiliyici gibiydi lan. dur bi daha izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 eski bir film mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Buldum galiba.Biri 60 diğeri 99 yapımı. http://en.wikipedia.org/wiki/Purple_Noon http://www.imdb.com/title/tt0134119/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 kız arkadaşım dün tvde izlemiş. adını bilmio filmin. verebildiği bilgi şunlar: bir deliler hastahanesinde, fırtına yüzünden elektrikler kesilio. serbest kalan deliler bütün güvenlikleri falan öldürüo... (baş rolde uzun saçlı bi adam varmış) aga help plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 wrong turn 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn69 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 eywallah... 1 - 2 - 3 ile alakası ne :D edik: sordum bu değilmiş... bööle yaratık falan yok dio... bi de şirin.. kıyamam ben sevgilime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 o kız seni günün birinde bırakıcak biliyosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 görsel ararken tamamen random gördüm. böyle bi film vardı hakkaten. bebek bakıcısı mı neydi bunlar. bi ara televizyonda sürekli dönerdi. http://3.bp.blogspot.com/-r7oUforlMAU/T4CEpC94XgI/AAAAAAAAAhc/5uvLAjlg5Jw/s1600/Peter-Paul-Famous-Bodybuilder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ikiz dadılar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 twin sisters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 tam glamci tipi varmış heriflerde ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bi film vardı, seneler önce tv de seyretmiştim. bi adam var böyle köy gibi bi mekanda yaşıyor. mekan ailesinin. adam böyle kovboy gibi. hatta sinek gördü mü çekip silahla vuruyordu direk. Sonra işte şehire gidiyor, olaylar gelişiyor, hatun buluyor fln. Sonlarında kötü adamlar bunların mekanı basıyordu. Bu böyle metalden zırh giyip çıkıyordu karşılarına, vuruldukça bir şey olmuyordu, aileside çatıdan bira kutuları ve bumerang atıyordu kötü adamlara. Sonunda asıl kötü adam benzin pompasına bağlıyken patlayıp uzaya uçuyordu. filmin en sonunda da, bu filmin çekiminde hiç bir sineğe zarar verilmemiştir yazdıydı. var mı hatırlayan bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 adam kursun gecirmiyodu, avustralyali miydi neydi. ulan nerden cikardin simdi, aricak bisey de uyduramiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ahaha aynen böyle oynayan bi aktörü fln hatırlasam bulacam da sadece olaylar kalmış aklımda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ayni filmlerden bahsetmiyo muyuz acaba. farketmez, ikisini de bulun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 avustralyalı olabilir benimkide, bumerang atıyorlardı adamlara çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 o ikizlerin bigfoot aracı vardı bir de değil mi? küçükken nasıl hastasıydım o monster truckların of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bi film vardı; ***** spoilerlı anlatım ***** bi uzay gemisinin reaktörü bozuluyor, gemideki yolcuların bi kısmı mutanta dönüşüyor. Cryogenic uykudan yeni uyanan kahramanlarımız nerede olduklarını anlamaya uğraşırken bir yandan da hayatta kalmaya, gemidekilere ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorlardı. Sonradan uzay gemisinin koloni kurmak amacıyla bi gezegene gittiğini öğreniyorduk. Filmin sonunda da gezegene ulaştıklarını, meğer bunca yıl gezegenin okyanusunun altında olduklarını görüyorduk. Neydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abyss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yok abi o kadar eski değil 2000'lerde yapılmış diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 buldum ya şuymuş; http://www.imdb.com/title/tt1188729/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bi ara yine sormuşlardı bu filmi böyle anlatıp, dejavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 uzaylı komedi filmiydi. maymun falan vardı, adam vardı. ikisini de uzaya gönderiyorlardı ya da hazırlıyorlardı falan. star tv'de izlemiştim bi bayram sabahı. iki veya üç sene önce. steve carell'e benziyordu veya oydu emin değilim başroldeki adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 başlık varmış sormak için, bi film vardı geçen 2013ün sonlarına doğru çıktydı life of pi gibi denizde tek başına bi adamın hikayesini anlatıyodu herif ünlüydü baya. neydi film bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar