BramStoker Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 belki o film mi yoksa değil mi diye yardımcı olur. matilda'da kızın ailesi kızı hiç umursamıyordu. kızı hastaneden mi yurttan mı ne eve ilk getirişlerinde arabının içerisinde unutuyorlardı. kız tamamen kendi imkanlarıyla büyümeye başlıyordu. bu sayede çok küçük yaşlarda acayip bir şekilde telekineziye başlıyordu. zihin özürlü falan değildi. yemeğini falan kendisi yapıyordu, kendi kendine bakıyordu. =) filmin sonunda başka bir kadın bunu evlat ediniyordu galiba. öğretmeni miydi neydi. bu objeleri hareket ettirme işini azaltmasını istiyordu. o da kabul edip azaltıyordu. hatta filmin son sahnelerinde kitaplıktan bir kitabı telekineziyle çekip yatağına getiriyordu gülüşüyorlardı. telepatik değildi ama Carrie (1976) diye bir film var. Stephen King uyarlaması. Kız zihinsel engelli değil ama biraz ezik bir tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 carrie'yi hatirlattigin icin tesekkürler. Acaba kafamda ben mi uydurdum bu kizin telepatik olabilecegini. Filmler birbirine girdi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 np =) Carrie değilse aradığın film biraz detay sahne falan belirtebilirsen belki bulmanda yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bi film vardı, böyle her sene random bi sınıfı bi yere koyup random silahlarla birbirine düşürüyorlardı. 1i vardı 2si vardı falan. neydi adı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 battle royale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 teşekkürler. çıldıracaktım nerdeyse onu bulcam diye. şimdi yeni bi çıldırma konusu var: bi klip vardı bi sürü kişi söylüyodu şarkıyı. we are the world değil, daha rock içerikli bi şarkıydı. bilen duyan varsa hatırlatsa da bi izlesek tekrar. ne de güzel olur. edit: buldum, Hear n' Aid - We're Stars. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bir komedi filmi vardı, üniversite tarikatı kuruyorlardı. filme dair tek hatırladığım şey minibüsle adam kaçırarak recuirt yapıyorlardı, arkada master of puppets çalıyordu. ha bir de üyelere testlerden birisinde yüksek bir yerde adamların organlarına iple taş bağlayıp aşağı bırakıyorlardı. hatırlayan var mı? deli etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 şu topakta filmleri bilenlere ayrı ayrı kıl oldum. lan bu tane de ben yazamadım sayenizde. tam biliyorum 2 post altında birisi yazmış zaten. birisi bi şey sorsun bende bileyim hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bi tane film var adamın enseden giriyolar. bil hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 matrix aradığım filmin adı old school muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 spartacus gods of arena vegeance den sonra gelenmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 blood and sand den sonra vegance gelecek dıye beklıyordum ızlerken sımdı bı bakayım kac bolum bırıkmıs dedım ıkısını gordum kafam karıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 zohanın 2. fılmının ısmı neydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 adam sandler ın zohanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 zohan'ın devam filmi mi var? başka zohan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 gercek zohan bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ya şimdi yeni konu açıp ortalığı kirletmek istemedim şuraya soruvereyim böyle allahsızlığı yayıcı belgesel documentary filmler istiyorum Şöyle zeitgeist, the god who wasn't there tadında varmı tavsiyeler? hangi dini inkar ettiği çok önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Belgesel niteliğinde değil ama http://www.imdb.com/title/tt0756683/ the man from earth var . Buram buram entelektuellik de akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Bunu izledim ben ya spoiler vermiyim şimdi güzel filmdi hatta hadi ordan lennnn dedim :) bana belgeselvari olsun hayvanlı belgesel istemiyorum Şey gibi de olabilir hani "Super size me" vardı ya mc donalds belgeseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 selam, zeitgeist allahsızlığı yayıcı değil doğru bilginin üzerini örtme aracıdır. dinsizliği körükleyen değil ama bugünkü din algısıyla dalga geçen Religulous (2008) var. what da bleep do we know var bir de. o ise "sen allah'sın, hepimiz allahız, çorap da allah" görüşüne giriyor. ciddi manada dinsizlikten bahseden birilerinin konuştuklarını dinlemek istiyorsan doksanların hızlı çocuğu, self proclaimed reincarnation of lord and saviour jesus christ david icke'ın aslen kitap tanıtımı olan iki saatten başlayıp üç buçuk dört saate kadar uzayan konuşmalarını dinleyebilirsin. youtube ve google video'dan rahatça bulunabilir bunların videoları. biraz "olm leon diye bir film varmış" gibi olacak ama evolutionary biologist richard dawkins'in yaptığı konuşmaları veya konuk olduğu belgeselleri tarayabilirsin. imdb'den self kısmına bakarsan belgesellerini bulabilirsin. yalnız şunu unutma ki dawkins'in "öldüğünüzde karşınıza allah çıkarsa ne olacak?" sorusuna verdiği yanıt bertrand russell'ın "Why did you hide yourself so well?" sözüdür. =D O bile bir şeylerin döndüğünün farkında yani. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 japon filmi varmış sınıfta veletlere soru soruluyormus bilemeyenler öldürülüyormus adı neydi onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 death bell http://asianwiki.com/Death_Bell http://www.imdb.com/title/tt1438522/ gosa, guney kore ama japan diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar