ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Bir film arıyorum. Bayağı eski. Bir çocuk Sinema bölümünden mezun oluyor ve siyah beyaz film çekmek için piyasaya giriyor ordaki zorluklar yaşıyor. Film akademisi (yada eğitim aldığı yerde ne idi ise) orda yanlış hatırlamıyorsam bir yarışmaya katlıyor ya da bir tez hazırlıyor. Bu bir kısa film ve siyah beyaz. Bir genç çocugun kız arkadaşını akşam evden almak için gelmesi ve kızın babasıyla geçirdiği o bir kaç dakikayı anlatan bir kısa film. Bu filmde babayla oynadığı bir satranç oyunu var. Böyle bir film hatırlayan var mı? Acayip takıldı kafama bir süredir bulamıyorum ama filmin adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çoook eskiden bi film vardı. böyle adam kollarını öne doğru açar alnına yapışık bi bez gibim şey vardı kırmızı adam zıplaya zıplaya gezerdi orayı burayı. uzak doğu filmiydi büyük ihtimalle. böyle kırmızı elbisesi vardı. o bezi çıkartınca azıyordu adam gözü kararıodu neydi o film anladınız mı hatırladınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Tanrılar Çıldırmış olmalı serisinden bi film o. 3. sü olması lazım hatta ya da 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Trende geçen bi korku filmi vardı, yanlış hatırlamıyosam buharlı tren, film de eski baya. Trene kargo olarak bir tabut yüklüyolar. Tabuttaki cesette bi ruh var, gözleri kırmızı olup birisine baktığı zaman ruh onun bedenine geçiyo falan. Neydi bu filmin adı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 up! sonuncuyu bende merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tılsım 3 mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Abi ne alaka? Film tremde geçiyo. Trenin kargo bölümüne yklenen mumyaması ceset, kalkıyo ve basşka bi adamı possess ediyo. Cesetteki ruh baskasına geçince ceset ölüyo. Sonra ondan ona bi sürü adama atlıyo falan bu ruh. Nasıl bittiğini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Bişey ekspresidir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 doğru tılsım 3 gemide başlıyodu. vasıtaları karıştırdım sdklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0077914/synopsis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Malesef. Film trende geçiyo, sadece trende. Ve olay tabuttan çıkan güyaa çook eski cesetle başlıyo falan. Teşekkürler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ghaldszar said: Bir film arıyorum. Bayağı eski. Bir çocuk Sinema bölümünden mezun oluyor ve siyah beyaz film çekmek için piyasaya giriyor ordaki zorluklar yaşıyor. Film akademisi (yada eğitim aldığı yerde ne idi ise) orda yanlış hatırlamıyorsam bir yarışmaya katlıyor ya da bir tez hazırlıyor. Bu bir kısa film ve siyah beyaz. Bir genç çocugun kız arkadaşını akşam evden almak için gelmesi ve kızın babasıyla geçirdiği o bir kaç dakikayı anlatan bir kısa film. Bu filmde babayla oynadığı bir satranç oyunu var. Böyle bir film hatırlayan var mı? Acayip takıldı kafama bir süredir bulamıyorum ama filmin adını. Aaaaa Kimse bilmiyor mu bu filmi yaaa Benim de aklımda nedense Reality Bites diye kalmış. O da film akademisi vs. gibi bir durumlar var diye herhalde ama. Neyse bir iki ipucu daha vereyim hatırladıklarımdan. Zaten filmi gene olarak hatırlamıyorum daha çook baştaki çocugun yaptığı kısa filmi hatırlıyorum. Çocuk eve geliyor kızı almaya babsı açıyor kapıyı kızı beklerken satranç masasına oturuyolar çocugun önünde sadece piyonlar var. İlk hamlede baba onun hamle yaptığı taşı eline alıp ısırıp yiyor. vs..... Bunları hatırlıyorum. Kafama takıldı bulup tekrar seyredicem filmi ama çok az şey hatırlıyorum. Bayağı eski bir film bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bir kız vardı böyle sorunlu mu sorunlu. Sevdiği çocukla ve diğer 2 arkadaşıyla beraber kendilerini bir sığınağa kapatıyorlardı ve buradan asla çıkamıyacağız diye yalan söylüyordu. Anahtar kendisindeydi ama sevdiği çocukla beraber olmak için. En sonunda bir tane kola buluyorlardı ve hatta çocuklardan biri kola için diğer çocuğu öldürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 the hole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ya hani bi film vardı bi adam tv programında mı nerde doğruları söylemeye başlıyordu millete önce tepki alıp kovuluyordu sanırım ama reytingler için falan buna özel bir tv show ayarlanıyordu sonra orda öttürüyordu adam neydi bu bilene ciklet selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 tağam ya networkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Şimdi bir film vardı. Böyle bir mekan küçük bir kent gibi sürekli akşam vaktiydi ya da tam tersi sürekli gündüzdü. Her gün birileri insanları farklı bir yaşama sokuyordu. İşte 12 saatte bir herkesin hayatı sıfırlanıyor başka bir konuma geçiriliyordu. Birisi bunu fark ediyor sonra kimin bu işin arkasında olduğunu çözmeyeç alışıyordu diğerlerini uyarıyor fln sonunda aslında uzayda bir deney alanında olduklarını uzaylıların nasıl ve neden rüya gördüğünü fln araştırıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Dark City mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 nükleer savaş tehdidine karşı sığınak yapıp bir sürü yiyecek içecek stoklayan ailenin evine uçak düşüyordu. nükleer bomba atıldı diye sığınaktan çıkmıyorlardı. uzun yıllar sonra oğullarını dışarıya bakması için gönderiyorlardı. adı nedir bu filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0124298/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Kojiroh said: Dark City mi ki evet o! çok sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 aktiftablet said: Trende geçen bi korku filmi vardı, yanlış hatırlamıyosam buharlı tren, film de eski baya. Trene kargo olarak bir tabut yüklüyolar. Tabuttaki cesette bi ruh var, gözleri kırmızı olup birisine baktığı zaman ruh onun bedenine geçiyo falan. Neydi bu filmin adı?? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 cnbc-ede denk gelmiştim. nazilerle ilgiliydi. iki çocuğun (biri kız biri erkek) orman bombardımanıyla başlayan öyküsü. filmde hatırladığım bir kaç sahneden bahsedeyim. çocuklar köye varıp eve giriyorlar, çorbanın dumanı vs. tütüyor ama kimsede yok. çıkıp kaçmaya başlıyorlar. kız kafasını çevirip bakıyor tüm köy halkı evin arka bahçesinden çırılçıplak öldürülmüş. katliamdan kaçanlar bataklık gibi bir yere sığınmış. kız tecavüze uğruyor, eteği komple kan. yakalanan alman subayları halk bir köprü altında infaz ediyor. bunun gibi sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 adam küvete kurutma makinesiyle düşüyor. sonra kadınların ne istediklerini vs duyabiliyordu işte. neydi o film ? tom hanks oynuodu hatta dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar