progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Gorlynrick said: Selamlar, üç tane film arıyorum kafama takılan. Yardımcı olana hayır duaları + rep, hadi bakalım: 1- İlk filmde dünyanın (ya da belli bi bölgenin) dört bi yanındaki müebbet hapse mahkum edilmiş insanların alınıp bir adaya yerleştirilerek ikinci bir şans verilmesini konu alıyor. The Condemend var ama tabi orda amaç birbirlerini öldürmeleri böle tam ikinci şans denemez ^^ http://www.imdb.com/title/tt0443473/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 fenris said: fenris said: soruyorum ama zor biraz. şu kablodaki azeri televizyonunda rastlamıştım.eski japonya da bi grup, kaçırılan bi prensesi kurtarmaya çalışıyorlar. başroldeki eleman naginata kullanıyordu.ama o gruptan değildi galiba.aralarına nasıl katılıyor hatırlamıyorum. sonunda kızı kurtarıyorlar ama hepsi ölüyor. bazı yerleri yanlış hatırlıyor olabilirim ama yaklaşık olarak böyle birşeydi. 1 yıl önce sormuştum. şimdi şansıma show da rastladım. yanlız show un sitesinde orjinal adı yazmıyor. savaşçı demişler :/ MUSA THE WARRIOR Japonya demişsin de Kore orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 evet, ilk izlediğimde anlamamıştım, sağol. silahta bildiğin mızrakmış zaten naginata filan değilmiş :p ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 SturmVogel said: TRTde 1995-1996 gibi bir dizi vardı. Pazar günleri sabah 08.30 - 09.00 gibi yayınlanıyordu. 2 kafadar eski bir bilgisayar alıyorlardı, bilgisayarı kurcalayınca içinden 90-60-90 bir bir kız çıkıyordu. (Hatta bilgisayardan çıktığı sahnede göğüslerine ve kalçaına sansür bandı yapılmıştı) Elemanlar zora düştü mü bu bilgisayar cinini çağırıyorlardı. Dizinin adı BİLGİSAYAR CİNİ olarak yayınlanmıştı. Orjinal ismini bulana ödül vericem (10-15 DVD) http://www.dailymotion.com/relevance/search/weird+science+tv/video/xhwmh_code-lisa-generique_music Weird Science TV series'miş, aylarca kasarak da olsa bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bir film vardi, kucukken ızlmıstım ve cok korkmustum. film aslanların insanlara saldırmasını konu alıyor, film sonlarında evlerınde sıkıstırıp, teker teker avlıyorlardı sanırım. Afrika'da geciyordu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 konusu iyiymis aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 SiNKHoLe said: konusu iyiymis aslinda gerci kucukken beni etkileyen bircok film bugun gozumde ne sacma, bunu mu cok beyenmisim dedirtir, ama bu filmi tekrar gormeyi cok isterdim. Ama hatirlayan yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0116409/ bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 benim merak ettiğim bi film var. 10-12 sene önce olabilir. Tom Hanks seslendiriyor ama oynamıyor. Radio gibi bi ismi olabilir. bi tane cocuk var elle çekilen bir araba yapıyor, hani amerikan filmlerinde gazete falan taşırlarya 4 tekerli uzun sapı var bir nevi küçük traktör romorku. arabanın üstünde radio yazıyor olabilir. işte o cocugun hayatı gibi. en sonunda tom hanks cıkıyor olabilir yaşlanmış şekilde.o cocuk tom hanks'in küçüklüğü gibi. bilen ya da izleyen var mı? çok güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 zencili olanı var http://www.imdb.com/title/tt0316465/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 radio tom hanks diye aratmamışım bunca sene dsfds Radio Flyer'mış. tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 PrudenT said: http://www.imdb.com/title/tt0116409/ bu mudur? malesef bu deigl, bunu birkac yil once ben de seyrettim. Ama benimkisi hic unlu bir kadroya sahip olmayan birseydi, video da seyretmistik. yil 90 baslari, 80 sonlari gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 draedan said: bir film vardi, kucukken ızlmıstım ve cok korkmustum. film aslanların insanlara saldırmasını konu alıyor, film sonlarında evlerınde sıkıstırıp, teker teker avlıyorlardı sanırım. Afrika'da geciyordu haliyle. http://sozluk.sourtimes.org/?t=The+Ghost+and+the+Darkness İzlediklerimden The Ghost and the Darkness var dediğine benzeyen ama olmayabilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Drall said: Drall said: http://www.youtube.com/watch?v=Qlt2nG4PEZw şu filmi arıyorum. ahahaha bulun yalvarıyorum hangi film bu! =D şu filmi bulun yav biriniz nooluuuuur sdfsgsf =P bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Naisu No Mori - The First Contact demişler youtube'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ya kuzen sordu,gözümden kaçmış bir film yani benim de haberim yok,ya da aklıma gelmedi. Bir oda varmış,ikinci dünya savaşı'nda bir grup alman subayının belgeler üzerinde konuştuğu ve hatta soykırım kararının çıktığı toplantıyı konu alıyormuş film,bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yabancı bi dizi vardı eskiden kanal d'de yayınlanıyodu yanlış hatırlamıyosam; adamın birine ertesi günün gazetesi geliyodu her sabah, adam da gazeteden öğrendiği kötü olayların gerçekleşmesini engellemeye çalışıyodu. var mıdır adını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 bi film izlemiştim. film almanyada geçiyo sanırsam. filmin konusu asfalt yarılıp otobüs içine düşüyodu kurtarmaya filan çalışıyolardı bilen duyan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 help me. bi komedi tarzı macera filmi böyle değişik. adamın biri ormanda kulübe gibi bi yerde filmin başında, sonra portal tarzı bir şey açılıyor ve adam oradan ortaçağa düşüyor. arkadan şövalyeler gelip arabaya saldırıyor falan. sonra adamı yakalayıp kuyuya atıyorlar ölmeyince kurtarıcı olduğuna karar veriyorlar en son büyük bir savaş oluyor falan. neydi adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Evil dead army of darkness THIS IS MY BOOMSTICK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 radagast62 said: yabancı bi dizi vardı eskiden kanal d'de yayınlanıyodu yanlış hatırlamıyosam; adamın birine ertesi günün gazetesi geliyodu her sabah, adam da gazeteden öğrendiği kötü olayların gerçekleşmesini engellemeye çalışıyodu. var mıdır adını bilen? Early edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aquila said: Evil dead army of darkness THIS IS MY BOOMSTICK! THANKS veri maç riyli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ben ufakken izlemiştim bi film vardı, anoreksik bi kızla ilgili yemek saklıyordu annesi buluyordu filan, filmin son sahnesinde de kızın belinden zoom out yapılıyor filan öyle bişey adı nedir çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 aquila said: radagast62 said: yabancı bi dizi vardı eskiden kanal d'de yayınlanıyodu yanlış hatırlamıyosam; adamın birine ertesi günün gazetesi geliyodu her sabah, adam da gazeteden öğrendiği kötü olayların gerçekleşmesini engellemeye çalışıyodu. var mıdır adını bilen? Early edition çok saol, klavyen dert görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar