Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Gorlynrick said:

Selamlar, üç tane film arıyorum kafama takılan. Yardımcı olana hayır duaları + rep, hadi bakalım:

1- İlk filmde dünyanın (ya da belli bi bölgenin) dört bi yanındaki müebbet hapse mahkum edilmiş insanların alınıp bir adaya yerleştirilerek ikinci bir şans verilmesini konu alıyor.

The Condemend var ama tabi orda amaç birbirlerini öldürmeleri böle tam ikinci şans denemez ^^
http://www.imdb.com/title/tt0443473/
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
fenris said:

fenris said:

soruyorum ama zor biraz.

şu kablodaki azeri televizyonunda rastlamıştım.eski japonya da bi grup, kaçırılan bi prensesi kurtarmaya çalışıyorlar.

başroldeki eleman naginata kullanıyordu.ama o gruptan değildi galiba.aralarına nasıl katılıyor hatırlamıyorum.

sonunda kızı kurtarıyorlar ama hepsi ölüyor.

bazı yerleri yanlış hatırlıyor olabilirim ama yaklaşık olarak böyle birşeydi.

1 yıl önce sormuştum. şimdi şansıma show da rastladım.

yanlız show un sitesinde orjinal adı yazmıyor. savaşçı demişler :/

MUSA THE WARRIOR

Japonya demişsin de Kore orası
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:

TRTde 1995-1996 gibi bir dizi vardı. Pazar günleri sabah 08.30 - 09.00 gibi yayınlanıyordu. 2 kafadar eski bir bilgisayar alıyorlardı, bilgisayarı kurcalayınca içinden 90-60-90 bir bir kız çıkıyordu. (Hatta bilgisayardan çıktığı sahnede göğüslerine ve kalçaına sansür bandı yapılmıştı) Elemanlar zora düştü mü bu bilgisayar cinini çağırıyorlardı.

Dizinin adı BİLGİSAYAR CİNİ olarak yayınlanmıştı. Orjinal ismini bulana ödül vericem (10-15 DVD)

http://www.dailymotion.com/relevance/search/weird+science+tv/video/xhwmh_code-lisa-generique_music

Weird Science TV series'miş, aylarca kasarak da olsa bulabildim
Sosyal ağlarda paylaş

benim merak ettiğim bi film var.
10-12 sene önce olabilir.
Tom Hanks seslendiriyor ama oynamıyor.
Radio gibi bi ismi olabilir. bi tane cocuk var elle çekilen bir araba yapıyor, hani amerikan filmlerinde gazete falan taşırlarya 4 tekerli uzun sapı var bir nevi küçük traktör romorku.
arabanın üstünde radio yazıyor olabilir. işte o cocugun hayatı gibi. en sonunda tom hanks cıkıyor olabilir yaşlanmış şekilde.o cocuk tom hanks'in küçüklüğü gibi.
bilen ya da izleyen var mı?
çok güzel filmdi.
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:

bir film vardi, kucukken ızlmıstım ve cok korkmustum.

film aslanların insanlara saldırmasını konu alıyor, film sonlarında evlerınde sıkıstırıp, teker teker avlıyorlardı sanırım. Afrika'da geciyordu haliyle.

http://sozluk.sourtimes.org/?t=The+Ghost+and+the+Darkness

İzlediklerimden The Ghost and the Darkness var dediğine benzeyen ama olmayabilir de
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
help me. bi komedi tarzı macera filmi böyle değişik.
adamın biri ormanda kulübe gibi bi yerde filmin başında, sonra portal tarzı bir şey açılıyor ve adam oradan ortaçağa düşüyor. arkadan şövalyeler gelip arabaya saldırıyor falan. sonra adamı yakalayıp kuyuya atıyorlar ölmeyince kurtarıcı olduğuna karar veriyorlar en son büyük bir savaş oluyor falan. neydi adı?
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:

yabancı bi dizi vardı eskiden kanal d'de yayınlanıyodu yanlış hatırlamıyosam; adamın birine ertesi günün gazetesi geliyodu her sabah, adam da gazeteden öğrendiği kötü olayların gerçekleşmesini engellemeye çalışıyodu.

var mıdır adını bilen?

Early edition
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

radagast62 said:

yabancı bi dizi vardı eskiden kanal d'de yayınlanıyodu yanlış hatırlamıyosam; adamın birine ertesi günün gazetesi geliyodu her sabah, adam da gazeteden öğrendiği kötü olayların gerçekleşmesini engellemeye çalışıyodu.

var mıdır adını bilen?

Early edition

çok saol, klavyen dert görmesin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...