Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 28 days later askerler intihara falan kalkışıyordu dünyada hiç kimse kalmadı vs. diye komutanlarda onlara umut vermek için kadın sözü veriyordu.İşte bunlarda şansa üstüne geliyordu sözün vs. derken olaylar gelişir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 28 weeks later ile karıştırdım ben sanırım. Bu film olabilir. Hani adamın gözüne kan damlıyodu üstteki bi cesetten adam zombie oluyodu felan. Hatta evin arkasında bir tanesini yakalayıp bağlamışlardı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 tamam 28 days later o işte :) week devamı onun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bir film vardı ; Vcd de izlemistim epey oldu hatirladigim kadari ile kahramanimiz yanilmiyorsam bir android idi hafif safca ama zeki idi bir uzay arastirma enstitusunde temizlik gorevlisi olarak ise giriyordu.Burada cesitli arastirmalar yapip nereden geldigini bulmaya calisyordu onun gibi birseydi. Cok fazla bir sey hatirlayamadim umarim bu kadari yeterli olur bir arkadasimiz hatirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Ben bir çizgi film soracağım. 90'ların sonu - 2000'lerin başında nickelodeon'da yayınlanmıştı. bir erkek çocuk var bir kız kardeşi var sürekli kavga ettiği. annesi babası falan. en önemli özelliği de 2 boyutlu olması. bir bölümünde de çocuk koltuğun arasına kaçan tv kumandasının peşinden girip oradaki başka bir dünyaya gidiyor ve koltuğun arasına kaçan diğer eşyaların kurduğu bu dünyadaki maceraları anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Life with Loopy geldi aklıma ama değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 o sesu :) Life With Loopy hatta cnbc-e bazen geceyarısı dizi aralarında veriyor,denk geldim son haftalarda birkaç kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 BU! oh be, çok teşekkür ederim bugün bütün gün bunu düşündüm yemeden içmeden kesilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 çakma dracula - selene - edward - angel draccula - Bu kimdir? Hangi filmdendir? Surat tanıdık gelioda çıkaramadım :)- Lestat a faggot demek de ayıp olmş tabi biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 çakma dracula mı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-C3lANEmcjA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ya kafayi yicem baya eski bi film var hatırlamam lazım .. başrolde sarışın bi abimiz var kucuk bi kızı var bunun acaip şirin gözlük fln takıyo hep. filmin konusu boyle ınsanları bi binaya topluyolar bi sürü silah veriyolar en son hayatta kalan parayı alır bi sürü kameralar fln mıllet kanka oluyo birbirini öldürüyo fln en son yaşlı bi teyze kalıyo sora o cocugu alip gidiyo parayla .. hatırlayan varsa efsane olur ya mean gunsmış buldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ya bi film vardı, eskiden arada bi yayınlanırdı bizim kanallarda, arıya alerjisi olan bi çocukla aşık olduğu kız ile aralarında geçenleri anlatıyodu, kız yüz vermiyodu falan, en sonunda da velet ölüyodu bi sürü arı arasında kalıp. Neydi bu filmin asıl adı, hatırlayan var mı? :) Edit: Evet buldum galiba My Girl'müş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Hah tam yazıcaktım ismini sona yazmışsın, güzeldi baya, "kız arkadaşım" diye türkçeye çevirmişlerdi ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 arhaşlar, biliyorum saat geç oldu da kafayı yemek üzere olduğum için artık sorayım diyorum. bi film vardı hani adamın teki çıkıyodu sahneye millet bunu alkışlıyodu falan. sonra bu başlıyodu medya kötüdür. Televizyon gerçek olan değil sizsiniz gerçek olan, ama o gerçek siz fake oldunuz falan diyodu. televizyonu, medyayı itin bi tarafına sokup çıkarıyodu 5 dakika boyunca. sonunda da böyle yere seriliyodu. burada bi topakta vermişti birisi filmin o kısmını. Transmit li bişey diye hatırladım ben filmi ama aradım taradım bulamadım valla bi yardım pls. edik: oh lan imdb ilk 250 den buldum. viva imdb:) koyayım bari tekrar da bi izleyin. gerçi ses duyamıyorum şimdi de görüntüden hatırladığım bu ama eksik fazla bilemem /watch?v=5VwqGKUgE3Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasufel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 1-Yav bi komedi filmi vardı din kardşelerim 10 senelik falandır en az.Bi tane adam var 30-40 yaş arası bişey ama kendini hala çocuk sanıyodu.Böyle bütün arkadaşları çocuk birlikte bisiklete falan biniyolar sonra bu eleman bi kızla tanışıyo birden yaşının gereklerini yapmaya başlıyo falan.Bu filmin adı nedir? (Yanlış hatırlamıosam adam şişman ve gözlüklüydü). 2-Bi tane daha film var ne oldugunu hatırlamadıgım bu da komedi filmiydi galiba.Bi melek bide şeytan vardı.Melek doğal olarak iyi huyluydu yardım etmeye çalışıyodu falan ama şeytan tam komediydi milletin aklını çeliyodu.Tek hatırladığım bu.Ha bide filmin türkçe adı şeytan ve melek ya da şeytanlar ve meleklerdi galiba .. Yardım edene şimdiden teşekkürler.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ilk dediğin http://www.imdb.com/title/tt0116669/ şu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasufel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Yok bu değildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 1. için aklıma şey geldi bi çocuk büyümek istiyordu dilek tutuyordu birden büyüyordu falan da sanırım o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasufel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Öyle bişey değildi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 1 http://www.imdb.com/title/tt0094737/ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 nicolas cage in bi filmi vardı.bi anda zengin oluo falan.o tarz bişidi.neydi onun ismi yada tam tersi.çok zenginken bi anda elindeki herşey gidio.hatırlayamıyorum bi türlü.ama öyle bi film vardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 it could happen to you ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Red said: nicolas cage in bi filmi vardı.bi anda zengin oluo falan.o tarz bişidi.neydi onun ismi yada tam tersi.çok zenginken bi anda elindeki herşey gidio.hatırlayamıyorum bi türlü.ama öyle bi film vardı:) It Could Happen To You Cnbc-e göstermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bi tane de ben sorayım. türkiyede görünmez adam adıyla gösterilmiş bir diziyi arıyorum. adam ünlü bi fotoğrafçıyken bir sabah kendisini kimsenin, annesinin bile tanımadığı bir şekilde uyanıyor. dizi boyunca kendi kimliğini ispat ettirmek için uğraşmasını, peşindeki karanlık güçleri, kendisi gibi olanları bulmasını, olayın gizemini çözmeye çalışmasını izliyoruz. türkiyede yan kanalların birinde 8-10 bölüm kadar izleyip sonra bi daha rasgelemediğim bir diziydi, bilenlerden yardım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar