Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ana karakterin seslendirmesi tam komedi ama. hatta arada çıkıp "I'm batman!" felan dese bari :P nedir bu türk kahramanların çektiği yaw hepsi sankim gırtlak kanseriymiş gibin konuşuyorlar. Bi de geceleri güneş gözlüğüyle gezmesi de cabası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 megan megan meganın annesi su polis karakolunu araştırmamı istedi üst katlarda. şimdi kapıdaki bıyıklı sie git diyor, sarışın eski ortak küstü baya konuşmuyor. lab görevi için binanın arkasından hackleye hackleye girdim hallettim. ama içerdeki görevler için hiçbirşey yapamıyorum. stealth yok hiç, ya herkezi öldürücem içeri öyle giricem. yada ileride stealth pointler aldıgımda geri dönüp girmeye calışıcam başka bir yolu varmı ? ayrıca çine gitmem lazım, gidersem geri dönebilecekmiyim buraya, hem meraktan hem side questte bitsin diye duruyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi eski ortağı ikna et direk eğer anladığım görevse dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 evet o ama onla önceden konustum artık konusmuyor, suyuna gidiyim derken küstü acılır sonradan dedim ama bütün görevleri yaptım ardından :S loadı bile yoktur oraların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi ben direk save alıyorum her girdiğimde bi mekana autosave dışında. yararlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sanırım bahsettiğin yer karakolun ikinci katında soruşturmayı yürüten polisin bilgisayarını araştırman gereken yer, böylece bıyıklıya şantaj yaparak ağzından laf alabileceksin 3. kattan 2.kata indiğinde bitane havalandırma var devriyeyi geçtiğinde solundaki koridorun sonuna kadar dümdüz git orda havalandırma girişi, ki o havalandırmadan tüm odalara girebilirsin kimseyi öldürmene gerek yok sadece sessizce sız arkalarından, ayrıca hengsha ya yapmadan gidersen kapanır o görev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 o değil de metal müzikle saçma sapan takılan tipleri farklı zamanlarda 8 9 kez öldürmüşümdür sanırım. i love save/load. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 havalandırmaları görememiştim saol bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 karakola girmenin 3-4 yolu var, kanalizasyon var çatıdan giriş var, içerdeki kapı görevlisini silver tonguenuz ile ikna etme var. ben ön kapıdan girip üst kattaki ismi olan polis ve sorgu kısmındaki 3-4 polis hariç her bilgisayara sızdım zaten şifreleri var hepsinin padlerde. stealthım da yok sadece eğilerek yürüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ben çatıdan girdim öyle daha eğlenceli, hatta speech challengei bilerek kaybettim kapıdaki yetersize haddini bildirmek için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Kapadaki yetersize haddini bildirdim, bir de tehdit ettim, hiç unutmayacağım bu yaptığını diye ağlaya ağlaya aldı içeri beni. Hiç uğraşamam kanalizayyona girmeye, stillim var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bende önce çatıdan girdim hmm bu nereye gidiyor acep diye 1-2 polis bayıltıp çıktım geri, sora ön kapıdan girip kanalizasyondan çıktım falan, baya bi gizli item var, armoryi falan soydum lol, kırılcak duvarlar falan var kanalizasyonda, şu augment puanı şeysinden de çıkıyor bi yerde. ilk bossun olduğu yerdeyim şimdik, inventoryim doldu T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 İlk oyunda pure RP yapıyorum ben. Adamın kanalizaysona girip durvak kırmak için bir nedeni yok, ben de yapmıyorum. O herşeyi gör, her yere gir, her şeyi lootla olaylarını tüm RPG'lerimde ikinci oyunda yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 tıtı hallettim polis departmanınıda gittim çine, daha cok vardır bitmesine dimi?, uzun sürsün biraz ya oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi kendimi silkmek istiyorum resmen, oyun o kadar mükemmel ki. soundtrack de fantastik. http://www.youtube.com/watch?v=AuOjcFh03nY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 GERGE said: Kapadaki yetersize haddini bildirdim, bir de tehdit ettim, hiç unutmayacağım bu yaptığını diye ağlaya ağlaya aldı içeri beni. Hiç uğraşamam kanalizayyona girmeye, stillim var benim. http://www.youtube.com/watch?v=09vVF-Hvykg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 an itibarıyla 14 saatte bitirdim. adına yakışır muhteşem bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 çindeki weapon mercahnt nerde yahu bulamadım ve çok mu bahtsızım denk gelemedim diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hr çok iyi bi oyun olmasına ragmen deus ex hala benim icin birinci sırada. konu olsun atmosfer olsun işleniş olsun. belkide kücükken oynadıgım icin daha fazla etkiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110823190915/deusex/en/images/d/d9/DX3_Yelena_Fedorova_concept_art.jpg fedorova için dlc gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 rihanna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 illuminati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Laraken said: çindeki weapon mercahnt nerde yahu bulamadım ve çok mu bahtsızım denk gelemedim diyim. genelev'in icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Laraken said: çindeki weapon mercahnt nerde yahu bulamadım ve çok mu bahtsızım denk gelemedim diyim. Sewers'ta da vardi bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 EU ve steam uyumlu key satılan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar