Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek Yönlü Zaman Makinesi

pwnbot

Öne çıkan mesajlar

Bana yapsan önce bi korku gelir, sonra belki bi ağlarım korkudan. Sonra tabana kuvvet.

Alternatif olarak dindar numarası yaparım, acil hastaneye gitmem lazım biri rahatsız der sakallı bi amcanın taksisine binerim ilahiler dinleyerek en yakın medeniyet semtindeki bir hastaneye giderim. Sonra eve kaçar 3 gün dışarı çıkmam :D

Ayrıca cuma gününü tatil etmek isteyen zihniyeti kınıyorum, ve dükkanı kapatmaya çalışanların başlarına gökten birer tane meteor düşmesini istiyorum.

Saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
neyle alakası var??

Hayır dinle alakası yok neyle alakası var. az buçuk mantıklı konuşun ya.

@her kimse artık
O yavşak, fırsatçı, leşçi, vatan haini diye tanımlanan arkadaşına da askerlikte inşallah Hakkari Yüksekova çıkar veya Kuzey Irak'ta çatışmaya yollarlar.

Sen mantıklı konuş tabiki dinle alakası yok sen kimseyi zorluyamazsın bu şuursuzluktur
Sosyal ağlarda paylaş

böle birşeyin olması mümkün değil. tüm dünyanın tatili pazardır. artık bu böle geldi böle gider. bir çok iş yeri zarara bile girebilir eğer tatili cma olursa. olmıycak, olması mümkün olmayan birşey gibi gördüm ben bu olayı.
ama pazarda hristiyanların tatil günü ondan tatil ediliyo diyebilir ki öle diyodur dindar arkadaşlarımız. kısmen haklı olsalarda artık çok geç bunu değiştirmek için. cuma günü çoğu iş yeri hesabını çıkarıp yeni siparişlerini verir. bunu cuma değil pazar yapmaya kalkarsan ki hele birde uluslararası işlerin varsa olay arap saçına döner.
topluca saçmalık başka birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

osmanlidaki abukluk oydu
haftanin 4 gunu ticaret yapilabiliyordu o yuzden

eee
1500 lerde "aga artik kesfedicek bsiey kalamda bizim bilimimiz cok ielri bundan ielrisi ancak allahin alanina girer o yuzden artik emdreselerde bilim okutulmasina gerek yok"
denen bir ulekde boyel mantiksizliklara sasirmamak lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Dinden başka hiç bişeyle alakası yok . Senin bahsettiğin dinle değil radikal islamla alakası var ama .

Radikal islamın dinle alakası olduğunu kim söyledi , bu insanlar iyi niyetli ordaki kadının istediği şey dükkanını kapatıp onunda cumaya gitmesi ama ; yöntem yanlış sen insanları zorlarsan onları uğruna zorladığın şeyin kendisine karşı gelmiş olursun.Yobaz insanlar misyonerlik yaparken aslında insanların daha çok antipatisine sebep oluyorlar(Neyse çok uzadı)
Sosyal ağlarda paylaş

Dipnot: anafende okurken bu adamların bir amaca ulaşmaktan bahsettiklerini hatırlarım.

Kısacası,böyle dar görüşlü at gözlüklü bazı dinci kesimi, ben insan diye değil, hokkaido* diye çağırmak isterim.
Üstüne de baya baya basarım.

Yabancı ülkelerden bile bu kadar iğrenç düşmanlar edinemezdi türkiye. Başımıza gelen en iğrenç insan topluluğu, gerçek olmayan şeyleri savunup ideolojilerini insanlara yavaş yavaş cahilliklerini kullanarak çivi gibi kazınmaz şekilde çakmaları, sonumuzu hazırlıyo ciddi ciddi
O türbanlının işte kafasından tutup bardaki tahtaya öyle bi sürterim ki neye uğradığını şaşırır. Gerizekalı insanlar araştırmadan anne-baba veya başka insanlardan gördüklerini neden taklit ederler hiç mi akla gelmez modern olmak veya etraftaki insanlara özenebilmek.

Fikirlerini de analarını da alsın hepsi defolsun gitsin

edit/dasaaa: sefgili pati pıtırcıkları; akla küfür gibi gelecek şeyleri de yazmanız kurallara uygun değil. aman dikkat edelim
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
bunun bi de karakolda cuma namazı kılıyorlar, bahçesinde 1,5 lt lik pet şişelerle abdest alıyolar verisyonu vardı o daha fantastikti.

Aga senin beyin örümcek ağından işlevsiz hale gelmiş..

Üsküdar'da bir bayan arkadaşıma mini etek giyiyor diye hiçbir kuyumcu takı satmadı.. Senin için bunlar fantastik olabilir İhlas yurtlarında abileriniz tembih etmiş herhalde "bu olayları olmamış gibi gösterin, yalanlayın" diye..

Bu böyle kaçıncı gereksiz mesajın dayanadım patladım kusura bakma artık
Sosyal ağlarda paylaş

yazı çok yalan gibi geldi.yaşanmış değilde,hani ya böyle birşey olursa tarzında uydurma bi hikaye

motoruyla süratle giderken,erkeğin frenlerin tutmadıgını anlayıp kaskını sevgilisine vermesi ve kendi hayatını feda edip onunkini kurtarması hikayesi gibi efsane bence.

belki bilmemnerde bi bakkal amca cuma dukkan açmıodur.ama yok tehditmiş zorlaymış falan.şehir efsanesi gibi

ha yeşil sermayenin boyutlarını biliyoruz.ama yinede bu kadar oldugunu sanmıyorum.olmamıştır.olmamalı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...