xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 gnctrkcll ps3 muhabbetinde tek bi paket yok. sony, d&r ve teknosalarda geçerli, hepsi farklı uyguluyor. teknosa'da move'lu paket var mesela, diğerlerinde yoktu. bazısı baya bi oyun içinden seçtiriyor falan, değişiyor. move olmazsa ps3+2 oyun şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Loxias said: bende tertemiz bimeksten alınmış 2 kollu + move set yanında bc2 little big planet + pes 2010 var. 3-4 ay oldu olmadı televizyonun altında duruyor, toplasan 10 saat oynanmamıştır hiç bir yerinde bırak kir çizik dahi yok. kutusu var garantisi devam ediyor. kaç lira eder satmak istesem?move set en kötü 110'dan satarsın. bc2 60 liraydı en son, yenisi çıktığı için düşebilir şimdi satmazsan tabii. ltb 30'a satarsın. pes 2010 da kitlersen 20'ye yoksa 10'a falan anca gider, zor satarsın biraz tabii dfs. kollar için bişi diyemicem tanesi 60'a gidebilir ama yine bi bak sen piyasaya onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bc2 60 a gitmez.eğer oynadıysa online kodu kullandıysa maks 25-30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 eh, bf3'ün çıkmasına bu kadar zaman kala normaldir tabii düşmüştür. ama 40'a falan çıkarırdım ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben 30 a sattıydım.kod kullanılmış 40 ta olabilir tam hatırlamıyorum cogu oyunu sattım bi ara dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 makine ile toplamda kaça gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 500 lira falan okutabilirsin garantisinin bitmesine epey varmış,kollar oyunlar falan derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 makinelerin fiyatı çok değişti ya indirimlerle birlikte. fwli makinalar 400'den falan gidiyor yanında kolla. gerçi senin makine sıfır diyorsun tek başına 450'ye koy pazarlık falan yaparsın 20-30 lira. tek kolla alanlara 500e kitlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi son dönemlerde fiyatlara hiç baktınız mı? İkinci eller dışında 500'e bulmak çok zor artık, spotçular euro arttı diye, satamıyoruz diye depolamak istemiyoruz bahanesiyle PS3, Xbox getirmiyorlar. Fiyatlara bindiriyorlar falan, ön şipariş tarzı birşey vermen gerekiyor. Geçen arkadaşa alacaktık, Prenses'ti, başka spotçulardan vs. gezdik min. 650TL fiyat çektiler spot'a bile, son 2 haftada düştü mü fiyatlar tekrar bilmiyorum ama 1 ay önce fiyatlar aşırı artmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 tolga nickli arkadaş 500 tl ye 2 gamepadli, garantisi bitmek üzere olan (aralık 2012'de bitecek) bir cihaz satıyor. 120 gb hard diskli slim falan. ilgileniyorsan mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yok ya şuan aramıyoruz, hallettik o işi de arayan bir tanıdık vardı ona sorayım asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ben 500'e iyi aldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bir yerde 500 liraya buldum. adamlar 2 sene de garanti veriyor. yanında oyun falan yok. 320 gblık standart kutu içinden ne çıkıyorsa. alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kap gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 konsolun gideri nedir? ps2 yi aldım 2 sene sonra 3 çıktı oyunlar kesildi :D aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 1-2 sene içerisinde önce xbox sonra playstation yeni konsolları duyurur gibime geliyor. Fakat nerden baksan 3 sene daha rahat rahat oynarsın, hatta dörde tamamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 dün siparişini verdim ürünün. şu acunun reklamını yaptığı siteden. 500 lira 320 gblık makineli paketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 playstation 3 ümü yeni almışken olana bak; XboX 720 haberini görüyorum. sony de altta kalmaz diyerek yeni konsola en fazla 3 sene biçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 kesin değil yalnız o ama yakındır duyurulması, xbox 360 öldü yani kabul etmek gerek. PS3'ün ölümüne de en fazla 1 sene var, zorlasan o da asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 real steel filminden bir capture eheh, 2020'de falan çıkacak demek ki x-box zzzzzaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yalnız söylendiği gibi çıkarırlarsa xbox 720'yi sony'nin elini çabuk tutması ve ikinci parti firmalarla sağlam ortaklıklar kurması gerekecek. Steam-Sony panpalığı olsun lütfen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ps4 kesin tarihiydi özellikleriydi vs ile duyrulana kadar bitmez ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 steam ile anlaşsın sony. en az da 500gbdan asagi da versiyonu olmasin yeni konsolun. mumkunse 1tb falan hatta. win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 720 yalanda sony nin cidden artik japon kaliplarini terk etmesi lazim microsoft ile bir jenerasyon daha kafa kafaya mucadele edemez, microsoft kadar gucu yok sony nin oyun departmaninin. kendini farklilastirmasi lazim, steam ile yapicagi bir ortaklik sony yi direk onumzudeki jenerasyonun pazar lideri yapar sony nin yapicagi sey cok basit aslinda, acik platform devam edicek, PSN den kurtulucak ve butun dagitim isini steam ustunden halledicek, kisa vadede daha az para kazanir, micro-transaction baloncugundan para koklayamaz ama uzun vadede pazari yine domine eder, oyun satislarindan alir gene aslan payini microsoft un durumu ise kotu, su belirsizlik ortaminda ana pazari apple yuzunden sallantida, tablet tehlikesi ile karsi karsiya ve windows phone gibi olu bir yatirimi var zune dan korkunc paralar kaybedildi, bing denen ucube tutmadi, kinekt havada kaldi, eh MS hisselerinin balmer geldikten sonraki dusus trendide ortada hani MS para kaybetme pahasina pazarda ilk varolabilmek icin gene oluk oluk para dokucek durumda degil su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hayır ama neden steam, ha origin tutmamış olabilir ama sony kendi "steam" ini yapar, devam eder yoluna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar