Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bunlar da az salak değilmiş hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Oy oy oy... Çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 shadow ercik nedir ya:D, aylar önce izlemiştim herkez küfrediyodu buna pek değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 hatırladıgım bu ercigi fenerbahce marsı yapmıstı 50k hit almıstı hepside küfürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 oooffff mukemmelmiş ya :D yerlerdeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ahauahua koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Allah bu insanı en kısa zamanda aklına kavuştursun.. Sorunlumudur nedir sinirlerim bozuldu bir anda.. Bir insan kendini bu kadar mı rezil eder yahu ? Ajdar - 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Nerenin kralı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 adam hasta şizofren işte ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 uhahaha yazık lan ibneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ekşide hakkında başlık var ama açıklama yok. kim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yok abi haketmiş bu adam :) yani daha sen görme,tanıma,şarkılar videolar falan komik yani.Gidip dışarda gerçek hayata bakmak lazım 2 tane resimle msn'den aşkmı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yaktigi oksijene yazik ama bu adamin, bu kadar da mal olunmaz ki.gelmis rap yapmis bi de, deli ya bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bu ne garip bi adam yahu? yok abi seyrederken benim sinirlerim bozuldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 uahzuahzuahu öldümm gece gece yok böle bişe yaaa offfff... muhaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ahaha sonlara dogru elvan dalton ankara havası süper yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 kime kızayım bilemedim... işleten denyolara mı yoksa bu zatı-ı muhterem denyonun ta kendisine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 AHAHAHAHAAHA ben de yaptım aynı şeyi bir gün, sonunda herife erkeğim ben demiştim, intihar edicekti, 4-5 tane antibiyotik içti kamerada, arkasından silah çekti masaya koydu falan, piskopata denk geldim, ölücek adam diye pis yusuflamıştım :D afsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bende yapmıştım bunu arkadaşlarla; taki adam suratını gösterene kadar bildiğin terör korktum kapadım. Anlatırken tüylerim diken diken oluyor. :)o Edit: Yazım yanlışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 açıkçası ufoları anlattığı videosu beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 edit: allah belamı versin :D görmemişim ilk sayfada koymuşlar ercik'in yorumunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Nasıl bir insancık bu... Bir videosun da baba oluyor,diğerin de dj falan.Kesin bu evinden dışarı falan da çıkmıyor,her gün pc başın da video çekiyor dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 yok abi yok,herifin videolara ve profile bi göz attımda tekrar,bu adam ağır şizofren abi.Yani hakkaten kendini dj falan sanıyo bu :) virtual dj'e koyduğu demo ile üstüne 2 effect çakarak "işte ünlü dj'ler müzüğünü böyle yapıyo virTuğal(yazıldığı gibi) dicey programıylan" diye hayal görüyo.Zaten bi yanda kendini kral sanıyo,sonra baba falan,sonra shadowercik dj ercik falan.Kendi dünyası falan var bu elemanın.Favorites'e göz atmayın bile zaten,"şahsenem etekalti" "demet akalın alttan çekmiş kamera" diye videolarla dolmuş taşmış.Bence psikolojik yardım falan lazım bu arkadaşa ciddi anlamda,yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 adam cidden şizofrene bağlamış yaa :) hayır acıyorum dicem ama sinir oldum bildiin..tam bi mal adam ya..iyi rezil olmuş ama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Adam baya popülermiş neredeyse tüm youtubedaki türkler bu adama en az 1 kez küfür etmiş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar