Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılın Faciası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Allah bu insanı en kısa zamanda aklına kavuştursun.. Sorunlumudur nedir sinirlerim bozuldu bir anda.. Bir insan kendini bu kadar mı rezil eder yahu ? Ajdar - 2
Mesaj tarihi:
yok abi haketmiş bu adam :) yani daha sen görme,tanıma,şarkılar videolar falan komik yani.Gidip dışarda gerçek hayata bakmak lazım 2 tane resimle msn'den aşkmı olur.
Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAAHA

ben de yaptım aynı şeyi bir gün, sonunda herife erkeğim ben demiştim, intihar edicekti, 4-5 tane antibiyotik içti kamerada, arkasından silah çekti masaya koydu falan, piskopata denk geldim, ölücek adam diye pis yusuflamıştım :D afsdfsdfsdf
Mesaj tarihi:
Bende yapmıştım bunu arkadaşlarla; taki adam suratını gösterene kadar bildiğin terör korktum kapadım. Anlatırken tüylerim diken diken oluyor. :)o

Edit: Yazım yanlışı.
Mesaj tarihi:
Nasıl bir insancık bu...

Bir videosun da baba oluyor,diğerin de dj falan.Kesin bu evinden dışarı falan da çıkmıyor,her gün pc başın da video çekiyor dur.
Mesaj tarihi:
yok abi yok,herifin videolara ve profile bi göz attımda tekrar,bu adam ağır şizofren abi.Yani hakkaten kendini dj falan sanıyo bu :) virtual dj'e koyduğu demo ile üstüne 2 effect çakarak "işte ünlü dj'ler müzüğünü böyle yapıyo virTuğal(yazıldığı gibi) dicey programıylan" diye hayal görüyo.Zaten bi yanda kendini kral sanıyo,sonra baba falan,sonra shadowercik dj ercik falan.Kendi dünyası falan var bu elemanın.Favorites'e göz atmayın bile zaten,"şahsenem etekalti" "demet akalın alttan çekmiş kamera" diye videolarla dolmuş taşmış.Bence psikolojik yardım falan lazım bu arkadaşa ciddi anlamda,yazık.
  • Yeni Oluştur...