Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerizekalı İnsanlar

Slat

Öne çıkan mesajlar

ya o değilde bu türbanlı hatunlar hakkentten bir ilginç oluyorlar ya. Yanındaki sevgilileride aşağı kalmasınlar...

Bir kere türban ister istemez görüş alanını kısıtlayan bir kıyafet. Bisikletten inmiişim karşıda karşıya geçmek için. İlerliyorum yanımdaki arkadaş sağına dikkat etemediğinden bisikletin üstüne çıktı... E doğal olarakta tökezledi. Sonra döndü tam laf sayacak karşısındakinin izbandud gibi pis sakallı birisi olduğunu keşfetti. Lafını direk yuttu. Hala hatırlayıp gülerim.

Seninle ilgili keşke dışkısını kaldırsaydın be abi ama bunun dışında tüm olaylarda sen haklısın ne diyem...
Sosyal ağlarda paylaş

milletimiz insanca uyarmayı bilmiyo hakkaten. daha geçen gün küçükyalıda ufacık bi kaza yaptık, daha doğrusu sağımdaki araba arka yandan çarptı bana, ama hiç hasar yok ikimizde de. polis gelse herifi 8/8 suçlu bulcak, yine de adam aradı. ben gideyim diyorum bu adam böyle elini kolunu kaldırıyo bi boklar yapıyo, bağırıyo..bu insanlar kim olduklarını zannediyolar abi, insan gibi konuş, insan gibi uyar. benim de acelem var, yine de yarım saatimi yedi herif. polis tabiki gelmek bilmedi. sonunda al dedim bu telefonum, bu da plakam, hala bi sorunun varsa ararsın. aramadı tabi. öyleyse amacı neydi?!?!

belki birisi senden nazikçe rica etse, "köpeğinizin minik kakasını temizler misiniz, zira kanunlara aykırı" dese sen pardon doğru falan diyip temizlicen.

insanlıktan uzağız, hoşgörüden uzağız, gülümsemiyoruz, nezaketle yaklaşmıyoruz. bi de iğrenç kokuyoruz abi off..

sorunu mahalle baskısına ve türbana getiren viktor arkadaşıma da selamlarımı iletmek istiyorum buradan :) yerden göğe kadar haklıdır. ama şimdi asarım, döverim, keserim, salarım diyenler sadece türbanlılar değil görüldüğü üzere, bu da dipnot olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Köpeğin dışkısı serçe parmağımdan bile büyük değil ve üstelik ölü yaprak birikintisinin üstünde ve kaldırımın kenarında duruyor.. Ben niye temizleyeyim ki zaten yanımda 1 tane torba var onu da ziyan mı etseydim?

O adamlar muhtemelen sadece köpeğin dışkısını yaptığını görmüştür büyüklüğünü değil verdiği tepkiler normal yani. teyzelerden zaten korkcan hele şemsiye falan varsa elinde direk kaldırım değiştir. son çocuk hak etmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:

Zaten bu it büyüsün kangal kanı olduğu için hayvan gibi birşey olacak.. Babafingosu da büyüyecek.. O zaman sinirlendiğim zaman yapacağım tek hareket tasmayı bırakmak olacak..

Afedersin ama ben böyle insanlara köpek verilmemesi taraftarıyım. Tabi burda şaka yaptığını farz etsem daha mantıklı olurdu sanırım ama yine de belirtme gereği duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

köpek gezdirmek dert.bende de husky var.gezdirdiğim zaman öyle laf edenler oluo arada.tamam diyorum geçiyorum

ama bazıları var ki şikayet edicem seni falan diyiveriolar.onlarada bildiğin yere şikayet et diyiver.

kahraman olmaya meyilli vatandaşlarımız.çevreyi koruyan superman oluveriolar hemen.

hani tepki verenler cidden duyarlı olsalar haklısın özür dilerim diyicem ama yok yani.

ha ben bazen kopegimin bokunu temizliyorum.ama öyle zamanlar oluoki hiç ugraşasım gelmio.geneldede milletin kopeklerini gezidirp sıçtırdıgı ve temizlemediği yerlerde yaptırırım tuvaletini.ama illa birileri denk gelir.şans
Sosyal ağlarda paylaş

köpeğimizin kakasını yerden almalıyız, insanlara köpek sevmiyorlar diye erkekliğini şaapiim diye bağırmamalıyız, herkesin hayvanlara aynı sevgiyle yaklaşmasını (ne yazık ki) beklememeliyiz, vesaire vesaire..

velhasıl ben malik'e katılıyorum en çok. bu kadar sinirlenip kendini yıpratma, genç yaşında ülserden ölürsün, o olur yani. dünya sen sağa sola kemkirdin diye daha iyi bir yer olmayacak (ne yazık ki), seni temin ederim.

p.s. kişisele mi taşısam patipete mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Herkes köpek sevmek veya köpekten korkmamak zorunda değil. Ayrıca köpeğin sokağa pisledi ise temizlemen lazım. Temiz bi sopa yemediğin için yakında gene topik açarsın ama yemiş olsan mis gibi rahatlardın. Şaka bu kısım tabiki.

Sevme veya sevmeme konusuyla alakası olduğunu sanmıyorum . "Köpek" olduğu için cahil insanlar tepki veriyor . AHİEEEY köpek diye . Köpekse köpek nolcak yani ?

Kakasını yaptığı zaman temizlemen lazım orası ayrı , ha düşüncen doğru olabilir de , görüntüsünden çok kokusu da kalıyor orda , ya da ne bileyim , biri yürürken arkadaşına şaka yapmak ister , "hasie la zuheaüh" diye iter , bu da boka basar , hep kaka olur altı , adam kokar , ulan der bu koku nerden geliyor diye , eve girer ayakkabılarıyla , halıya basar , kanepenin kenarında kahverengi bir leke görünce aslında aldığı kokunun kendi ayakkabısından geldiğini ve 1 saat önce boka bastığını anlar , hoş olmaz , çünkü evet ben bütün halıya kanepeye köpeğimin bahçeye konumlandırdığı kakayla esans katmıştım .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...