arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Başka türlü ikna edemezler o yüzden. Sanat için soyunurum muhabbeti. Bir tema bu kadar mı başarısız uygulanır. Yani tamam saç baş iyi, kıyafet iyi de pin-up olabilmesi için modelin birşey yapıyor olması lazım veya kostümle, mekanla karakterin anlatılması lazım. Şöyle bir pin-up'ın hası link vereyim. Bunlardan kaç tanesinde sadece fon üstü model var bir bakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Odun gibi bi hatun bence bu, güzel de değil, seksi de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 pin-up iyidir de, hayden olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 reşit oldu dimi bu amerikan paparazzilerinin, gastelerinin tvlerinin bekledigi an gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 DeBuffAndHeal said: kız cok tombiş. İstese veririm o ayrı :D kız cok tombiş?!??!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu tombiş ise obez kızlar hangi hayvan familyasına giriyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 poff... et=para. insanın biraz kendine saygısı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 et ne güzel bir kelimedir ya o kadar şeyi sembolize ediyorki... ET İSTİYORUM ET YİYORUM ETİ ETE SÜRT ETE VUR BOL ET ETELLA ehm neyse bence bu kız HİÇ güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kızın kola baksana .2 tane daha kol çıkar ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kız dediğin etli butlu olur tuttunnu et gelecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 evet bu kızın tombiş olduğu gerçeğine katılıyorum. ama kendi kategorisinde gayet güzel bir kızdır kendisi. ama one tree hill derseniz brooke derim başka bişey demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 abi zevkler ve renkler tartışılmaz yahu, size göre kötü başkasına göre iyi yani. ben bir özelliğinden dolayı hoşlanmış olabilirim, başkası o özelliğini sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Kızın doğal bir güzelliği var . Dizide mesela böyle at kuyruğu yapınca eşofmanlarıyla falan bana gayet güzel geliyor da , böyle büyümüş de küçülmüş pozlarını yakıştıramadım , fazla kaçmış , hoş durmamış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 9 foto var :/ amarikada 1 yıl 9 ay mı yoksa başka bişi mi ima ediyorlar:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Valla bu kızı çekici yapan herhalde reşit olmamasıydı milletin gözünde. Bir iki skandal patlatır kaybolur gider. Oyunculuğuda kütük gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 O değilde bu Remember the Titans filmindeki koçun ufak kızıymış.Öğrendiğimde verdiğim tepki,herkesin vereceği o tepkiydi:Vay ... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 DarKRideR said: O değilde bu Remember the Titans filmindeki koçun ufak kızıymış.Öğrendiğimde verdiğim tepki,herkesin vereceği o tepkiydi:Vay ... ... Hadi be? Ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 yav bu forumu okuyan bayanlar da var.. Bu kahvehane tarzını bıraksak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Estel_Anorien said: yav bu forumu okuyan bayanlar da var.. Bu kahvehane tarzını bıraksak? biraz ağzımdan aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Kızlar gelince muhabbetin tadı kalmaz zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Aa cıss, o ne öyle "kız dediğin etli olur" geyikleri :D Görende korkup kaçacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 çok kötü çıkmış fotolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 BaaL said: sevmiyorum bu hatunu, çok şişko. dışarda orda burda ben bundan güzel kızlar görüyorum zaten. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ombakkombak said: DarKRideR said: O değilde bu Remember the Titans filmindeki koçun ufak kızıymış.Öğrendiğimde verdiğim tepki,herkesin vereceği o tepkiydi:Vay ... ... Hadi be? Ciddi mi? malesef öyleymiş,inanmadım,açtım imdb'ye baktım.imdb yalan söylemez. dp: veletken daha güzelmiş en azından,şimdi gerçekten tipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mirage said: BaaL said: sevmiyorum bu hatunu, çok şişko. dışarda orda burda ben bundan güzel kızlar görüyorum zaten. :S nooldu mir? dooru demiş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar