aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Frets on Fire'a Cengiz Kurdoğlu şarkılarını yapmıştık, nerde acaba o dosyalar şimdi. Vallahi Dragonforce'dan zor olmuştu çalması. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 benim klavye bozulmak üzere bile :D through the fire and flames çalışıyorum sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Frets On Fire'da alabildiğine yetersizim ama çok eğlenceli oyun yahu. Aldığım küçücük leptap klavyesi ilk kez işe yaradı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 gitar heroes 2 oynadım ben bu gitar çalan herifler ne masraflı oluyorlarmış ya yeme içme sıçma derken paranın %90 ını bağışlıyoruz :) en kısa zamanda gitar heroes 3 'ü oynamak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ciddi anlamda oynanmıyo bilgisayarda ya. Senkron kayması var, bi türlü tam tutturamıyosun zamanı. Konsoldakiyle arasında dağlar kadar fark var. PS2'de raining blood'da takılmıştım expertta, bunda daha ilkini yapamıyorum sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 valla bende sorun yok ama performans sorunu olduğunu duymuştum. x1950gt var ondan sorun çekmedim hiç. ama oyun zor ya, mediumda zorlanıyorum şahsen alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bu şarkıları download edebiliyoruz sanırım,nerden ediliyor bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 emule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 sdfs soundtrack var zaten o değil ya :D kusura bakmayın eksik anlatım. Oyuna ek şarkı eklemek için diyordum ben,Download bölümü var çünkü şarkı seçme ekranında ,merak ettim bir an sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 up, ben de gordum o kısmı, sarkı indirecek yer bulamadım ya, konsollar icin xbox live ve PSN'e konuyormus song pack'ler de, PC icin yok galiba ya :, o zaman o bolumu niye koymuslar yaw ? oyunda online bolumu var oradan girip mi indirebiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 şöyleki, konsollar icin guitar heroyu bir firma yapıyor, pc icin farklı bir firmayla anlaştılar. dolayısıyla orjinal guitar hero sitesinde pc hakkında birşey göremiyorsunuz. ve evet, bug fix falan için çıkarılan bir patch için pc için official bir download yok şu an. fanler çözmüşler olayı birkaç program yapmışlar şarkı falan eklemek için, google it diyorum çünkü hatırlamıyorum siteyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 LAN üzerinden nasıl multi oynayabileceğimizi bilen var mı peki? Varmış sanırım öyle bir özelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Bu oyun PS2 de varmı? Ayrıca gitarını nerden buluruz bunun? Varsa PC için yoksa PS2 için? Ha bide bi arkadaş raining blood demiş. Onu kendinmi indirdin yoksa orjinalinde raining blood varmı? Varsa gidip PS2 alcam oynamak için bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 raining blood kendisinde var, hatta oyunun en zor şarkısı dalında aday gösteririm hehe. pc için gitarı yok. ps2'de oyun var, gitarı da olması lazım, ama grafikler hödükmüş öyle diyolar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 indiriyorum. umarım kablosuz klavyeyi gitara çevirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abi biri anlatsın şu oyunu bana yaw yanı gıtar mı calıorz? bu mudur? çok mu sığ bakıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 zamanla klavyeye alışılıyor ama gitarı illaki lazım. varmıdır pc için gitar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yok pc için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 alıştım zaten kalvyeye (: çok zevkli oyun 3-4 saattir aralıksız oynuyorum. herkese tavsiye edrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya guitar battle'in mantığı nedir? 2 aydır son battle'da kaldım geçemiyorum.Guitar Attack vs. diyor ama çözemedim,hangi tuşlar vs. lamerim evet :( birde nerden şarkı indiririz sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 abi şarkılarda hiç star power kullanmadın mı o.O dikenli notaların serisini her bitirdiğinde bir bar doluyor star power'ın, tuşuna basınca da kullanıyorsun. battle'da da her bitirdiğinde bir saldırı kazanıyorsun yine star power tuşuyla rakipte kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 biri bana nasil custom sarki yapip koyabilecegimi soyleyebilirmi? butun sarkilari caldim. artik pc imdeki dier sarkilari calmak istiom ama bi turlu yapamiom... yardim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 heh star power'la atak yapıldığını bilmiyordum,tutorial'da da kaçırmışım galiba o bölümü.Nasıl yapılıyor diye buraya yazdıktan sonra oyuna girdiğimde keşfettim euehua,o zamandan beri kasıyorum :) Demek ki inanarak aradıktan sonra herşeyi bulabilirmişiz,evet birde benim laptoptan sanırım,mavi ve sarı butonlara aynı anda basmıyor,ayrı ayrı sorunsuzda işte double'larda gidiyor,bir ton bölüm kaçırıyorum o yüzden.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar