Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gitar heroes 2 oynadım ben
bu gitar çalan herifler ne masraflı oluyorlarmış ya
yeme içme sıçma derken paranın %90 ını bağışlıyoruz :)
en kısa zamanda gitar heroes 3 'ü oynamak isterim
Mesaj tarihi:
Ciddi anlamda oynanmıyo bilgisayarda ya. Senkron kayması var, bi türlü tam tutturamıyosun zamanı. Konsoldakiyle arasında dağlar kadar fark var. PS2'de raining blood'da takılmıştım expertta, bunda daha ilkini yapamıyorum sdsdf
Mesaj tarihi:
sdfs soundtrack var zaten o değil ya :D kusura bakmayın eksik anlatım.

Oyuna ek şarkı eklemek için diyordum ben,Download bölümü var çünkü şarkı seçme ekranında ,merak ettim bir an sadf
Mesaj tarihi:
up, ben de gordum o kısmı, sarkı indirecek yer bulamadım ya, konsollar icin xbox live ve PSN'e konuyormus song pack'ler de, PC icin yok galiba ya :, o zaman o bolumu niye koymuslar yaw ? oyunda online bolumu var oradan girip mi indirebiliyoruz ?
Mesaj tarihi:
şöyleki,

konsollar icin guitar heroyu bir firma yapıyor, pc icin farklı bir firmayla anlaştılar. dolayısıyla orjinal guitar hero sitesinde pc hakkında birşey göremiyorsunuz.

ve evet, bug fix falan için çıkarılan bir patch için pc için official bir download yok şu an. fanler çözmüşler olayı birkaç program yapmışlar şarkı falan eklemek için, google it diyorum çünkü hatırlamıyorum siteyi :D
Mesaj tarihi:
Bu oyun PS2 de varmı? Ayrıca gitarını nerden buluruz bunun? Varsa PC için yoksa PS2 için?

Ha bide bi arkadaş raining blood demiş. Onu kendinmi indirdin yoksa orjinalinde raining blood varmı? Varsa gidip PS2 alcam oynamak için bunu :)
Mesaj tarihi:
raining blood kendisinde var, hatta oyunun en zor şarkısı dalında aday gösteririm hehe. pc için gitarı yok. ps2'de oyun var, gitarı da olması lazım, ama grafikler hödükmüş öyle diyolar :p
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya guitar battle'in mantığı nedir? 2 aydır son battle'da kaldım geçemiyorum.Guitar Attack vs. diyor ama çözemedim,hangi tuşlar vs.

lamerim evet :( birde nerden şarkı indiririz sadfsd
Mesaj tarihi:
abi şarkılarda hiç star power kullanmadın mı o.O
dikenli notaların serisini her bitirdiğinde bir bar doluyor star power'ın, tuşuna basınca da kullanıyorsun.
battle'da da her bitirdiğinde bir saldırı kazanıyorsun yine star power tuşuyla rakipte kullanıyorsun.
Mesaj tarihi:
biri bana nasil custom sarki yapip koyabilecegimi soyleyebilirmi? butun sarkilari caldim. artik pc imdeki dier sarkilari calmak istiom ama bi turlu yapamiom... yardim :(
Mesaj tarihi:
heh star power'la atak yapıldığını bilmiyordum,tutorial'da da kaçırmışım galiba o bölümü.Nasıl yapılıyor diye buraya yazdıktan sonra oyuna girdiğimde keşfettim euehua,o zamandan beri kasıyorum :)

Demek ki inanarak aradıktan sonra herşeyi bulabilirmişiz,evet

birde benim laptoptan sanırım,mavi ve sarı butonlara aynı anda basmıyor,ayrı ayrı sorunsuzda işte double'larda gidiyor,bir ton bölüm kaçırıyorum o yüzden.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?
  • Yeni Oluştur...