Sawer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 axedice said: Mesela bu komik değildi, çünkü aynı topikte çok yapıldı espiri ve eskidi. İlk yapıldığında güzel bunlar. Horace'ın tepkisi de tabi abartılı oldu ama olay bu topik değil, antiakp hareketi insanlarda sürekli bir dinle dalga geçme isteği doğuruyor. Eskiden beri biriken bişey horaceınki. Sonuçta senin benim gibi değil, daha duyarlı bi adam bu konularda. Mesajımı çiçek böcekle bitirmek istiyorum, kırmayalım birbirimizi. ben sadece ilk msjı okudum.Ondan daha once bole biri espiri yaptıysa o kişiyi tebrik ederim.Bence güzel espiri onun dışında bu tip laflar komik geliyor bana.İslamda büyü varmı? yane islamda yoksa gerçekte yok ama gerçekte var islamda yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 AGA var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 mage yasak dedik int herosu wish gitti tinker aldi !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Abi espri yaptığımızda altına kalın fontla "espri" mi yazmamız lazım lan. Takılıyorum işte axedice'a, adam sevgi pıtırcığı olmuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 kermit said: mage yasak dedik int herosu wish gitti tinker aldi !! domatesler dininde buyu serbest. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Allahsız kitapsız, kafir wish! Patlıcan dinine döneceksin, yoksa musakkaları salıyorum üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Lam 2 gün önce ne yazdığını da hatırlamıyorsun digiturkte sansür topicinde bana demiştin ya hani Asteroth said: Sadece biraz empati bekliyorum mesajlarda "İndiricem boxer'ı karısının kızının karşısında" çok ilkel, çok kaba bir yorum zira. Bende sana içeriğini değiştirip copy paste yaptım. Off böyle açıklayınca tadı kalmadı ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 loooool önceki sayfadaki mesajım da olduğu gibi bana girmiş hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Icerlemis Slat. `Gun gelecek aynisini ona soylucem!` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 İçerlemem mi.. Senin kimi postlarınıda kaydettim bi kenara vakti geldiğinde kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sizi kınıyorum ve size postlar hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya sonuçta OMFG NERF MAGES FFS!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 NERF WARLOCKS FIRST AND SHAMANS TOO FFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Biraz ciddi olsun: Dünyada büyü vardır. İslamda da vardır başka dinlerdede, dini olmayan insanlarda da. Vodoo su bile var. Açıklanamayan ama dinle alakalı olmayan yüzlerce olay var. Dİnle alakalı olanlarıda ben bilmyiorum. Ama mesela cin çıkarma nedir abi. Hani direk insanın aklına Dİspel yada o tarz şeyler aklına geliyor. Böyle şeyler olunca bunu geyiğe vurmakda kaçınılmaz oluyor. Bunlar gayet doğal. Horace çok pis abartmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Gerçekte büyü var mı diye sormak lazım. Yani esas konu bu olmalı. Gerçek hayatta büyü varsa o zaman islamda da olur başka şeyde de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 said: Açıklanamayan ama dinle alakalı olmayan yüzlerce olay var. böle demekle böle bişeyin oldugu hatta büyünün oldugunu söyleyemezsin heralde. olaylar ve kaynakları göstermelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 o çok kasar sabah sabah :D ama yaparım bugün sanırım. yardımcı olan çıkarsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben büyü gördüm beyler, uzayda içen tanıdığım var. Şahitler getirebilirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Büyü diye birşey vardır fakat ; bu fireball cast etmeye benzemez olaylar yine gündelik rutinde işler tek farkı garip tesadüfler veya raslantılar sonucu sizin arzunuz doğrultusunda işlemesi. Büyü diye birşey vardır fakat ; islamda yeri yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 islamda büyü olsa nolur olmasa nolur. ateistleri irdelemiyor nasılsa bu. islama inanmadıkları için otomatik olarak büyüye de inanmayacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ne alaka? İslam'da "büyüye inanın" mı yazıyor? Cleric kasamayız ama druid çıkarım diyorum mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 islamda büyü vardır ve aşırı derecede günahtır. ayrıca büyüler de çeşitlere ayrılır ve özellikle kara büyüler yapanı mutlaka bulur. diye yazar Kuran-ı Kerim'de. yazmadığını iddia eden gerizekalıdır okumamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Benim dediğim "büyü olduğu yazmıyor" değildi Mumu bana yazdıysan. Konu iyice kaydı zaten neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 mauehaue niye herkes alıngan lan. ben yeni uyandın redeagle konuyu gördüm cevap yazdım hiç bişeyi okumadım burada yazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar