Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

islamda büyü varmıdır?

Apache

Öne çıkan mesajlar

axedice said:
Mesela bu komik değildi, çünkü aynı topikte çok yapıldı espiri ve eskidi. İlk yapıldığında güzel bunlar. Horace'ın tepkisi de tabi abartılı oldu ama olay bu topik değil, antiakp hareketi insanlarda sürekli bir dinle dalga geçme isteği doğuruyor. Eskiden beri biriken bişey horaceınki. Sonuçta senin benim gibi değil, daha duyarlı bi adam bu konularda. Mesajımı çiçek böcekle bitirmek istiyorum, kırmayalım birbirimizi.

ben sadece ilk msjı okudum.Ondan daha once bole biri espiri yaptıysa o kişiyi tebrik ederim.Bence güzel espiri onun dışında bu tip laflar komik geliyor bana.İslamda büyü varmı? yane islamda yoksa gerçekte yok ama gerçekte var islamda yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

Lam 2 gün önce ne yazdığını da hatırlamıyorsun digiturkte sansür topicinde bana demiştin ya hani

Asteroth said:
Sadece biraz empati bekliyorum mesajlarda "İndiricem boxer'ı karısının kızının karşısında" çok ilkel, çok kaba bir yorum zira.

Bende sana içeriğini değiştirip copy paste yaptım. Off böyle açıklayınca tadı kalmadı ama :/
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz ciddi olsun:

Dünyada büyü vardır. İslamda da vardır başka dinlerdede, dini olmayan insanlarda da. Vodoo su bile var. Açıklanamayan ama dinle alakalı olmayan yüzlerce olay var. Dİnle alakalı olanlarıda ben bilmyiorum.

Ama mesela cin çıkarma nedir abi. Hani direk insanın aklına Dİspel yada o tarz şeyler aklına geliyor. Böyle şeyler olunca bunu geyiğe vurmakda kaçınılmaz oluyor.

Bunlar gayet doğal. Horace çok pis abartmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...