Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kestane ve ayvanın çokluğu kışın sertliğini gösterebilir ama gerçekten. öte yandan allahın yardımcı olması çok olası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bu yıl allah ve kestanenin çok olmasından dolayı kış biraz daha şiddetli geçecek. Bize tedbiri almak düşer taktir ayva'nın dese daha bi güzel olurdu sanki:P bu arada kestane ucuzlasın da bol bol yiyelim. Yoksa yemişim kışını şiddetini allahını, kestane rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Xaenin said: Din ve meteorolojiyi birbirine karıştırmışlar , bence çok çirkince bir davranış . eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ateş sizi çağırıyor gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Laraken said: pwnbot said: kanka bu halkin 99.9%u musluman. kaç kaç? bi sen müslüman değilsin laraken, senin dışında herkes müslüman türkiye'de. sırf senin yüzünden %100 olamıyoruz. pis satanist seni... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hehe : ). hehe ben hesapladım, tanıdıklarıma %0.02 yi oluşturuoz. ha bi bizsek doğrudur kıl payı. öldürün bizi. %100 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 nihahhaa yok yav ne öldürmesi bizde seçenek basit ya seve seve ya :) seve seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 harbi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 0.002 falan bilmem bizim oralar (baba memleketi) hristiyan dolu. Erkekler ismini ibrahim ismail falan yaparlar millet anlamasın diye ama kızlarının isimleri hristyan ismidir. 99.9 yalan yani. Ateistleri falan hiç saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 söylediği şey büyük ihtimalle doğrudur. regresyon analizi yapılsa ayva&kestane ile kışın şiddeti arasında bir ilişki olduğu görülür muhtemelen. yapılmışı falan vardır belki de bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Husker said: İSKİ UYARDI: "Bu yıl ayva ve kestanenin çok olmasından dolayı kış biraz daha şiddetli geçecek. Yavrum iski be, teknolojiyi reddetmiş toptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 +rep terazine bindim zıplıom yav onu ilk kez görüyorum yarıldım ya süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sen senelerce oku, istatistikleri rüyanda gör sonra herifin biri çıkıp ayvalar büyük oldu kış sert geçecek desin. (((o) (o))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 roflcopter mükemmel yannız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 başbakanımızın avucu kaşınmış, ülkeye büyük yatırım geliyo ben diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 said: İstanbullulara şunu söylüyorum dere yataklarına - imar planları kabul edilse bile- gelişi güzel ev yapmasınlar. Sel tehlikesi olan yere imar izni, süperiz. Ne yapacaklar onu anlamadım. İlk katı boş bırakıp tekne otoparkı yapmalarını mı bekliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 daha uzunu yok muydu bu başlığın? sayfa yapsının içine sıçmış cevap verme kısmında bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 L LOL L ROFL COPTER efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Her laflarına Allahın adını karıştırınca pirim yapan bir millet haline geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Adama sorarlar Allah niye türkiyeye yardım etsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Absolut said: Her laflarına Allahın adını karıştırınca pirim yapan bir millet haline geldik. Oh god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Onlar laik değil, biz laikiz. Yalnız devlet görevlisi bile olsa laiklik, bireyin dini düşüncelerini açıklamasını korumuyor mu? Yani adamın inancı öyle, Allah'ın izniyle diye temennilerini dile getiriyor. Bunu yaparken meteroloji biliminden de faydalandığı sürece bence sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 bu sene memura zam vericektik ama allah istemiyor takdiri ilahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 elmalar armutlar, her şey birbirinin içinde. meyve salatası gibi. adamın dediğinde hatalı bir şey yok evet, bu lafı annanem söylese mesela, çok yakışır ağzına. çok da tonton olur, haklı da olur, senelerin tecrübesi olur, sözlü gelenek olur, kültür olur, hoş olur... ama gidip meteorolojiden sorumlu hede hödö söyleyince, batmıyor mu insana yahu? ben seni oraya bilim ile uğraş, son teknoloji yöntemlerden halkı faydalandır diye koymuşum, sen gelip bana annanemin söyleyeceği mi söylüyorsun bula bula. hadi onu geçtim, bu tip bir açıklamanın sonuna iliştirilen kadercilik süsü nedir? "takdir allahın"mış. yok ya?! yani mesela neresinden tutsak olmuyor, bakınız, birinci kulptan tuttum: 1) yok ya, başka kimin olacaktı zaten, tabii ki allahın. yumurtaya can veren... 2) ya ne alakası var allahla bu işin, insanı dinden soğutursunuz. şekilde gördüğünüz gibi, konu adamın dediklerinin yalan, yanlış olmasıyla değil, "yersiz" ve "gereksiz" olmasıyla açıklanabiliyor. bu da zaten şahsi fikrimce ülkemizin genel ve yaygın bir problemidir. o yüzden komedi dizisinde depreme karşı bilinçlendirme işine girilir, terörü protesto etmek için .com adresli bir amerikan sitesinde güle oynaya türk bayraklarına sarınılır, türkücü bakanolmaya soyunur, arabeskçi entel olmaya. elmalar ve armutlar, ilkokuldaki en favori öğretmen uyarısında bahsedildiğinin tersine, sürekli, düzenli, ısrarlı ve yersiz şekilde birbirine karıştırılır. tey tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hızlı tren kazasından sonra Allah'ın takdiri denmiş bir ülkede yaşıyoruz.normal bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar