Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Arkadaslar selamlar. Netten Star Wars 1-2-3-4-5-6'yi indirdim DVDRip olarak ama saniyorum once 4-5-6'yi sonra 1-2-3'u izleyecegim degil mi? Sirasi biraz degisik yanlis bilmiyorsam. Aydinlatirsaniz hangi sirayla izlemem gerektigi konusunda sevinirim. Simdiden tesekkuler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 evet doğru biliyosun, gerçi kronolojik olarak olarak gidiyor seri yani 1 en başı 6 en sonu ama önce 4-5-6 sonra 1-2-3 çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 O zaman 1-2-3-4-5-6 diyemi izlemem iyi olur yoksa 4-5-6-1-2-3 diyemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Once 4-5-6 izle hem daha kaliteliler hem de sw evrenine ceker seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 valla zor bi soru:) 4-5-6 nın efektler falan daha kötü malum çekileli çok oluyor o yüzden 1 den başlarsan sıkılırsın belki son üçlüde, ya da sondan başlarsan adı üstünde serinin sonunu bilerek izleyeceksin, bilmiyorum ama, benden iyi cevap vercekler vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Tamam yardimlariniz icin cok tesekkur ediyorum. 4-5-6 / 1-2-3 yapiyorum o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ilk çekilen film 4. en son 3 çekildi. ancak tavsiyem 1-2-3-4-5-6- diye gitmen. gerçi çoktan izlemeye başlamışsındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 4-5-6-1-2-3 diye gitmen en iyisidir bence. zaten çekim sıraları da öyle. söylendiği gibi önce 1-2-3 izleyip sonra ötekileri izlersen görüntü kalitesi filan sorun olur. Ama önce 4-5-6 yı izleyip neyin nesidir bu karakterler, alakaları nelerdir, kimdir bu darth vader diye merak edersen 1-2-3 ün tadı daha bi güzel çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 4-5-6-1-2-3 yapiyorum. Daha baslamadim bugun 4'u izlerim yatmadan. Su an Heroes 2.sezon izliyorum :) Yardimlar icin tekrar tesekkuler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 arada çizgi filmlerini de izle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Kronolojik sırayı takip et. 1 2 3 Clone Wars çizgi film 4 5 6 şeklinde. Çekilme sırası çok da önemli değil, asıl olay hikayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 filmin basi 1, onceden cekildi diye 4ten baslamak sacma olur, gerce ilk 3unu izlemden de son 3unu izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 4-5-6 izleyip üstüne 1-2-3 izlesen daha iyi olur . Vay be buymuş bu çocuk ne olmuş dersin , hoş olursun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben de daha geçenlerde izledim swyi. 1,2,...diye izledim ben. konunun bütünlük içinde gitmesi güzel oluyor ama, 4,5,6 serisinden aldığım zevk epey azaldı diyebilirim. hem efektlerin birden şaşaasını kaybetmesi, hem de birçok sürprizi önceden bilmekten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Kesinlike 4-5-6 / 1-2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 tabii ki 4-5-6'dan başlamalısın. Ya 1-2-3'de nelerin olacağını bilsen bile,bir anda karşında gelişince olaylar daha büyük etki bırakıyor.Ama denildiği gibi 4-5-6'ya sonradan geçersen hem eski olmaları,hemde 1-2-3 kadar aksiyon dolu olmamasından dolayı etkisini yitirirsin. 4-5-6-1-2-3 derim,Clone Wars Animelerini de hepsinin üstüne izle derim,en iyisi olur.Üstüne de The Ewok Adventure izle. Pişman olmazsın,ben defalarca bu düzende izledim,hiç sıkılmadım.Geçen sene kuzenlerle bir aksiyon yapalım dedik,1-2-3-4-5-6 yapalım dedik,4'de uyukluyordum 5.'de uyuya kalmışım.Hayatımda ilk defa bir SW filmini yarıda bıraktım,tuvalete bile gitmezdim ben :) Böyle işte hehe dp:Aşırı derece SW fanıyımdırda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abov soruya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Cuce said: abov soruya bak Ne varmis soruda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 garip geldi bana özür dilerim rahatsız ettiysem, böle herkez starwars izlemiş etmiş gibi bi hisse kapıldım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hehehe bende bir zamanlar Star Wars'i bilmeyen yoktur diyordum,neyse ki şimdi ki hazırlık sınıfına düştüm de hayatın gerçekleriyle yüz yüze geldim.Bir sınıfta kimse bilmez mi Star Wars'i ya,birde fikirleri olmadan salakça o yüzden izlemedim demezlermi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ben 26 yasindayim, gercekten bugune kadar nasil olmusta izlemedim bende anlamadim, oysaki filmlere merakim buyuktur evde saglam bir DVD arsivimde var ama bunlari atlamisim bunca sene nasil olduysa. Simdiye kismetmis artik izlemedim demem, halbuki oyununu bile oynamistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hehe mesela bende yıllardır hep Dirty Harry izlemek isterim ama bir türlü fırsat olmadı,bir ara izlemem lazım,sinema okuyorum ama Dirty Harry izlemedim diyemiyordum millete (dedim galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ya oluyo oyle seyler, herkes herseyi izleyecek diye birsey yok arada atlayabilir bazi seyleri. Dirty Harry guzeldir izlersin en kisa zamanda umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Şuan evde var ama orj dvdlerini arıyorum,o zaman izlemeye karar verdim,adam gibi kalite ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 4-5-6'yi izlerken arkada 1-2-3'u hdd'den siledebilirsin. zaman kazandirir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar