Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 dün gece böyle japonca öğrencileri olarak toplandık çin lokantasına gittik. sushi de yapıyorlar diye. kültür etkileşimi japonya hedesine. efenim normalde acı yiyen bi insanımdır. en azından knorr acıssoya falan bayılırım.neyse önce çin yemekleri geldi böyle hoş falan yedik. masadaki acı sos da yaktı orda biraz. daha sonra sushiler geldi. wasabi falan. dedik yiyelim direk wasabiyi. sıradan başladık. yiyen ağlıyor. yamulup kaldık orda. ben 3 kişininkini aldım bi de masadaki acı biber sosuna soktum attım ağzıma. hayatımda böyle bir acı hissetmedim ben. ağzım yüzüm dağıldı lan. şeklim şemalim kaydı. bağıracaktım orda sweeeeet motheer o'godddd diye. üstüne 2 litre su ve 8 tane sigara içtim tadı gitsin diye be. motor da bozuktu zaten. bi iki saat önce tuvaleti şenlendirdim iyice yamultmuşum. yurdu tahliye edicekler lan. napmam lazım ahah yanıyorum hala içten içe. anlattım öyle işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 cok aci birsey wasabi evet, bende yemistim refleks olarak su ictim hemen arkasindan daha da kotu yapti tabi sfdsdsd acidan da nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Jackass the Movie'de Steve-O burnundan çekiyodu gerizekalı... Hey allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Wasabi'nin acısı inanılmaz güzeldir ama . Çok yiyince alışıyosun zaten o kadar acı gelmiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 AKJLSFJKDKFKLDA Demek ki neymiş, iyi ki geçenlerde suşinin yanıdaki o yeşil şeyi yememişim sdasadsfasd Bi de bizim Japon hocanın dediine göre burdaki wasabileri normalden daha az acı yapıyolarmış, Türkler yiyebilsin diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 burundan çekseydin bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 O acının ağzımı imha etmesi ile direk elim suya gitmişti de, allahtan yanımda önceden wasabiyi yemiş* birisi vardı önledi beni. Eve gidene kadar gözlerim hala dolu doluydu. Ki normalde hiç acı sevmeyen birisiyim düşünün nasıl bir varlığa dönüştüğümü =( *"Wasabiyi yemek" şeklinde yeni bir deyim çıkarma fikri bundan sonra nasip olmuştu bana. Ama o zevki(?) bilmeyen kişinin söylenecek şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bi de biber acısı gibi de değil be iğrenç bi tadı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Allah allah nasıl sevmezsiniz yahu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 çok acı değil lan wasabi ama tabi en çok burun bölgesini yakıyor o yüzden jackassdeki gibi burundan alabilirsiniz maksimum verim için d: bi de onun acısı aslında bir anlık on saniyeye geçiyor, isot biberi gibi değil. Ben genelde küçük bi kap soya sosuna bir fındık büyüklüğünde wasabi koyup karıştırıyorum güzel oluyor. Buarada gittiğiniz yer çin restoranı değil japon restoranıydı herhalde hatta yoksa bunka kafe miydi? :p Birde gerçek wasabi çok pahalı normalde öyle çok lüks olmayan yerlerde bir çeşit hardalla birşeyi karıştırıp wasabiye benzer birşey yapıyorlar diye biliyorum http://en.wikipedia.org/wiki/Wasabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 hayır çin restoranıydı ama çok isteyen oluyo diye sushi de yapıyolar. japon aşçı getirmişler ekstradan fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 offf zıçarkenki halini düşünemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 o wasabi gerçek değildir heralde bilemiyorum da yamulttu beni. gerçeğini yesem neler olacak acaba. ayrıca sushiyi de pek sevmem fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yemesi neyse de asıl gümrük işlemleri önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 wasabi ice cream de varmış wikipedianın dediğine göre. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Acıyı ayran keser :D (harbi lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 en iyi ekmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bir keresinden acı dijon hardallı yemek yerken konu olmuştu, ekmek veya peçete koklarsanız baya azaltıyor demişlerdi. sahiden de hardalı yedim yanmaya başladım sonra peçeteyi bastım hafif acı bir baharat etkisi kaldı 5 sn içinde. wasabiye sökmeyebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Su sakın ha, ekmek direk alır acıyı evet. Şu acıyı bi yiyemedim adam gibi anasını satayım =) Babam her şeye, HER ŞEYE pul biber/acısos/acı herhangi bir sos dökerek yer, yediği her şey kıpkırmızı adamın. Annem Kilis'li diyeyim siz tahmin edin artık gerisini, ben karabiber bile yiyemiyorum. Yedi sülalem deli gibi acı yiyor, bi kıl ben varım ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 acı acıyı keser,su sancıyı. öeh =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 lol bu başlığı okuyunca dünyayı gezmiş kadar oldum zira Çin lokantasında Japon yemeğinden ağzı yanınca aklına gelen şeyin "sweeeeet motheer o'godddd" olduğunu Türk forumuna yazmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 steve o yu özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 wasabinina acisi cok irenc bi aci yane tadi irenc yoksa yenmicek bisi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar