Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wasabi ve gg olmanın dayanılmaz hafifliği fsd


Metakuso

Öne çıkan mesajlar

dün gece böyle japonca öğrencileri olarak toplandık çin lokantasına gittik. sushi de yapıyorlar diye. kültür etkileşimi japonya hedesine. efenim normalde acı yiyen bi insanımdır. en azından knorr acıssoya falan bayılırım.neyse önce çin yemekleri geldi böyle hoş falan yedik. masadaki acı sos da yaktı orda biraz. daha sonra sushiler geldi. wasabi falan. dedik yiyelim direk wasabiyi. sıradan başladık. yiyen ağlıyor. yamulup kaldık orda. ben 3 kişininkini aldım bi de masadaki acı biber sosuna soktum attım ağzıma. hayatımda böyle bir acı hissetmedim ben. ağzım yüzüm dağıldı lan. şeklim şemalim kaydı. bağıracaktım orda sweeeeet motheer o'godddd diye. üstüne 2 litre su ve 8 tane sigara içtim tadı gitsin diye be. motor da bozuktu zaten. bi iki saat önce tuvaleti şenlendirdim iyice yamultmuşum. yurdu tahliye edicekler lan. napmam lazım ahah yanıyorum hala içten içe. anlattım öyle işte sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O acının ağzımı imha etmesi ile direk elim suya gitmişti de, allahtan yanımda önceden wasabiyi yemiş* birisi vardı önledi beni. Eve gidene kadar gözlerim hala dolu doluydu. Ki normalde hiç acı sevmeyen birisiyim düşünün nasıl bir varlığa dönüştüğümü =(

*"Wasabiyi yemek" şeklinde yeni bir deyim çıkarma fikri bundan sonra nasip olmuştu bana. Ama o zevki(?) bilmeyen kişinin söylenecek şey değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok acı değil lan wasabi ama tabi en çok burun bölgesini yakıyor o yüzden jackassdeki gibi burundan alabilirsiniz maksimum verim için d: bi de onun acısı aslında bir anlık on saniyeye geçiyor, isot biberi gibi değil. Ben genelde küçük bi kap soya sosuna bir fındık büyüklüğünde wasabi koyup karıştırıyorum güzel oluyor. Buarada gittiğiniz yer çin restoranı değil japon restoranıydı herhalde hatta yoksa bunka kafe miydi? :p Birde gerçek wasabi çok pahalı normalde öyle çok lüks olmayan yerlerde bir çeşit hardalla birşeyi karıştırıp wasabiye benzer birşey yapıyorlar diye biliyorum

http://en.wikipedia.org/wiki/Wasabi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir keresinden acı dijon hardallı yemek yerken konu olmuştu, ekmek veya peçete koklarsanız baya azaltıyor demişlerdi. sahiden de hardalı yedim yanmaya başladım sonra peçeteyi bastım hafif acı bir baharat etkisi kaldı 5 sn içinde.

wasabiye sökmeyebilir tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Su sakın ha, ekmek direk alır acıyı evet.
Şu acıyı bi yiyemedim adam gibi anasını satayım =)
Babam her şeye, HER ŞEYE pul biber/acısos/acı herhangi bir sos dökerek yer, yediği her şey kıpkırmızı adamın. Annem Kilis'li diyeyim siz tahmin edin artık gerisini, ben karabiber bile yiyemiyorum.

Yedi sülalem deli gibi acı yiyor, bi kıl ben varım ehah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...