adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 okuldan eve geldim evde kimse yoktu yemek yapiyim bari dedim. fırında tavuk ve köri soslu mantar sote yapmaya karar verdim. tereyağı koydum tavaya mantarları kesicem telefon çaldı, gittim baktım annemin arkıymış ewde yok fln derken tereyağnın yandığını duyabiliyodum artık.Altını kapadım bu sırada, fırını yaktım. bi mantar doğruyorum bide tavuk göğsünü ortadan ikiye bölüyorum,tam busırada cep telefonum çaldı arıyan arkadaşım "msne gel lehn" dio bayaa ağır şeyler söledim ve kapadım telefonu.Mantarları doğradım,tavukların içine kaşarları koydum tavukları koydum fırına bu sırada mantarlarıda koydum tavaya kızarıyolar kendi halinde.Tam bu sırada kapı çaldı gittim baktım kapıcı"çöp varmı ağbi" dio yok dedim anında kapadım kapıyı ve yine cep telefonum çaldı! arıyan yine aynı arkımdı alo bile demeden hayatında derin yaralar acıcak laflar söledim ve kapadım hemen çünkü tavadan cazır cuzur sesler geliyodu.Neyse karıştırdım mantarları falan,yine kapı çaldı gittim bastım otomata mutfaga tam geri döndüm yine kapı çaldı herhalde açılamadı diyip yine bastım otomata tam döndüm yine çaldı "kimsin sen" die çıkıştım biraz annem gelmiş alışveriş yapmış yardım et yukarı taşıyalım dedi (apartman 4 katlı 4. katta oturuyorz asansör yok kadıncağız da yaşlı tabi.)Tam giyindim ayakkabıları aşşa incem ocağın altını acık bıraktığımı farkettim gittim,onu kapadım,kapı bidaha çaldı bu sırada içimden küfür ediyorum halen ara vermedim.İndim 4 kat sonra bi süpermarket acabilcek kadar malzemeyi yukarı taşıdım geldim fırını kapayı unutmuşum, tavuklar biraz yanmış tabi"eee sizlemi uğraşcam anne yap şu yemeği"dedim sigara yaktım şuanda yorgunluktan ölüyorum..!!?? edit:noktalama işaretlerini koydum ama doğru yerdemi kullandım bilemem artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 wall of text crits you for 1337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Noktalama işaretlerini LÜTFEN sevelim , LÜTFEN kullanalım . LÜTFEN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yorgunum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paragraflar arkadaşımız, minareler kışlamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yamuldum okurken. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben bunu yaşadım bile öle düşün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ahaha çok sürükleyiciydi acaba nerde ölceksin diye bekledim bekledim ama hayal kırıklığına uğradım fırın yancak ev alev alcak fln demeni bekliodm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yakındı öle olması valla :D ama tavuklara yanardım çok güsel oldular ayriyeten aheufahefu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 :D:D afiet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oluyorum oluyorum aehfuahfua:D eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ah ulan o alışveriş poşetleri ya... yemin ederim bende aynı acıyı çekiyorum en ağırından, hergün 20 poşet çıkarıyorum yukarı bide pislik olsun diye taşmı atıyolar dibine poşetlerin nası ağır oluyo.. hepsini aynı anda çıkarabilmek için 3 ... 4 tanesini bileklerime takıyorum gerisini alabildiim kaadr fln işte. O durmadan çalan telefonlar.. kapı zilleri.. hepte en b.ktan zamanda arka arkaya olur hepsi. En lanetide ne blyonsmu.. hergün onca poşet çıkaryom.. birinin içinden ice tea çıkmyo hep onun için tansaşa incess poşetleri bırakdıktan sora. Bi yemek konusunda senden farklı bi yönümz.. www.yemeksepeti.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 said: alo bile demeden hayatında derin yaralar acıcak laflar söledim ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi hayırdır yaa bu ev normal evmi ne kapı durmuyor ne telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 said: fırında tavuk ve köri soslu mantar sote yapmaya karar verdim Ben hala bu yemegin nasıl birşey oldugunu anlamaya çalşıyorum. Acayip kültür eksigim var yemek konusunda. Kahve+cips yaşıyorum pc başında, güveç falan katıyorum vs. oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 pc başında cips nası yiyosun ya kalevye mouse fln yaglanmıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yiyorum yiyorum kalkıp ellerimi yıkıyorum. huyluyum bide. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Aiko said: pc başında cips nası yiyosun ya kalevye mouse fln yaglanmıomu ohooo sen hayatın anlamını algılayamamışsın ya pc başında lahmacun falan süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Yurtta laptopun başında pizza gibisi yok bence. Yağlanmasın, içine bir şey kaçmasın diye tek elle oyun oynamayı hızlı yazı yazmayı öğreniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi yok pc başında ıgara tavuk + kazandibi + şalgam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Yemek yanmasa süper bişiye benzio tavuk kaşar mantar falan, bunun tarifini alabilirmiyiz ayrıca, okurken acıktım valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 klavyemde bi öğünlük yemek birikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 pc başında yemek yediğim zaman klavyeye peçete seriyorum ben öle yazıyorum hiç yağlanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Selen said: Yemek yanmasa süper bişiye benzio tavuk kaşar mantar falan, bunun tarifini alabilirmiyiz ayrıca, okurken acıktım valla:) tarifini veremem 10 sene sonra restorant açtığımda gelir yersiniz ehfuhaefua:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Selen said: Yemek yanmasa süper bişiye benzio tavuk kaşar mantar falan, bunun tarifini alabilirmiyiz ayrıca, okurken acıktım valla:)Tutorials bölümünde var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar