Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölüyorum...

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

okuldan eve geldim evde kimse yoktu yemek yapiyim bari dedim. fırında tavuk ve köri soslu mantar sote yapmaya karar verdim. tereyağı koydum tavaya mantarları kesicem telefon çaldı, gittim baktım annemin arkıymış ewde yok fln derken tereyağnın yandığını duyabiliyodum artık.Altını kapadım bu sırada, fırını yaktım. bi mantar doğruyorum bide tavuk göğsünü ortadan ikiye bölüyorum,tam busırada cep telefonum çaldı arıyan arkadaşım "msne gel lehn" dio bayaa ağır şeyler söledim ve kapadım telefonu.Mantarları doğradım,tavukların içine kaşarları koydum tavukları koydum fırına bu sırada mantarlarıda koydum tavaya kızarıyolar kendi halinde.Tam bu sırada kapı çaldı gittim baktım kapıcı"çöp varmı ağbi" dio yok dedim anında kapadım kapıyı ve yine cep telefonum çaldı! arıyan yine aynı arkımdı alo bile demeden hayatında derin yaralar acıcak laflar söledim ve kapadım hemen çünkü tavadan cazır cuzur sesler geliyodu.Neyse karıştırdım mantarları falan,yine kapı çaldı gittim bastım otomata mutfaga tam geri döndüm yine kapı çaldı herhalde açılamadı diyip yine bastım otomata tam döndüm yine çaldı "kimsin sen" die çıkıştım biraz annem gelmiş alışveriş yapmış yardım et yukarı taşıyalım dedi (apartman 4 katlı 4. katta oturuyorz asansör yok kadıncağız da yaşlı tabi.)Tam giyindim ayakkabıları aşşa incem ocağın altını acık bıraktığımı farkettim gittim,onu kapadım,kapı bidaha çaldı bu sırada içimden küfür ediyorum halen ara vermedim.İndim 4 kat sonra bi süpermarket acabilcek kadar malzemeyi yukarı taşıdım geldim fırını kapayı unutmuşum, tavuklar biraz yanmış tabi"eee sizlemi uğraşcam anne yap şu yemeği"dedim sigara yaktım şuanda yorgunluktan ölüyorum..!!??

edit:noktalama işaretlerini koydum ama doğru yerdemi kullandım bilemem artık:D
Sosyal ağlarda paylaş

ah ulan o alışveriş poşetleri ya... yemin ederim bende aynı acıyı çekiyorum en ağırından, hergün 20 poşet çıkarıyorum yukarı bide pislik olsun diye taşmı atıyolar dibine poşetlerin nası ağır oluyo.. hepsini aynı anda çıkarabilmek için 3 ... 4 tanesini bileklerime takıyorum gerisini alabildiim kaadr fln işte.
O durmadan çalan telefonlar.. kapı zilleri.. hepte en b.ktan zamanda arka arkaya olur hepsi.
En lanetide ne blyonsmu.. hergün onca poşet çıkaryom.. birinin içinden ice tea çıkmyo hep onun için tansaşa incess poşetleri bırakdıktan sora.
Bi yemek konusunda senden farklı bi yönümz.. www.yemeksepeti.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...