sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 elbette hiç bir entrysi okunmadan yazar olan binlerce kişiyle, sözlüğe uzun yıllar önce üye olmuş binlerce entrysi olan adam bir değildir ama hata yapmassan çatır çatır istediğini yazarsın hem yanlış yapıp sonra da ağlamak, nesilistçilik yapıyorlar demek saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yalnız resmin de hiç bi sanatsal özelliği yok. sıçsam daha sanatsal bişey cıkar ortaya. adam sırf hakaret etmek için kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Nemo ramjet olaydan sonra "böyle bir tepkinin geleceğini hiç düşünmemiştim" falan demişti ayrıca. Tehditler aldığını söylüyorlar, bir grup sözlükçü de savcılığa başvurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 cia den mi eksi sozlukten mi bahsediliyor burda mahkeme felan geçmiş.bullshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Buyse said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13574653 sabahtan beri tartıştığımız keyfiyet faktörünü ve tolerasyonu, bizzat ssgnin kendisi entry atıp yazdıysa, bizim burda daha da ağız yormamıza gerek yok. alt listelerdekinin çoğunun neden atılmadığı gerekçesi olarak (kız) yazması da lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 said: mrtksn 17 (tanimiyorum ama nicki kufur gibi niye ucurmadigimizi anlamadim ucuruyorum)ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 16 Şubatta not aldım; şu anda çaylak onay listesinde 3423. sıradasınız. 24 Şubatta; şu anda çaylak onay listesinde 3428. sıradasınız. Ben şahsen vaz geçmeye karar verdim. Not:İlerlemek yerine gerileyen numaralarla ilgili açıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 abi nemo ramjet liseden arkadasim benim mehmet kosemen diye bi cocuk zaten blen bilir kitabi felan war napmis bu adamda bole isyan cikmismerak icindeyim bende ben 6inci nesil yazarim halada pek yazmayan yazar kacirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 1,5 yıldır beni çaylak olarak gören bir topluluğu kınıyorum :) şu anda çaylak onay listesinde 890. sıradasınız. az kalmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 BonePART said: abi nemo ramjet liseden arkadasim benim mehmet kosemen diye bi cocuk zaten blen bilir kitabi felan war napmis bu adamda bole isyan cikmismerak icindeyim bende ben 6inci nesil yazarim halada pek yazmayan yazar kacirdim allah diyen köpek olayı sanırım. orda patlamıştı bişiler diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 şu anda çaylak onay listesinde 2609. sıradasınız. ne yapsamda önlerine geçsem bilmem ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 entrylerini sil, ahmet türk halk kahramanıdır. akp bir numaradır tarzı entryler gir direkt ilk 10dasın garanti. ahmet türk e terörist dedim diye entrym silindi. en kötüsü, ispiyonladılar bi de entryi. hatta onun üzerine duyarlı bir ekşisözlük yazarı şöyle dedi: kurtcu-libos-koksuz-vatansiz larin seslerinin ciktigi tek yere hosgeldin :) yazar olduğumdan beri gerim geriliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Açıkçası haklısınız bazı konularda, ben de şaşırdım. Ahmet Kaya ile ilgili tanım girdim ve kendimi zor da olsa tuttum ve ağzımı bir gram bozmadım. Ne var ki, yazarlar hemen zaman ötesi yaptı. Bu da benim, sözlükte yalnız kalıp kalmadığımı düşündürmeye başladı. Aynı zamanda konum ispiyonlandı, o da cabası, neyse ki bir hata yoktu. Gene de üzüldüm, zaman ötesi olduğum için değil, bilemediğim bir kitleyle aynı ortamda bulunduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=eksi+sozluk+e+bir+daha+gelinse+alinacak+nickler&a=td legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 onuncu nesil çaylak olmuşum sonunda =) 2tane acc almışım diğeride 9.nesil çaylak. 9dan devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ginaly bu hafta 20. en beğenilen entryi girmiş burda banlı ama replerini eksik etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 şu anda çaylak onay listesinde 3247. sıradasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 11.nesil falan görmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 forgiver said: ginaly bu hafta 20. en beğenilen entryi girmiş burda banlı ama replerini eksik etmiyorum. fekat sonra çaylak yaptılar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 mukedderat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 çekemememmişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ginaly said: forgiver said: ginaly bu hafta 20. en beğenilen entryi girmiş burda banlı ama replerini eksik etmiyorum. fekat sonra çaylak yaptılar beni. pkkya, dtp ye laf ettiysen olabilir. özgürlük savaşçısı demen lazımdı. ne aptal bir oluşumdur sözlük inanamıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Türklük faşistlik, kürtlük özgürlük olmuş. heya heya hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ekşide yazarken fazla kasmayın. Ne derseniz deyin, bir gün siz de faşist olacaksınız. Bugün Ssg de faşist oldu mesela. Komedi resmen. Benim etrafımda niye yok böyle adamlardan, hepsi ekşide mi toplandı anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ssg yine açıklamayı koymuş ama olan bitenden =) razzRaziel said: 11.nesil falan görmeye başladım bu da çaylak onay listesinin ne kadar şahane işlediğinin kanıtı gibi (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar