paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Selamlor; Ben de geldim, katıldım.. Bir arkadaşım münasebetiylen tanıştım bu platformlan.. Böyle dolu dolu içerik mevcut bi sürü bi sürü.. Karıştırmaya başladım hayırlısıylan.. Sevgiler ve saygılar efenim.. Alıntıla
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hoşgeldin. sadece okuma, katılım da güzel olur. paylaşıma artı rep var Alıntıla
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 selam bebek ( noluyo be bana ) binlerce insanin fikirlerini ve daha bir suru seyini paylastigi ( dynun haci külotlu corabimi gordun mu? ) guzelim paticik forumlarina hos geldin diyoruz! Alıntıla
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hoşbulduk.. Hakkaten hoşbuldum yani!! ^_^ Alıntıla
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bayağı uzun bi nick. yorulur insan bununla yahu. neyse hoşgeldin! Alıntıla
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hoşgeldin paraplegic reverie. Alıntıla
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Merhaba. Alıntıla
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 merabo : ) lastfm gruba da katıldım bu arada fuudasanjuro mahlasıyla.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.