N-c Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 90 beklediim sınavdan 70 aldım ya bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 şimdi sen bunu yazdın diye seni forumdan banlamıyorlar dimi? garbage böyle biyer yani :) ona göre gidip sebebinisenogecegezenlereaçbirsor diye topic açıcam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bızım sınıfta da vardı bole bı tıp 90 beklıyordum 89 aldım sıkayet edıcem falan fılan aglardı tabı cakmıssım 20 yı tenefuste kım tutar benı karambol cekerdık arkadasa bı nebze olsa 20 yı unuttururdu bırde eleman kopya da vermezdı o da ayrı bı hıkaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 70 bekliodum 14 geldi=?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 100 bekliyodm 01 geldi? dsag harbi edebiyattan 80 üstü bekliyodm 68 aldım dil anlatımdan 90 üstü bkliyodm 77 aldım DAMN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 evet abi rezil bi durum ya saol killer valla destek oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Fizikten 20 bekliyodum 26 geldi Gerçi 40 üzerinden değerlendirildiği için o kadar ezik bi not değil ama 100 üzerinden notlandırmaya alışmışım, 26 yı benimseyemedim bi türlü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 vizeler 2 hafta sonra 60 bekleyip 59 alırsam kalıyorum aefuaehfa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 geçen sene siyaset dersi finalinde 2 sayfa yazıp (ki yazım cücük kadardır) 30 almıştım hiç unutmam, evlat acısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Chaotic said: şimdi sen bunu yazdın diye seni forumdan banlamıyorlar dimi? garbage böyle biyer yani :) ona göre gidip sebebinisenogecegezenlereaçbirsor diye topic açıcam da :) rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 32 dersten sadece edebiyattan kaldım saçm uzun diye küfretmiştim bolca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sebebinisenogecegezenlereaçbirsor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kimya 70-80 bekliodum 58 geldi calculus 40-50 bekliodum 22 geldi fizik 70-75 bekliodum 39 geldi bir kıza kahve içelimmi dedim yok içmeyelim sağol dedi yaaaa bana sorun bide depresyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 100 beklediğim reading'den 92 aldım.Mutluyum en sonunda hak ettiğim notu aldım sdfsd sene başından beri hep 70 alıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 diablotg said: bir kıza kahve içelimmi dedim yok içmeyelim sağol dedi yaaaa bana sorun bide depresyonu kötüymüş o yaw, way anam way.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 diablotg said: kimya 70-80 bekliodum 58 geldi calculus 40-50 bekliodum 22 geldi fizik 70-75 bekliodum 39 geldi bir kıza kahve içelimmi dedim yok içmeyelim sağol dedi yaaaa bana sorun bide depresyonu dur tahmin edeyim sende alright see you tomorrow dedin o da tamam hoşçakal dedi...NASI TAHMİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 korkmayın korkmayın.. üniversite bi şekilde bitiyor.. tasalanmayın fazla.. öle çok robotize, kariyer manyağı adam/kadın değilseniz, öle tayyör giyeyim bir an önce, takım elbiseleri çekeyim en kısa sürede falan demiyorsanız eğer gidin gezin dolaşın, üniversitenin tadını çıkarın.. alt tarafı bir kahvenin de bu kadar ağlamasını yapmayın ;) ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Waov!it's great .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eppur si muove Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hiç bi sınavdan 70 bekleyemedim bile =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 dasaa said: ok? Not ok. Benim okulum altıya hatta belki yediye uzadı bu yüzden. Not OK! Bide şu 90 bekliyodum 70 aldımcılara nasıl uyuz oluyorum nasıl uyuz oluyorum var yaaaa.. Böyle tenhada kıstırıp ağzına yüzüne makyaj yapasım geliyor. Gidin başka forumlarda yazın siz. GİDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ehehe ben de 7de bitirdim.. ama bitti nihayetinde, son sene çabalamam asafa powell'ın deparları gibiydi ve belki ama bitti mi, bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 1 kere hariç başıma gelmedi hiç. yaş ilerledikçe gerçekçilik/kötümserlik artıyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ya bşi dicem sorun şu ki bnm 3. sınıfta ortalamama bakılcak istediğim alana geçebilmem için ki istenilen ortalama 3.5 ayrıca 3.5 u yapablirsem bi de sınava sokcaklar da ohooo bisürü şey.. şimdiden 70 alırsam nası seçicem?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar