Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 OMG demek istiyorum. adamın tipinebakın, sonrada senaryoyu okuyun dramatik my names earl olayı http://www.22dakika.org/yazi/hakkini-helal-et-tanitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sıfata bak adamın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Acınacak haldeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ahahaha tipe bak tam earl çakması. Earlün hatrına izlerim ben diziyi de Catalina da olacak mı? :P Hayırdır rabbit niye acınılacak haldesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Neden mi yahu memleket çakma kolpa işlerden kırılıyor herşeyin kopyasının kopyası basılıyor memlekette yaratıcılık 0'a inmiş durumda bollywood'a gülüp duruluyor kendi yaptığımız işler hiç görmezden geliniyor sende kalkmışın hala neden diyorsun. Edit: Acınacak olan ben değilim genel olarak bu kolpacılığı kabul görmüş beyninin sol tarafı iflas etmiş Türk medyası ve destekçi Türkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o kadının bakış ne ya öyle arkada ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bi dk. bu dizinin neresi çakma ya da kolpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Büyük Emrah said: STV'nin yeni sezondaki dizilerinden biri de Hakkını Helal Et. Hapse düşen bir adamın tövbe edip eskiden yaptığı kirli işlerinden dolayı haklarına girdiği insanları bulup pişmanlığı ile hakkını helal ettirmek için onlara iyilik yapmasını anlatıyor. Her bölümde, geçmişte bir şekilde kötülük yaptığı ve hakkına girdiği insanlardan birini bulur, onlara iyilik etmeye çalışır ve haklarını helal ettirir, listesinden çıkarır. Her yönüyle My Name is Earl benzeri gibi görünse de, film dini açıdan önemli bir yeri olan kul hakkı üzerinde duruyor. Evet dizinin konusu earl abininki ile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sayid'e de benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ha adam earl e benziyor sadece sanmıştım senaryoyu okumadım dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Çakmalığı my name is earlden geliyor. Diziyi izledin mi bilmiyorum fistan, earl diye bi eleman bi gün karma inancını keşfediyor ve geçmişini affettirmek için kötülük yaptığı herkesin yanına tek tek gidip af diliyor onlara yardım ediyor falan. Burda konsept komedi değil de dini mesajlar olacak işte. Kolpalığı da klasik stv dizisi olmasından geliyor hehe. edit : çok yavaşım lan Rabbit çok da dramatize etmenin manası yok, ondan dedim ben. Earlün çekildiği amerikada da bundan beter saçma dini programlar var herkesin oturmuş bir tv kalite anlayışı yok. Normaldir yani. Ki kolpalık konusunda da türk halkı olarak yalnız değiliz, çoğu ülkede yapılır tutan dizilerin filmlerin kopyaları. Bizde biraz kalitesiz oluyor o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 adamlar inanmış, aramış ve bulmuşlar earlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ahahaha hadi konuyu çaldınız, earl hickey'i neden aynı yapmaya çalışırsınız ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bizim hemşeri daha içten, daha canayakın bakmış ama. Diğeri pek bir ukala duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aynen ya earl neden aynı ki :D farklı bir tip koysalarmış bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 TİP NİYE AYNI AK AUAEHASDFOADSFOFOFFFFFF ALLAH BELANIZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Arkadaki teyzeme bi botoks yapsınlar dizi başlamadan yanaklar sarkmışB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 teyze ferdi tayfur'un karısına benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 küçük emrah+earl enteresan bi karakter olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Öh be bu kadarda taklit etmeyin, artık how I met your mother kolpasıda çekerler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 my name is hakkı fln koysalarmış ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Dregoth said: Öh be bu kadarda taklit etmeyin, artık how I met your mother kolpasıda çekerler diye düşünüyorum. Yaparlar . Karısıyla tanışmadan önceki sevgilileriyle zina yaptığı için kendini kötü hisseden ailenin babası çocuklarına günah çıkarıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 auhzuhaza tip aynı lan ? insaf ya sıfır yaratıcılık ile nereye kadar ? bir ara lost'un çakması geliyordu ne oldu ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar