Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakkını Helal Et -Dizi-

Daesu

Öne çıkan mesajlar

Neden mi yahu memleket çakma kolpa işlerden kırılıyor herşeyin kopyasının kopyası basılıyor memlekette yaratıcılık 0'a inmiş durumda bollywood'a gülüp duruluyor kendi yaptığımız işler hiç görmezden geliniyor sende kalkmışın hala neden diyorsun.

Edit: Acınacak olan ben değilim genel olarak bu kolpacılığı kabul görmüş beyninin sol tarafı iflas etmiş Türk medyası ve destekçi Türkler.
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük Emrah

said:
STV'nin yeni sezondaki dizilerinden biri de Hakkını Helal Et. Hapse düşen bir adamın tövbe edip eskiden yaptığı kirli işlerinden dolayı haklarına girdiği insanları bulup pişmanlığı ile hakkını helal ettirmek için onlara iyilik yapmasını anlatıyor. Her bölümde, geçmişte bir şekilde kötülük yaptığı ve hakkına girdiği insanlardan birini bulur, onlara iyilik etmeye çalışır ve haklarını helal ettirir, listesinden çıkarır.

Her yönüyle My Name is Earl benzeri gibi görünse de, film dini açıdan önemli bir yeri olan kul hakkı üzerinde duruyor.

Evet dizinin konusu earl abininki ile aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

Çakmalığı my name is earlden geliyor. Diziyi izledin mi bilmiyorum fistan, earl diye bi eleman bi gün karma inancını keşfediyor ve geçmişini affettirmek için kötülük yaptığı herkesin yanına tek tek gidip af diliyor onlara yardım ediyor falan. Burda konsept komedi değil de dini mesajlar olacak işte. Kolpalığı da klasik stv dizisi olmasından geliyor hehe.
edit : çok yavaşım lan

Rabbit çok da dramatize etmenin manası yok, ondan dedim ben. Earlün çekildiği amerikada da bundan beter saçma dini programlar var herkesin oturmuş bir tv kalite anlayışı yok. Normaldir yani. Ki kolpalık konusunda da türk halkı olarak yalnız değiliz, çoğu ülkede yapılır tutan dizilerin filmlerin kopyaları. Bizde biraz kalitesiz oluyor o kadar :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...