Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 lol aklıma bir dosya paylaşım programıyla testler yapan birinin sonuçlarını sunduğu bir yazı gelmişti. adam müzik konseri kayıtlarını gittikçe artan derecede ve sapıklıkta video isimlerine değiştirip kaç tane hit aldıklarını yazıyordu. endişe verici sonuçlar çıkmıştı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 merak ettim yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 harbiden "çıtır" mış. çıtır çıtır gacır gacır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Aslında 92 yaşında birinin ölüsüyle dirisi pek farklı değildir :) Yuh hakkaten ya yapılabilecek en sapık şeyi başarmış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 OHA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 toggie said: sanitarium oynuyodum tam da, morgdan yeni çıktım eheh. Ne yaptın bakalım morgda seni hınzır?B)- :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Sanitariumdaki o bilindik morglardan değil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 numberten said: said: murat kayakurdu BU DEVİRDE BUNLARI GÖRÜNCE,İNSANIN CANI ÖLMEKTE İSTEMİYOR. muhahah normalde ölmek isteyen var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 O da doğru haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 öeh hem ölü hem 92 yaşında. aklıma nip tuck geldi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 niptuck ne alaka abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kartan said: Sanitariumdaki o bilindik morglardan değil yalnız Bilindik morgta yapılması caiz midir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yok hayır sanitariumdaki morg öyle bilindik morg değil demek istedim konudan bağımsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Redeagle said: toggie said: sanitarium oynuyodum tam da, morgdan yeni çıktım eheh. Ne yaptın bakalım morgda seni hınzır?B)- :S önümde bi tane kadın yatıyodu, ölü zannettim meger canlıymıs. konustu benle, sonra tekrar yattı. bi de cekmecelerden birinden yaslı bi adam cıktı, o da canlıymıs. oynayın valla süper oyun. hikaye alıp goturuyor adamı, baglanıyosun ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ee oyunda fantazilerimizi gerçekleştirebilioz mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bi hastalık var ama öle yaşıyan varlıklarla ilişki kuramıyolar hemofiLi olması lazım hatta hastalığın adının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hehahah pardon.Hemofili değil o nekrofili... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 HAHAHAHAHAHAHAHA offf hemofili dedin ya.. hayır öyle bir sorunumuz yok bizim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ses benzerliği var yine ona şükür 3 saatir düşünüyorum her seferinde aklıma necromancer geliyodu bunada şükür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 necrophilia işte ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 fantezininde böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 başlık güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ee kim yazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 belki adamın oluler karsı deilde 92 lik hatuna karsı bi ilgisi vardı olu olması bahane diye baksak olaya nsl olur ama nerden baksak genede iğrenç ööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar