Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erdal İnönü vefat etti..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ulkede siyasete girmis nadir gercek kemalistlerden biriydi ama bunu zirt pirt cikip kendini sevdirmek icin soylemezdi
zamaninda hayal adami diyip projelerine bi tarafiyla gulup dalga gecmeseydi bu millet eminim su anda turkiye cok daha demokrat zengin ve egitimli olucakti

allah rahemt eylesin
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
Sivas katliamına göz yummasaydın hocam gerçek bir kahraman olacaktın. Yine de çok üzüldüm öldüğüne.

bu cümleyi bi yerde daha okudum ve buna verilen cevap şöyleydi:
said:
anilar ve dusunceler kitabini (serisinin 3.su asil politikayla alakali yanlis hatirlamiyorsam) oneririm gazetelerde falan yazan sacma sapan seyleri degil, yakin tarihi gazetelerden ogrenince oluyor tabi boyle seyler.
Mesaj tarihi:
İnönü son olarak kendisini bilime sundu

Türkiye’deki doktoru Hematolog Prof. Ferhanoğlu, NTVMSNBC’ye İnönü’nün klasik ve onaylanmış hiçbir tedaviyi kabul etmeyip, daha önce denenmemiş ilaçları kullandığını, “Belki sayemde bu hastalığa çözüm bulunur” dediğini anlattı.

ntvmsnbc
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
Sivas katliamına göz yummasaydın hocam gerçek bir kahraman olacaktın. Yine de çok üzüldüm öldüğüne.

Sivas katliamına nasıl göz yummuş paylaş da bizde bilelim?
Mesaj tarihi:
Tam bilgi veriyim ozaman bende

Sayın Erdal İnönü'nün Cenaze Merasimi

02 Kasım Cuma 2007

Houston - Frankfurt - Frankfurt - Ankara
18.00: Ankara Esenboğa Havalimanı Varış

03 Kasım Cumartesi 2007

11.00: TBMM Devlet Töreni
14.00: Ankara - İstanbul Havalimanından Karşılama

04 Kasım Pazar 2007

11.55: Teşvikiye Camii Öğlen Namazı Ardından Zincirlikuyu Mezarlığı Defin İşlemi

Daha sonra Anadolu Hisarındaki evinde taziye.
Mesaj tarihi:
Sona erdi.

Ayrıca;

Boğaziçi ve Sabancı Üniversiteleri tarafından Prof. Dr. Erdal İnönü'yü Anma Töreni düzenlenecektir.

Tarih : 8 Kasım 2007 Perşembe
Saat : 16:00
Yer : Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall
  • Yeni Oluştur...