Spidee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sevmiyorum arkadaşım dota falan. Ama felaket WoW'a başlayasım var, kendime hakim olmam lazım, vizeler var finaller var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ehehaeheah dotada süper di bi oyunda 14 /0 la bitirdim :d ilk oyunda efsaneydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Shendelzare Silkwood, the Vengeful Spirit ruled :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Farklı boyutlardan konuşmayınız efenim, bizim oyunumuz daha rules idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 tüh ya eksik kalıom işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Kızım sınavların olmasaydı seninde napalım :D Şansına küs, bi dahakine artıkın =) O değil de. Muzlu Süt pek güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sınavlarmış hih zaten ben uzakta:D olmasam sınavlarda olmazdkine ben yaptım ben yaptım yaptım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ne özeniyon bize be otur ders çalış birsen sen :D kıskan bizi ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ne kıskancam kine hem bak sen ya:D sen beni kıskan:D çalışıom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 İyi geçmiş olamaz o buluşma. Ben yoktum : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Zopiksiz buluşma buluşma değildirrr...hött:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Di mi yaaa ... bak değerimi bilen biliyo : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sattın arkadaşım. Biz mi dedik gelme diye. Alla alla. Ayrıca tüm satanlar kısa zaman içinde tespit edilip ifşa edilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 İsteyerek mi sattım arkadaşım! Gelemedim, yoksa pek bi istiyodum gelip nargile içmeyi. Yoksa nispet yapanlara inat incektim ortama göktaşı misali ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Fütursuzca sattım sizi. Gelebilirdim ama anca saat 7-8 gibi orda olurdum, ona da üşendim ne diyim :/ Resimleri göremiyorum bide facebooktaki, buraya linkleyin bari. Ayrıca cüceme bi şarkı armağan etmek istiyorum. Saçlarını dağıtırsıııın rüzgarlara bırakıııırsın sen sevmeye yakışırsııııın seni sevmeyen ööölsün, ööölsün seni sevmeyen ööölsüüün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Cumartesi işim çıktı, hafta sonumu feda edemem diyerek sattım. Ama üstüne hastalandım, direk hastalıktan sattım olarak alırsanız problem yok yani sdf. İstesem de gelemezmişim, kısfmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sdfssdsf haftasonumu feda edemem yalnız :) valla feda etseniz çok şeyler kazanırdınız çok eğlendik. SELİM ABİ ÖLMEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 holy'nin gay çıkmadığı tek foto http://www.facebook.com/photo.php?pid=1711538&id=833635647 =) çok şükela yakalamış yalnız güneş dumanı falan.. =) ehah ben 80-90 tane foto çektim olm 59 tane diyor bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 of of diğer fotolar neydi öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 emeği geçen gelen herkeze teşekkürler beyler. Gayet güzel eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 facebook hesabım yok :( alayım hemen, buraya atılan ilk resimde de ayyaş gibi çıkmışız fsdfsd BU NE LAN ! off nasıl çıkmışım uzhauhza,lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 a zopik utanmada mesja yazmışş..sana laflar hazırladım olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 fotolar iyi ya =) bu arada holy cidden tümere benziyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ahahhaha -sen tümere benziyorsun hoca ya -hadi lan asıl sen benziyorsun,ilk ben benzettim seni!! ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gelemedim ya, sınava çalışmayı yeğledim. Bu sabah sınav vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar