Olivies Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Galatasaraylı olarak khalaya +1 avatarı silah ve gül olsun. kendisi bana küs ama olsun isterim gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 super bir avatar koydurucam baktikca gulumseyeceksiniz kavga cikartmak akliniza gelmeyecek moderator secilirsem Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Direk çalarlar şimdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sabonis said: khala olsun benceForuma bi tek bunun için mi girdin (:P) dela khala fistan triosu rakibin savunmasını açmak için güzel bir forvet hattı olur. katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 her türlü yönetirim de çok kavga oluyor arada kalmak istemem öyle bir durumda.bi de çok katıyım pls. eyv tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mavi vardı bir ara =) Zegna yapacaksa eğer moderatörlerden birisi Zegna olsun tabii ki. Fistan işini ciddi yaparsa fizban vol. II olur =))) 3 takımın temsilcilerinin olmasından yana değilim şahsen. İlerde sorun olabilir kanaatindeyim. Kumadam'dan haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kermit said: ii son kez yazıyom ben dela bjk fistan fb khala gs Allah korusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kermit said: toggie ? sürekli tartışma çıkaran toggie ? ilginç lol. baska baslıklardan kalan kinini burda kusmasan diyorum kermit. mod olmamı istemeyen biri varsa zaten bunun için çabalamam ama merak etme. benim önerim futbol bölümünde daha az görünen ve olaylara objektif yaklaşabilen birilerinin mod olması. mavi ve azmodai olabilir mesela. tuttugu takımın onemi yok bence, üç büyük kulupten biri secilirse olay daha da kotu olur hatta. diger onerilere kesinlikle katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 azmo olsun. aynı şekilde mavi tekrar olabilir. hatta fizban geri dönsün görevine :) eski futbol bölümü ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var. eski moderasyon belki tekrar eski haline sokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 dela olmasın lol, ne anlar o moderasyondan. toggie ye katılıyorum olabilir bence. ama 3 takıma 3 moderatör olması da gereksiz aslında, iki tane über mod olsa o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 azmo zaten eskiden yapti bu gorevi bi ara, azmodai buyuk ihtimalle secilecekti zaten de, diger kisi yada kisiler? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 dela, rewendor, mumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Fistan ve Mumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gs --> rewonder fb ve bjk ye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Fb var bile :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Kapmış modu . Aslan Emir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ankarada neler donuyor? ankarasosyete.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 fistan mumu dela iidir ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Fizban - Azmo - Nukem üçlüsü geldi aklıma =) Eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hayırlı olsun Azmo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Azmo çok doğru tercih olmuş tebrikler,çünkü tuttuğu takım ne olursa olsun, kazanan takıma ''tebrikler'' yazmayı bilen bi adam hangİ takımlı olduğu onemli deil bence 2tane 2side fenerli bjk gsli falan filan olabilir onemli olan tarafsızlığını hissettirmesi. fistan tabiki olmaz her topice geyik amaçlıda olsa 9-0 yazan yada avrupa kupası maçlarında tbrikler gs tebrikler bjk yazmaya bile çekinen bi adam,üstelik bunları yazarken hiç bi içtenlik hissetmeye de gerek yok amaç forumda fanatizmi durdurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 nukem olmasın plz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Emir dostum tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 @tellor, bi önceki sayfada olmak istemediğimi belirttim zaten germeyin ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tellor kim fistancan sana saygım var, herhagi birinin mod olup olmamasıyla ilgili deil, orda ortamı germe amacıyla deil bi mesaj verdim ornek olarak seni gösterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar