Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin Facebook'u Mondus.net

oper

Öne çıkan mesajlar

mondus.net güzeldir, candır kanımca. kullanmadım ama kanım kaynadı zamanında. bir kere yılışık bir ortam değil. facebook'un bu derece popüleritesi yokken, piyasa yonja, 80630 gibi sitelerin elindeyken de bir ağırlığı vardı. yaş ortalaması da biraz yüksek (ve evet, yaş ortalamasının seviyeye etki eden faktörlerden olduğunu düşünüyorum), facebook bile cıvırken mondus.net kendini koruyor.

öte yandan alt yapısı tabii ki facebook kadar gelişmiş değil. ama "gereksiz" yakıştırması da çok yersiz. serbest piyasa budur. beğenmeyen kullanmaz. öte yandan rakipler olacak ki piyasaya devamlı yeni fikirler, ürünler düşecek. ya da bırakın her şeyi, tek bir forum altında birleşelim! one united forum =)

not: türkçe problemi için alternatif bir çözüm de var aslında; türkçe firefox eklentisi. http://turkcefacebook.blogspot.com/
kullanmadım, ne kadar iyi bilmiyorum.

not2: o değil de balonunu patlat öyle gel!.. hihi
Sosyal ağlarda paylaş

facebook çılgınlığı durakladığında bunun reklamı yapılır, insanlar buraya yığılır , hep öyle oluyor zaten.

said:
yaş ortalaması da biraz yüksek (ve evet, yaş ortalamasının seviyeye etki eden faktörlerden olduğunu düşünüyorum)

katılıyorum, malesef yaşıtım olmayan yerler hep daha "steril" oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda said:
Balonunu patlatta öyle gel burası forumtr degil begenmezsen yorum yapmazsın.

hahaha, bu laf çok güzel oldu bak şimdi.

tersine forumtr'de "begenmezsen yorum yapmazsın aga" denilir.
buranın "paticik" olma sebebi ise beğenmezsen de yorum yapabilmen, serbest tartışabilmenden dolayıdır.

yani en azından eskiden böyleydi, şimdi kendi aranızda nasıl anlaşıyorsunuz bilemiyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

facebook yetmiyo çünkü mail spame fln dmi..? :p
Hem kim kaldı facebooksuz, gereksiz gereksiz orda burda hesap açıcağma biyerde 5 arkdşm var... biyerde 10 diye.. facebook açarm.
Gereksiz tartışması hakkında da bişey diim.. 2 gündür foruma giriyorumda sadece.. çok güzel konular, yazılar fln var.. ama çok gereksiz* kullanıcılarda var
Sosyal ağlarda paylaş

yahu GEREKSİZ nedir? hayat bu, eğrisi doğrusu yok bu işin. "ben" merkezli bakmayın bu kadar olaylara.. objektif olmaya çalışın. o zaman "gereksiz" kullanıcı da olmaz ;)

facebook olayına gelince.. diyorum, türkiye'nin tüm forumları forumtr altında birleşsin. paticik gereksiz ne de olsa.. en çok kişi forumtr'de var.

komünite denen, aidiyet denen bir şey vardır. bilmiyorum farkında mısınız ama aranızdan bazıları da bunu paticik'te buluyor. işte o yüzden en büyük facebook ama TEK değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Bleda said:
Balonunu patlatta öyle gel burası forumtr degil begenmezsen yorum yapmazsın.

hahaha, bu laf çok güzel oldu bak şimdi.

tersine forumtr'de "begenmezsen yorum yapmazsın aga" denilir.
buranın "paticik" olma sebebi ise beğenmezsen de yorum yapabilmen, serbest tartışabilmenden dolayıdır.

yani en azından eskiden böyleydi, şimdi kendi aranızda nasıl anlaşıyorsunuz bilemiyecem.

adam ironi yapmış aslında biz anlamamışız eahaeh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...