bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o değilde yıldo senin balon nie patlamıo ? kauçuktanmı yapmışlar seninkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 yıldo geldiğin gibi herkesle kapışmaya başladın olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bLackcha0s said: ...senin balon nie patlamıo ? kauçuktanmı yapmışlar seninkini ööhhhööö ööhhhhhhhhhhööö öhhhhhhhöööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 mondus.net güzeldir, candır kanımca. kullanmadım ama kanım kaynadı zamanında. bir kere yılışık bir ortam değil. facebook'un bu derece popüleritesi yokken, piyasa yonja, 80630 gibi sitelerin elindeyken de bir ağırlığı vardı. yaş ortalaması da biraz yüksek (ve evet, yaş ortalamasının seviyeye etki eden faktörlerden olduğunu düşünüyorum), facebook bile cıvırken mondus.net kendini koruyor. öte yandan alt yapısı tabii ki facebook kadar gelişmiş değil. ama "gereksiz" yakıştırması da çok yersiz. serbest piyasa budur. beğenmeyen kullanmaz. öte yandan rakipler olacak ki piyasaya devamlı yeni fikirler, ürünler düşecek. ya da bırakın her şeyi, tek bir forum altında birleşelim! one united forum =) not: türkçe problemi için alternatif bir çözüm de var aslında; türkçe firefox eklentisi. http://turkcefacebook.blogspot.com/ kullanmadım, ne kadar iyi bilmiyorum. not2: o değil de balonunu patlat öyle gel!.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Kaliteli olabilir aslında kullanmadım bilmiyorum ama facebook gibi daha çok kişiye ulaşabileceğiniz bir ortam varken biraz daha az kullanıcılı olana talep az olur. Belki ilerde iyi olabilir ama şu an için facebbok'a ufak bir alternatif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 facebook çılgınlığı durakladığında bunun reklamı yapılır, insanlar buraya yığılır , hep öyle oluyor zaten. said: yaş ortalaması da biraz yüksek (ve evet, yaş ortalamasının seviyeye etki eden faktörlerden olduğunu düşünüyorum) katılıyorum, malesef yaşıtım olmayan yerler hep daha "steril" oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bleda said: Balonunu patlatta öyle gel burası forumtr degil begenmezsen yorum yapmazsın. @oper: Hos bencede, nasıl eksisozluk klonu eksisozluk tadı vermiyorsa buda facebook tadı vermior (hos ben hatebookcuyum o ayrı) breh breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bleda said: Balonunu patlatta öyle gel burası forumtr degil begenmezsen yorum yapmazsın. ehehehe komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bleda sen de banlanıp, yeni hesap alıp, balonuna kavuşursun bu gidişle. Üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Kendini bir an buraların agası sanmış , canım ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 iste pati pati geldim balonu patlattim, 1k mesaj yazdim inan bu defa anladim durumu ayari verdim simdi siz soylemeye calisinca olmayabilir de ben kafamda uydurdum melodiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Olabilir, iyi olur. =) Bleda asrın ayarını yedi sanırsam =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben demiştim yeni üyeler bi gelsin görün cümbüşü diye. gerçi beklediğimden daha az egleniyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Adamlar birebir kopyalamış ya :) orjinali varken kimse kopyayı kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 site ismi itici (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 o senin iticiliğin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gereksiz v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bilmiorm.. exchange öğrencilerle arkadaş falan oluorm. onları ekliorm. daha universal global falan filan. applicationlar süper. hah. adam reklam falan parasını çıkarıyordur 17k üye ile. ama .. sonuç olarak gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bleda said: Balonunu patlatta öyle gel burası forumtr degil begenmezsen yorum yapmazsın. hahaha, bu laf çok güzel oldu bak şimdi. tersine forumtr'de "begenmezsen yorum yapmazsın aga" denilir. buranın "paticik" olma sebebi ise beğenmezsen de yorum yapabilmen, serbest tartışabilmenden dolayıdır. yani en azından eskiden böyleydi, şimdi kendi aranızda nasıl anlaşıyorsunuz bilemiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 facebook(Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 facebook yetmiyo çünkü mail spame fln dmi..? :p Hem kim kaldı facebooksuz, gereksiz gereksiz orda burda hesap açıcağma biyerde 5 arkdşm var... biyerde 10 diye.. facebook açarm. Gereksiz tartışması hakkında da bişey diim.. 2 gündür foruma giriyorumda sadece.. çok güzel konular, yazılar fln var.. ama çok gereksiz* kullanıcılarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yahu GEREKSİZ nedir? hayat bu, eğrisi doğrusu yok bu işin. "ben" merkezli bakmayın bu kadar olaylara.. objektif olmaya çalışın. o zaman "gereksiz" kullanıcı da olmaz ;) facebook olayına gelince.. diyorum, türkiye'nin tüm forumları forumtr altında birleşsin. paticik gereksiz ne de olsa.. en çok kişi forumtr'de var. komünite denen, aidiyet denen bir şey vardır. bilmiyorum farkında mısınız ama aranızdan bazıları da bunu paticik'te buluyor. işte o yüzden en büyük facebook ama TEK değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bone said: Bleda said: Balonunu patlatta öyle gel burası forumtr degil begenmezsen yorum yapmazsın. hahaha, bu laf çok güzel oldu bak şimdi. tersine forumtr'de "begenmezsen yorum yapmazsın aga" denilir. buranın "paticik" olma sebebi ise beğenmezsen de yorum yapabilmen, serbest tartışabilmenden dolayıdır. yani en azından eskiden böyleydi, şimdi kendi aranızda nasıl anlaşıyorsunuz bilemiyecem. adam ironi yapmış aslında biz anlamamışız eahaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bleda ruh sagligindan suphe ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar