BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Gaza gelen kazanır,iki takımında tsl pek umrunda değil gibi bir izlenimi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 fenerbahçe bu sezon erken başladı. http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/9199/ beşiktaş sert cevap verdi. http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=11199 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 "Hadi ordan komik şey" demek istedim BJK sitesindeki o yazıyı yazana. "Sizin 5 gittiyse bizim 7 gitti nabeeeeeer" diye cevap vermek istiyorum ayrıca. Kolpalamasınlar bi zahmet kimse bişi yapmaya çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 beşiktaşım yener ya (adam gibi oynrlar ve kalede rüştü deil bobo olursa :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hala bobo falan diyorlar yaaa şampiyonluğu almadk mı ÇATIR ÇATIr geçen sene zuhahaha şampiyonluk yarınlara kaldı. gördn mü kartal . laylaylay. . erkenden başlarz busene bjk kiim şampiyon olmak kim hersene aynı hayaller yazık yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 fenerbahçe yönetiminin her sene derbilerden önce yaptıgı söylemler bunlar. hiç gerek yok aslında, ama nedense bu şekilde açıklama yapmaya pek bayılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 her sene onalrca olay yaşıyoruz. bırakında yapsınlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bir tek siz yaşıyosunuz zaten. magdur takım fenerbahce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 e açtırma benim bayramlık ağzımı : p sene başından beri verilmeyen bi ton penaltıız var amma velakin galatasaray maşllah 2 maçta bir penaltı. son dakikalarda penaltılar. bunlar biraz yalan dolan. gs li arkdaşların içine siniyomu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 nobre elle kolla gol atarken, anelka kaleciye faul yaparken sesiniz cıkmıyor ama? ancak aleyhinize gelişince olaylar konusmasını biliyor yonetiminiz. nedense her sene derbilerden önce hep aynı acıklamalar. ac bakalım bayramlık agzını acabiliyorsan. ne olacak acınca merak ettim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 e sizin aleyhinize olunca da siz konuşuyosunuz, bizim olunca da biz konuşuyoruz yanlış olan ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 iyi de 100 olay varsa kaç tanesi bize ait yapma llah aşkına. nasıl bir tutuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 neden fener cirkef denince yadirgiyosunuz hala anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hakem ataması inanılmaz saçma böyle rezil bişey olmaz İsmet Arzuman bu sezon hiç maç yönetmedi kalkıp derbi maçına veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 olm daha maça 1 gün var 5 sayfa olmuş topic. yuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 fenerbahçe yenilince hakeme yükleneceiği için her zamanki gibi şimdiden ortamını hazırlamş.bakın biz demedikmi?bu hakem bole bi maça atanırmı? sanki ismet arzumanın atanması fb nin aleyhineyken bjk nin lehine hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Fenerbahçe, hakeme rağmen ezerek yener.. Blackchaos 1 hafta futbol bölümüne uğramaz.. 1. tahmin kesin değil ama eğer gerçekleşirse, 2.nin olacağı kesin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bLackcha0s said: Hakem ataması inanılmaz saçma böyle rezil bişey olmaz İsmet Arzuman bu sezon hiç maç yönetmedi kalkıp derbi maçına veriyorlar. size yarar bu merak etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 2.tahmine oran kaç veriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 direk bjk derdim maça da bu sene baya dengesizler, güvenemiyorum. gerçi içimden de beraberlik geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 2-2 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 her türlü bizim maç raat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 siz kimsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yenermiyiz bilmiorm ama yenilmeyeceğimiz kesin.ben alt diorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 güzel maç olsun adam gibi oynayalım ozaman yenilsek de dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar