Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11.Hafta: Fenerbahçe-Beşiktaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Hadi ordan komik şey" demek istedim BJK sitesindeki o yazıyı yazana.
"Sizin 5 gittiyse bizim 7 gitti nabeeeeeer" diye cevap vermek istiyorum ayrıca. Kolpalamasınlar bi zahmet kimse bişi yapmaya çalışmıyo.
Mesaj tarihi:
hala bobo falan diyorlar yaaa

şampiyonluğu almadk mı ÇATIR ÇATIr geçen sene zuhahaha

şampiyonluk yarınlara kaldı. gördn mü kartal . laylaylay. . erkenden başlarz busene bjk kiim şampiyon olmak kim hersene aynı hayaller yazık yaa
Mesaj tarihi:
fenerbahçe yönetiminin her sene derbilerden önce yaptıgı söylemler bunlar. hiç gerek yok aslında, ama nedense bu şekilde açıklama yapmaya pek bayılıyorlar.
Mesaj tarihi:
e açtırma benim bayramlık ağzımı : p

sene başından beri verilmeyen bi ton penaltıız var amma velakin galatasaray maşllah 2 maçta bir penaltı. son dakikalarda penaltılar. bunlar biraz yalan dolan. gs li arkdaşların içine siniyomu merak ediyorum
Mesaj tarihi:
nobre elle kolla gol atarken, anelka kaleciye faul yaparken sesiniz cıkmıyor ama? ancak aleyhinize gelişince olaylar konusmasını biliyor yonetiminiz.
nedense her sene derbilerden önce hep aynı acıklamalar.

ac bakalım bayramlık agzını acabiliyorsan. ne olacak acınca merak ettim de.
Mesaj tarihi:
fenerbahçe yenilince hakeme yükleneceiği için her zamanki gibi şimdiden ortamını hazırlamş.bakın biz demedikmi?bu hakem bole bi maça atanırmı? sanki ismet arzumanın atanması fb nin aleyhineyken bjk nin lehine hey allahım
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe, hakeme rağmen ezerek yener.. Blackchaos 1 hafta futbol bölümüne uğramaz..

1. tahmin kesin değil ama eğer gerçekleşirse, 2.nin olacağı kesin (:P)
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
Hakem ataması inanılmaz saçma
böyle rezil bişey olmaz

İsmet Arzuman bu sezon hiç maç yönetmedi kalkıp derbi maçına veriyorlar.

size yarar bu merak etme...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...