Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11.Hafta: Fenerbahçe-Beşiktaş

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:
Hakemin kararı hakkında fikrini söylüyo isnanlar, bunu niye ağlamak oalrak adlandırıyosunuz? GS maçlarında hiç böyle bşiey olmuyo. Şahsi görüşüm FB taraftarlarının çoğunda hakim olan bu kendini beğenmiş tavır yüzünden Gs ve Bjk taraftarları genelde Fb maçlarında beraber olur, FBli olaan birçok futbol izleyicisi FB karşıtı direk. Neyse, kızmaz inşallah kimse.

PrudenT said:
Dela said:
son mesajim demistim yukarda dayanamadim, yuzune tukurene eyvallah diyen fenerli.

mendil diyorum mendil, lazım mı?

Eh yeter ama sinir bozuyosun, Fenerli! (sıfat bulamadım)
Sosyal ağlarda paylaş

Satılmamış mı hakem?

o zaman siz futbol kurallarını bilmiyorsunuz.İlk izlediğiniz maçtı sanırım.

Neyse umarım başlangıcını yapmışsınızdır en azından ney faul ney penaltı ofsayt nasıl olur.
Öğrenirsiniz.
Demiştim zaten
futbolu bilen adam fenerbahçeyi tutmaz.
Fenerbahçeyi tutan adam futbolu bilmez.

Hakemleri hiçbir zaman aleyhinizde görmediğiniz için zor tabi kuralları idrak etmek.

Neyse ya Aziz in parası yetmiştir çok geyik dönmeye başlamıştı kadıköy beşiktaşın stadı diye.
Adam dayanamadı haliyle baktı takımda umut yok.
İsmeeeeeeeeeeeett
Sosyal ağlarda paylaş

Daivid ibrahim suratına 3 kere eliyle dokunur 2si itme biri bana bak der gibi, karşılıklı sarı kart görürler, serdara arkadan faul yapar ( 2.sarı gelmesi lazım ) es geçilir..aynısını appiah delgadoya yapar appiah sarı kart görür ve bunun gibi daha nicesi 10kere izleyin maçı 100kere izleyin değişmiycek hiçbişey.., Ligi oynamaya ne gerek var GS ye kupyaı verelim şimdiden diyenler, kendi lehine olunca kararlar ağız değiştirmişler , onca şerefsizlik içinde sizin lehinize yapıldı diye bugun tarafsizlığınızı kaybederseniz yarın öbürgün aynı şekilde vurulursunuz, bakınız Bu sezon Beşiktaşın ilk bu şekilde kaybettiği maç diil bu veya hak ettiğinden az aldığı...Ama aynı dümen yarın öbürgün gelicek sizi de vuracak.hiçbişey değişmiycek yine unutulcak ama yazık cidden FB lisine GS lisine BJK lısına yazık..Ben kendi adıma hayatım boyunca tarafsız olmak istediğim elimden geldiğinde ama ne derseniz diyin ağlıyo beşiktaşlılarda diyebilirsiniz fakat Beşiktaş ligin başından beri azar azar katledilmiştir..Yine de FB Futbolcularına tebrikler, iyi müacedele ettiler gerçekten. keşke onlar farklı kazansaydı da enazından bu şekilde bitmeseydi.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Satılmamış mı hakem?

o zaman siz futbol kurallarını bilmiyorsunuz.İlk izlediğiniz maçtı sanırım.

Neyse umarım başlangıcını yapmışsınızdır en azından ney faul ney penaltı ofsayt nasıl olur.
Öğrenirsiniz.
Demiştim zaten
futbolu bilen adam fenerbahçeyi tutmaz.
Fenerbahçeyi tutan adam futbolu bilmez.

Hakemleri hiçbir zaman aleyhinizde görmediğiniz için zor tabi kuralları idrak etmek.

Neyse ya Aziz in parası yetmiştir çok geyik dönmeye başlamıştı kadıköy beşiktaşın stadı diye.
Adam dayanamadı haliyle baktı takımda umut yok.
İsmeeeeeeeeeeeett

he ya. hadi yastığına sarılıp ağla ve uyu. kendini kandırırsın anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...