aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aktiftablet said: Hakemin kararı hakkında fikrini söylüyo isnanlar, bunu niye ağlamak oalrak adlandırıyosunuz? GS maçlarında hiç böyle bşiey olmuyo. Şahsi görüşüm FB taraftarlarının çoğunda hakim olan bu kendini beğenmiş tavır yüzünden Gs ve Bjk taraftarları genelde Fb maçlarında beraber olur, FBli olaan birçok futbol izleyicisi FB karşıtı direk. Neyse, kızmaz inşallah kimse. PrudenT said: Dela said: son mesajim demistim yukarda dayanamadim, yuzune tukurene eyvallah diyen fenerli. mendil diyorum mendil, lazım mı? Eh yeter ama sinir bozuyosun, Fenerli! (sıfat bulamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Dela sence hakemin kararı hakkında mı fikrini söylüyor? Adam başta direk satılmış hakem!!111 diye olaya girdi zaten daha maçın ortasında. Şimdi de bana saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Tebrik ederim . Tura çıksanıza , hatta fenerbahce Beyons konseri falan versin ne de olsa 7 sene var arada. Güzel bir duygudur herhalde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 flaş flaş flaş... fener türkiyenin en sevilmeyen 5 kuruluşu listesinde zirveye yükseldi. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sinan Engin de ağlıyo ssdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sen insan olmayı öğren ondan sonra tartışalım bence dela, aştın artık sınırı sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ağlamasın da ne yapsın tebrik mi etsin ? Maça 2 gün kala ağlayanlar kazandı tabi maçtan sonra ağlamak kâr etmiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamar_rol Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sinan engin = biz takımımızı çekiyoruz sivas maçına da PAF la çıkıcaz O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 arkadaslar su aglama sozcugu guzel olmuyo yaw ne diyelm kaybettik tamam yani bişeyler soylemek yada hakem kakkında yorum yapmak kotu bişey deil hakem hakkında yapılan her yorum aglamakmı o da var aglama sozcugu iyi olmuyo bence? herk kosul için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 "Satılmış hakem" de hakemin genel tutumu ile ilgili bi yorumdur. Ki ben de katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Satılmamış mı hakem? o zaman siz futbol kurallarını bilmiyorsunuz.İlk izlediğiniz maçtı sanırım. Neyse umarım başlangıcını yapmışsınızdır en azından ney faul ney penaltı ofsayt nasıl olur. Öğrenirsiniz. Demiştim zaten futbolu bilen adam fenerbahçeyi tutmaz. Fenerbahçeyi tutan adam futbolu bilmez. Hakemleri hiçbir zaman aleyhinizde görmediğiniz için zor tabi kuralları idrak etmek. Neyse ya Aziz in parası yetmiştir çok geyik dönmeye başlamıştı kadıköy beşiktaşın stadı diye. Adam dayanamadı haliyle baktı takımda umut yok. İsmeeeeeeeeeeeett Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bu topikten yörünge dışına otobüs kalkacak, otobüs de baya dolacak anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 SbNN said: Ağlamasın da ne yapsın tebrik mi etsin ? Maça 2 gün kala ağlayanlar kazandı tabi maçtan sonra ağlamak kâr etmiyor . O yönetimin taktiği, beni ilgilendirmez valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Evet Prudent direk ağlama muhabbetine girip kızıştırmışsın ortalığı.. Bırak adamlar sinirli.. Ama yöneticiler fena ağlıyor şu an.. Ligden çekiliyoruz falan diyor şu an bu kadar da olmaz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 PrudenT said: Sen insan olmayı öğren ondan sonra tartışalım bence dela, aştın artık sınırı sen. sil goz yaslarini mendilinle. tartisma yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Daivid ibrahim suratına 3 kere eliyle dokunur 2si itme biri bana bak der gibi, karşılıklı sarı kart görürler, serdara arkadan faul yapar ( 2.sarı gelmesi lazım ) es geçilir..aynısını appiah delgadoya yapar appiah sarı kart görür ve bunun gibi daha nicesi 10kere izleyin maçı 100kere izleyin değişmiycek hiçbişey.., Ligi oynamaya ne gerek var GS ye kupyaı verelim şimdiden diyenler, kendi lehine olunca kararlar ağız değiştirmişler , onca şerefsizlik içinde sizin lehinize yapıldı diye bugun tarafsizlığınızı kaybederseniz yarın öbürgün aynı şekilde vurulursunuz, bakınız Bu sezon Beşiktaşın ilk bu şekilde kaybettiği maç diil bu veya hak ettiğinden az aldığı...Ama aynı dümen yarın öbürgün gelicek sizi de vuracak.hiçbişey değişmiycek yine unutulcak ama yazık cidden FB lisine GS lisine BJK lısına yazık..Ben kendi adıma hayatım boyunca tarafsız olmak istediğim elimden geldiğinde ama ne derseniz diyin ağlıyo beşiktaşlılarda diyebilirsiniz fakat Beşiktaş ligin başından beri azar azar katledilmiştir..Yine de FB Futbolcularına tebrikler, iyi müacedele ettiler gerçekten. keşke onlar farklı kazansaydı da enazından bu şekilde bitmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ahah çingenemisiniz ya atışmalara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bLackcha0s said: Satılmamış mı hakem? o zaman siz futbol kurallarını bilmiyorsunuz.İlk izlediğiniz maçtı sanırım. Neyse umarım başlangıcını yapmışsınızdır en azından ney faul ney penaltı ofsayt nasıl olur. Öğrenirsiniz. Demiştim zaten futbolu bilen adam fenerbahçeyi tutmaz. Fenerbahçeyi tutan adam futbolu bilmez. Hakemleri hiçbir zaman aleyhinizde görmediğiniz için zor tabi kuralları idrak etmek. Neyse ya Aziz in parası yetmiştir çok geyik dönmeye başlamıştı kadıköy beşiktaşın stadı diye. Adam dayanamadı haliyle baktı takımda umut yok. İsmeeeeeeeeeeeett he ya. hadi yastığına sarılıp ağla ve uyu. kendini kandırırsın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sinan Engin'de aglamaya başladı.. dur bakalım neler görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ben buraya eğlenmeye geliyorum, amacım senin gibi laf sokmak falan da değil, şaka mahiyetinde söylenmiş şeylerdi onlar, farkına varamamışsın ne diyeyim kusura bakma o zaman. Zaten fanatik falan da olduğum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Buarada sinan engin beşiktaşın gelecek hafta sivas maçına PAF takımıyla çıkılacağını açıkladı.şimdi karar verilmiştir falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 dalamar_rol said: sinan engin = biz takımımızı çekiyoruz sivas maçına da PAF la çıkıcaz O.o Destekliyorum, doğruysa bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 geffen abicim... rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 çekilsek daha iyi olacak hakemler sayesinde dağıttığımız puanlarla şampiyon olacak kasımpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 arkadaşlar pozisyonu iyi izledim faul değilmiş özür dilerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar