kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 arattım ancak yeni sistemin beraberinde getirdiği acayip arama sistemi ile bulamamış olabilirim mazur görün, erken kararıyor hava lan uyuz oldum :) kış geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sistemin saatine baksaydın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dün gece 4 te 3 alınacaktı saatler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 paticik sisteminin saati doğru gösterdiği vakitler yanlış gösterdiği vakitlerden oldukça az, kapiş özcanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 benim bilgisayar 2 saat geri aldı kendini. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 windows'un otomatik ayarlıyor olması lazım saatini o özelliği kapatmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 lanet olsun bilmiyodum sabah dersaneye bi gittim bomboş, bi dursun hoca var oda almayı unutmuş onla oturduk dersanede bi saat öyle =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahahah, ya benim bilgisayarda otomatik güncelleme var zaten saati. ama 2 saat geri almış. saat dilimi de istanbul,minsk denen şeyde. niye 2 saat aldı. ben kendim ellemedim ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Üstelik bugün hastayım. Gün bitmiyor hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 agalar bu çok kötü hakkatten ya, valla zaman geçmek bilmiyor. şuna bak lan saat daha 8. offff:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahh ahh bunun yüzünden sevgilimle buluşmaya bi saat erkenden gittim bi saat ağaç oldum metro önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 auhauha, bi saat geç kalsaydın nolacaktı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 dün gece 4te 3e almanız gerekiyodu geç kaldınız mecburen yeni saat alıncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 o değilde neden gece saat 4'te? 12 de alsak noluyor? hep merak etmişimdir bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 2 günü var , alma daha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 aldık, geç kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hadi öyle kabul ettiler diyelim. geri almanın standardı saat 3se, niye ileri alırken saat 1 de alıyoruz? edit1: operden sonra yazmıştım :P edit2: öhöm bu yıl değişmiş AB ile uyum amacı ile ileri almayı da 3 e almışız. eski bilgiye sahipmişim neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 şans biz nöbetteydik 1günde 25saat nöbet tuttuk :F bu bir rekor olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ben her saat değişimindeki gibi topicimi açıcaktım ama pati kapalıydı maalesef :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 iyi ki saatler 1 saat geri alınmış bugün otobüs bulamıyoduk yoksa dönüşte kalcaktık mal gibi. allah kaireden atinadan istanbuldan ve grinviçten razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar