sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 http://www.24trailer.com/ 24 7. sezon trailer'ı yayınlandı. Kötü adamı görünce gözlerinize inanamayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 offf süper, adamlar izleyiciyi gaza getirmenin yolunu çözmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 izlemedim ama kesin cek bavırın tepesini attırdılar. dur bakayım bi ... hehe edit : yok artık O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ve kötü adam kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm tony almeida doğru mu yazdım :F neyse siz anladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 abooow.. Super geliştirmişler.. Abi Tony Almeida oluydu bee... Jack Bauer'i yargiliyorlar Ctu'yu kapatmişlar.. Manyak olmus bu sezon. Sabirsizlanir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 woot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 halamı bitmedi bu ya bu sefer ne var mars daki olaylarımı çözecekler -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Nası ya Tony ölmedi mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 He he lol ayni tepkiyi Jack Bauer kendisi de verdi.. Nasil tony olmedi mi :S seklinde :D 7.sezon mu :S diyen arkadas'a da, jack bauer'un 9 sezon anlasmasi var :D uzgunum sanirim en az 2 sezon daa gelecek. Hatta adam sarhos araba surmekten ceza aldi, cezasini bolduler, sezon oncesi ve sonrasi felan seklinde yaticak hapiste, ne denir bilmem, amerika işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 eheh adamın yargılanması iki saatte bitçek heralde hemen salıvercekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 said: So help me God I will kill you, and you will stay dead this time! 2 dakikalık yeni trailer ı yayınlandı. http://www.tv.com/video/15353/season-seven-trailer 7. sezon Ocak ayında başlayacak. Kasım 23 de sezon 6 ile 7 i birbirine bağlayacak olan 24:Redemption isimli televizyon filmi yayınlanacak. 7. sezon trailerı çok tatmin edici. Özlediğimiz bol aksiyonlu dizi geri dönüyor gibi. 6. sezonun yarattığı hayal kırıklığını düşünürsek 24 hayranlarını adam gibi bir sezon bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Heyecanla bekliyoruz. Trailer ın çok spoiler verdiği görüşündeyim, inşallah gösterdikleri ilk 2 bölümle sınırlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Her zamanki şey o, ne zaman tek bir olay oldu ki 24 sezonlarında. İlk 7-8 bölüm spoiler edinilen, trailerda görünen olay olur, sonra başka olaylara geçer, ya masterplan tadında ya da zincirleme mantığıyla. Hallederler yani. Kiefer da süper konuşuyo bu sezonla ilgili ama görücez bakalım. "Eskiden senaryonun yarısı çekimler sırasında netleşirdi, şimdi araya 1.5 yıl girince heryerini ince ince ayarlama şansı bulduk, en iyi sezonumuz olucak" gibi bir demecini okumuştum mesela. 23 Kasım'daki de pek bağlama bölümü değil bu arada, öyleyse de zorakidir, Afrika'da falan geçiyor çünkü. Daha çok bu büyük ara için özür tadında, bol Jack action dolu bir TV filmi olacak, arada geçişle ilgili bilgi parçaları sıkıştırırlar işte anca. Bazı arkadaşlar gene başlamış Kurtlar Vadisi topiği gibi orta yere yazı yazmaya bu arada, spoiler kullanırsanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Jack Bauer'i her upstage eden karakteri harcamaya devam, Tony Almeida'yi zaten cok boktan bir sekilde oldurmuslerdi, hadi onu gectik bir de bu sekilde diziye geri getirip sezonun ilk yarisinda Bauer tarafindan tokatlatirlar iyice deli ederler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 7. sezon oldu vay be. kendi kendime diyordum bu bölümden sonra düşman kim olacak kimler ihanet edecek die. sonunda ölüyüde dirilttiler. auahuahua senaristler baya kasıyor ama bir dizi biticekse şöyle biter son kötü = jack dizinin sonunda da ölür biter dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Almeida'nın dirilişini nasıl açıklıycaklar çok merak ediyorum. Evil Twin diycek kadar yüzsüz değillerdir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tony'nin kotu olmasını hazmedemiyorum halen ya :, cok klise bi durum olucak eger boyle tony, "bu ulke icin herseyimi kaybettim, ne kazandım peki heah !?!?!?" falan gibi acıklarsa durumunu, ki 24'te bile daha once kullanıldı yani bu trip 2. sezonda ehueh... halen istiyorum ki, boyle tony'nin, jack'in bile anlayamayacagı genius bi planı olsun arkada eheh, ama olsa soyler jack'e kesin kimseye soylemese de =)... almeida is god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tony nin kötü adam olması çok rahat açıklanabilir çok sevdiği kadın öldü, hatta jack yüzünden öldü diyip jack'e ayar olur ben olsam tony nin yerinde ben de kötü adam olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aynısını anlattım o geyigin iste, yapıldı o, cok klise olur bence, o kliseyi bozan yegane adam jack zaten =), adamın ve yakınındakilerin basına gelmeyen kalmadı, halen adam patriot =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 dizi zaten klise uzerine kurulu. amerikada ihanet ede ede adam kalmadi be, en son jack bauer ihanet edip sonra intihar ederse sasirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 esas jack baurein artik bi isyan bi ihanet olayına girmesi lazım ki ilginçleşsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Acaba "Events occur real-time" olayına sadık kalacaklar mı bu sefer? 3. sezondan sonrasında real-time, virtual-time a dönüyor bazı yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kalırlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 son 11 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 11 ocak değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar