Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 "Sezon 7"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

He he lol ayni tepkiyi Jack Bauer kendisi de verdi..
Nasil tony olmedi mi :S seklinde :D

7.sezon mu :S diyen arkadas'a da, jack bauer'un 9 sezon anlasmasi var :D uzgunum sanirim en az 2 sezon daa gelecek. Hatta adam sarhos araba surmekten ceza aldi, cezasini bolduler, sezon oncesi ve sonrasi felan seklinde yaticak hapiste, ne denir bilmem, amerika işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
said:
So help me God I will kill you, and you will stay dead this time!

2 dakikalık yeni trailer ı yayınlandı.

http://www.tv.com/video/15353/season-seven-trailer

7. sezon Ocak ayında başlayacak. Kasım 23 de sezon 6 ile 7 i birbirine bağlayacak olan 24:Redemption isimli televizyon filmi yayınlanacak. 7. sezon trailerı çok tatmin edici. Özlediğimiz bol aksiyonlu dizi geri dönüyor gibi. 6. sezonun yarattığı hayal kırıklığını düşünürsek 24 hayranlarını adam gibi bir sezon bekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Her zamanki şey o, ne zaman tek bir olay oldu ki 24 sezonlarında. İlk 7-8 bölüm spoiler edinilen, trailerda görünen olay olur, sonra başka olaylara geçer, ya masterplan tadında ya da zincirleme mantığıyla. Hallederler yani.

Kiefer da süper konuşuyo bu sezonla ilgili ama görücez bakalım. "Eskiden senaryonun yarısı çekimler sırasında netleşirdi, şimdi araya 1.5 yıl girince heryerini ince ince ayarlama şansı bulduk, en iyi sezonumuz olucak" gibi bir demecini okumuştum mesela.

23 Kasım'daki de pek bağlama bölümü değil bu arada, öyleyse de zorakidir, Afrika'da falan geçiyor çünkü. Daha çok bu büyük ara için özür tadında, bol Jack action dolu bir TV filmi olacak, arada geçişle ilgili bilgi parçaları sıkıştırırlar işte anca.

Bazı arkadaşlar gene başlamış Kurtlar Vadisi topiği gibi orta yere yazı yazmaya bu arada, spoiler kullanırsanız iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

tony'nin kotu olmasını hazmedemiyorum halen ya :, cok klise bi durum olucak eger boyle tony, "bu ulke icin herseyimi kaybettim, ne kazandım peki heah !?!?!?" falan gibi acıklarsa durumunu, ki 24'te bile daha once kullanıldı yani bu trip 2. sezonda ehueh... halen istiyorum ki, boyle tony'nin, jack'in bile anlayamayacagı genius bi planı olsun arkada eheh, ama olsa soyler jack'e kesin kimseye soylemese de =)...

almeida is god...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...