AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Hürriyet Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Condoleezza Rice'ın açıklaması çok farklı şekilde geliyor. Bizim sınır ötesi operasyon yapmamamızı temenni edebilirler ama yapmamız gerektiğinin kararını biz veririz" dedi. Tabii, Condoleezza Rice'ın açıklaması çok farklı şekilde geliyor. Bizim sınır ötesi operasyon yapmamamızı temenni edebilirler ama yapmamız gerektiğinin kararını biz veririz. İnsana sormazlar mı? 'Amerika, on binlerce kilometre öteden Irak'a niye geldi? Bir rahatsızlığı mı var?' Amerika'nın Irak'tan ne rahatsızlığı var? Şu anda stratejik bir müttefik olarak Amerika bizimle hareket etmek durumundadır. Onlarla Afganistan'da beraber hareket ettik. Ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sabah haberlerinde izledim ben de. gerçi bizimkisi sadece muhabbet kuşu gibi konuşuyor başka birşey yok ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Rice şu zenci kadındı di mi. TV'de gördüm, kadının biri elini kırmızıya boyamış, "Senin elin kanlı, kanlı eller" diye protesto etmiş. Türklerle alakası yok, "pembe kadınlar" mı ne öyle bir örgütün protestocularından. Pembe giyen kadınları polis apar topar dışarıya paketledi. Rice, bu olay karşısında bile hiç bir tepki vermedi. Bu kadar duyarsız bir kadının "Türkiye Kuzey Irak'a girmesin" demesi anormal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bunu söleyen kadın değil. temsil ettiği ülkenin düşünceleri. adamlar açık açık bizden izin alcaksınız diyor. ve vermiyoruz diyor. Atatürkün kurduğu Cumhuriyetimize bak. Karının teki fos fos bagrışıyor ülke hakkında. yakındır dağılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 osmanlı'nın son zamanları tayyip'in amerika'da evi hazır. ne yazık ki aynı lüks bizde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 TC hazinesine bakan adam ingiliz vatandasi kraliceye sadakat yemini var boyle bir kadroyu secti yuce halkimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Lan Viktor. Milletin iradesine kalkan ellerin kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 amin:)-D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çılgın bakire rice Kürdistan gafıda yapmıştır bu konuşmayı yaparken ayrıca."Türkiye ile Kurdistan konusunda birlikte hareket edeceğiz" demiştir. Rice biliyor mu acaba Türk Ordusunun 2216. kuruluş yıldönümü olduğunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben bilmiyorum, Rice nerden bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Türk müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Hasta mısınız olm, Türk Ordusu'nun kuruluşunun 2216. Yılı nedir ya? "Türk müsün?" diye sormuş biri de. Tamam milliyetçilik, vatan sevgisi vs. güzel şeyler de, bokunu çıkarmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben latife etmiştim cem yılmaza gönderme ben de bilmiyorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bLackcha0s said: Rice biliyor mu acaba Türk Ordusunun 2216. kuruluş yıldönümü olduğunu ? yaşlandık galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yaşlandık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 2216 yıldır Türk ordusu var demek idrakı güç bi cümlemi? Her cümlenin üzerine siyasi imaj yapıştırmayın.Ne bu şiddet bu celal (özür dilerim faşist milliyetçiyim istiklal marşından alıntı yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Siyasi imaj mı yapıştırdım şimdi de? Kendi önyargıların sonucunda düştüğün gaflet olmasın o? "Milliyetçilik" kelimesini görür görmez hemen siyasi bir imaj yapıştırdığımı düşünmene başka açıklama getiremiyorum zira. "2216 Yıldır Türk Ordusu var" en fazla gülünç bir iddia olur benim gözümde ama ana konudan uzak bir konu, tartışmayı uzatmaya gerek duymuyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Prawler said: Lan Viktor. Milletin iradesine kalkan ellerin kırılsın. Demokrasi bu, evet, iradeye laf yok. Will save +10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Gönül ister ki biri çıkıp Rice'a; "sana ne lan çikolata" diyip tokadı bassın. Ah bir umut sarıkaya karikatürü, ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ablacım biz bi arkadaşa bakpı çıkıcaktık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ırak'a girmeyelim, rice'a girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ikisine birden girsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 "ne siyah, ne de kadın başkanımız oldu" diyerekten başkan yapmasınlar ileride aman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 rice hayraninim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben de severim pilav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar