Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rice: Türkiye Kuzey Irak'a Girmesin.

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Hürriyet

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Condoleezza Rice'ın açıklaması çok farklı şekilde geliyor. Bizim sınır ötesi operasyon yapmamamızı temenni edebilirler ama yapmamız gerektiğinin kararını biz veririz" dedi.

Tabii, Condoleezza Rice'ın açıklaması çok farklı şekilde geliyor. Bizim sınır ötesi operasyon yapmamamızı temenni edebilirler ama yapmamız gerektiğinin kararını biz veririz. İnsana sormazlar mı? 'Amerika, on binlerce kilometre öteden Irak'a niye geldi? Bir rahatsızlığı mı var?' Amerika'nın Irak'tan ne rahatsızlığı var? Şu anda stratejik bir müttefik olarak Amerika bizimle hareket etmek durumundadır. Onlarla Afganistan'da beraber hareket ettik.

Ayıptır.
Sosyal ağlarda paylaş

Rice şu zenci kadındı di mi.
TV'de gördüm, kadının biri elini kırmızıya boyamış, "Senin elin kanlı, kanlı eller" diye protesto etmiş.
Türklerle alakası yok, "pembe kadınlar" mı ne öyle bir örgütün protestocularından.
Pembe giyen kadınları polis apar topar dışarıya paketledi.

Rice, bu olay karşısında bile hiç bir tepki vermedi.
Bu kadar duyarsız bir kadının "Türkiye Kuzey Irak'a girmesin" demesi anormal değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu söleyen kadın değil.
temsil ettiği ülkenin düşünceleri.
adamlar açık açık bizden izin alcaksınız diyor. ve vermiyoruz diyor.
Atatürkün kurduğu Cumhuriyetimize bak.
Karının teki fos fos bagrışıyor ülke hakkında.
yakındır dağılmak
Sosyal ağlarda paylaş

Siyasi imaj mı yapıştırdım şimdi de? Kendi önyargıların sonucunda düştüğün gaflet olmasın o? "Milliyetçilik" kelimesini görür görmez hemen siyasi bir imaj yapıştırdığımı düşünmene başka açıklama getiremiyorum zira.

"2216 Yıldır Türk Ordusu var" en fazla gülünç bir iddia olur benim gözümde ama ana konudan uzak bir konu, tartışmayı uzatmaya gerek duymuyorum o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...